• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Acaba benim de bantların altı kabuk tuttu mu ? Gerilme hissi ondan olabilir belki de. Ödem de zorluyor zaten inşallah bir an önce iyileşiriz . Bir de arkadaşlar bedenleriniz be oldu acaba ? Benim ki sanırım b +
Sizin ödem dediğiniz meme içindeki şişlikler sertlikler mi mi yoksa vücuttaki ödemmi , vücudumdaki ödemi ben ilk 3-4 günde attım ama memedeki sertlik şişlik hala duruyor bugün tekrar sordum doktora o memenin kendi dokusu zamanla yumuşayacak dedi

Ben az su içtiğim için ödemlerim geç gidecek gibi sabahları acayip gergin oluyorlar yürüyünce daha rahat ediyorum bende galiba b plus oldum ve evet o gerilme kabuklanmadan kaynaklı oluyor bugün yıkandım daha da bir gergin oldular

Sizin ödem dediğiniz meme içindeki şişlikler sertlikler mi mi yoksa vücuttaki ödemmi , vücudumdaki ödemi ben ilk 3-4 günde attım ama memedeki sertlik şişlik hala duruyor bugün tekrar sordum doktora o memenin kendi dokusu zamanla yumuşayacak dedi
Evet memede olan ödem .bayağı şiş özellikle sağ taraf doktor ödem olduğunu söyledi . Liposakşın kaynaklı oluyormuş .Ben de masaj yapıyorum zamanla inecek dedi

Ben az su içtiğim için ödemlerim geç gidecek gibi sabahları acayip gergin oluyorlar yürüyünce daha rahat ediyorum bende galiba b plus oldum ve evet o gerilme kabuklanmadan kaynaklı oluyor bugün yıkandım daha da bir gergin oldular
Evet yıkanınca daha da gergin oluyor. O yüzden yıkanmak istemiyorum 🤣🤣

Kızlar doktor bir jel sürüp kabukları kazıdı dikişleri aldı bantladı sol tarafı kapatmadı orda sorun yok sağ tarafa dikkat etmemi bol bol su içmemi sigarayı kesinlikle içmemem gerektiğini kolumu çok az kullanmamı söyledi yoksa sürekli pansuman yapıp en sonunda da dikiş atacağını söyledi o yüzden su ve sigara kullanımı çok önemli

Kızlar merhaba ben biraz önce tıp fakültesinde muayene oldum muayene oldum
Ölçüm yaptı köprücük kemiğinden meme ucuna 25cm çıktı
30cm ve üzeri ameliyat yaparız genelde dedi asistan
Ve SGK kapsminda olması için 2memeden toplamda 1kg doku alınması gerekiyormuş ameliyat sonunda 1kg alınmış olursa ücret ödemezsiniz daha az doku alınırsa 10bin TL ücreti olduğunu söyledi
Prof yapsın istersek görüşmemiz lazımmış kendisi belirliyormuş ücreti

75E benim ölçüm
Ben b cup hatta A ya kadar inmek istiyorum ama yinedem tahminimce benden 1kg çıkmaz gibi

Ücretli olarak tıpta yaptırmayı düşünüyorum çünkü buradaki fakülteye çok güveniyorum bir yakınım da meme küçültme oldu aynı hastanede ve memnun

Sizlerden ne kadar doku alındı yazarsanız sevinirim
Özellikle 75E cup olanlar beni aydınlatın lütfen

Kızlar merhaba ben biraz önce tıp fakültesinde muayene oldum muayene oldum
Ölçüm yaptı köprücük kemiğinden meme ucuna 25cm çıktı
30cm ve üzeri ameliyat yaparız genelde dedi asistan
Ve SGK kapsminda olması için 2memeden toplamda 1kg doku alınması gerekiyormuş ameliyat sonunda 1kg alınmış olursa ücret ödemezsiniz daha az doku alınırsa 10bin TL ücreti olduğunu söyledi
Prof yapsın istersek görüşmemiz lazımmış kendisi belirliyormuş ücreti

75E benim ölçüm
Ben b cup hatta A ya kadar inmek istiyorum ama yinedem tahminimce benden 1kg çıkmaz gibi

Ücretli olarak tıpta yaptırmayı düşünüyorum çünkü buradaki fakülteye çok güveniyorum bir yakınım da meme küçültme oldu aynı hastanede ve memnun

Sizlerden ne kadar doku alındı yazarsanız sevinirim
Özellikle 75E cup olanlar beni aydınlatın lütfen
Benden tam 1 kg çıktı az gibi geliyor insana ama benimde 75 e dı o kadar farketti ki görenler inanamıyor ben İzmir'de özelde oldum özelde olduğum halde sıkıntılı geçti süreç böyle bir ameliyat imkan varsa kesinlikle özelde yapılmalı ve doktora sürekli ulaşılabilmeli

Benden tam 1 kg çıktı az gibi geliyor insana ama benimde 75 e dı o kadar farketti ki görenler inanamıyor ben İzmir'de özelde oldum özelde olduğum halde sıkıntılı geçti süreç böyle bir ameliyat imkan varsa kesinlikle özelde yapılmalı ve doktora sürekli ulaşılabilmeli
Aynı bedeniz sizinle
Şu an kaç beden oldunuz peki
Özel devlet konusu da şöyle
Normal problemler için özel hastaneye gidiyorum ama ameliyat konusunda tıp fakültelerine daha çok güveniyorum
Devlette olmuşken de ücretsiz olabilir miyim diye araştırmaya başladım
1kg ve üzerinde SGK ödüyor dediler
Ameliyat sonrası belli oluyormuş ödeme durumu

Fotoğraf paylaştınız mı hiç

Aynı bedeniz sizinle
Şu an kaç beden oldunuz peki
Özel devlet konusu da şöyle
Normal problemler için özel hastaneye gidiyorum ama ameliyat konusunda tıp fakültelerine daha çok güveniyorum
Devlette olmuşken de ücretsiz olabilir miyim diye araştırmaya başladım
1kg ve üzerinde SGK ödüyor dediler
Ameliyat sonrası belli oluyormuş ödeme durumu
Doktorum b oldunuz dedi ödemlerim var birgün inip sonra şişiyor gibi ama bariz bir küçülme oluyor eğer devlette her sorunda ulaşabilirsiniz çok iyi olur sistem nasıl ilerliyor orada konuya hiç hakim değilim özelin faydası istediğin an ulaşıp resim paylaşabilmem ve uzunca bir süre takibinizin yapılması

Doktorum b oldunuz dedi ödemlerim var birgün inip sonra şişiyor gibi ama bariz bir küçülme oluyor eğer devlette her sorunda ulaşabilirsiniz çok iyi olur sistem nasıl ilerliyor orada konuya hiç hakim değilim özelin faydası istediğin an ulaşıp resim paylaşabilmem ve uzunca bir süre takibinizin yapılması
B de 1kg çıktıysa ben A olmak istiyorum benden de çıkar diye düşündüm ☺️
3martta şehir Hastanesinde muayene olucam
Sağolsun Dr hanım ile Instagram'da yazmıştık şu an ameliyatımı yapmadığı halde ilgileniyor sorularıma cevap veriyor devlette olursam bu Dr u secicem

A d
B de 1kg çıktıysa ben A olmak istiyorum benden de çıkar diye düşündüm ☺️
3martta şehir Hastanesinde muayene olucam
Sağolsun Dr hanım ile Instagram'da yazmıştık şu an ameliyatımı yapmadığı halde ilgileniyor sorularıma cevap veriyor devlette olursam bu Dr u secicem
A demek nerdeyse memesiz olmak demek B bile zor yapıyor doktorlar genelde B ve C arası oluyor inanın ufacık oluyor o yüzden doktora bırakın meme altı ölçünüz falan hep hesaplanıyor ona göre kesi yapılıyor

A d

A demek nerdeyse memesiz olmak demek B bile zor yapıyor doktorlar genelde B ve C arası oluyor inanın ufacık oluyor o yüzden doktora bırakın meme altı ölçünüz falan hep hesaplanıyor ona göre kesi yapılıyor
Doğru diyorsunuz
Bende ameliyat olmuşken tam olsun belki ilerde kilo alırsam falan büyür diye düşündüm 🙈

Ben de demiştim en küçüğünü yapın Ama olmaz dedi.vücut tipine göre yapılıyormuş O kadar bezmişizki ne kadar küçülse bizim için o kadar iyi geliyor du

Hepimiz en küçüğü olsun diyoruz ama işte doktorlar boy kg evli bekar hepsini derleyip karar veriyor bende hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum demiştim bana bırakın demişti şuan memnunum
Çok sevindim memnun olmanıza 💖
Ameliyatı olmuş kişilerin her dediği çok önemli beni için şu an
Ben de demiştim en küçüğünü yapın Ama olmaz dedi.vücut tipine göre yapılıyormuş O kadar bezmişizki ne kadar küçülse bizim için o kadar iyi geliyor du
Kesinlikle olmuşken en küçüğü olsun kafasindayız

Back