- Konu Sahibi ---Lily---
- #3.981
canım ben hftaya gıtcem eşim alcak onun vardıyası haftaya uyuyor ama özeline gıdemem cok pahalıymış sigortayı denıcem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki şimdi kaç beden oldun arkadasım
bursa çekirge devlet hastanesinin web adresinden alpere randevu aldım 2 gun sonraya verdı ama saat uygun değildi haftaya alcam.alınıo kısacası
defka göğüslerin tam istediiin gibi ldumu peki küçüldüğü farediliomu
Bugün doktorum günde 5 taneyi geçmemek şartıyla izin verdi =) ve 31 marta ameliyat günü verdiler.Sizin ne kadar oldu ameliyat olalı? Çok zorlukları varmı anlatırmısınız biraz lütfen ..[/QUO
Ben şanslıymışım ameliyat gününe kadar sigara içmeme rağmen dikişlerde hiçbir sorun olmadı ama riske atma sen dayanabiliyorsan içme derim.ben ameliyat olalı 4 hafta oldu.Sadece ilk 2 gün biraz ağrım oldu ağrı kesici kullandım bunun dışında ağrı kesici kullanmadım.bir de göğsün ilk hafta çok gergin oluyor bu gerginlik rahatsız ediyor biraz sanki yırtılcakmış hissi veriyor.ilk hafta kambur geziyordum hafif sızlamalarım oluyordu.ben annemle aynı sokakta oturuyorum ilk iki hafta evi otel gibi kullandım kızımla annem ilgilendi annemde yatılı kaldı o.2 hafta annemde yedim içtim elimi sürmedim birşeye bu yüzden benim ağrım sadece ilk 2 gündü diyebilirim.evli misin çocuğun var mı bilmiyorum ama ilk 2 hafta kendini iyi hissetsen dahi bir şey yapma istirahat et derim ben.Rahat ol zor bir ameliyat değil.ben sezeryan ameliyatından sonra yengemi görmüştüm uyanırken inliyordu ağrıdan sezeryanla doğum yapan arkadaşlar bilgi verirlerse daha iyi olur ama sanırım sezeryan ameliyatı daha zor bir ameliyat.ben ameliyattan sonra gözlerimi açtığımda ağrı değilde bulantı hissettim uyanmadan bir ağrı kesici yapmışlardır.
Evet sen sanşlıymışsın zaten olup kurtulmuşsun geçmiş olsun bu arada size.Ben sezaryanla doğum yaptım ama iç sıkıntım olmadı ağrım sızımda olmadı narkozdan uyandıktan sonra bi kaç saat sonra kalkıp dolaşıp durmuştum diğer hastaları.Ama şimdi çok korkuyorum sayılı günler var ama ben hala hazır değilim sanırım :97: