- 12 Ocak 2009
- 538
- 547
- 648
- Konu Sahibi ---Lily---
- #39.841
Aslında eğitim araştırma hastaneleri de o şekilde .Hocaları var başlarındaAnladım
Ben bu konularda üniversitesi hastanelerine daha çok güveniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında eğitim araştırma hastaneleri de o şekilde .Hocaları var başlarındaAnladım
Ben bu konularda üniversitesi hastanelerine daha çok güveniyorum
Evet evimin çok yakınında bir eğitim araştırma hastanesi var randevu bulabildiğimde oradan da görüş alıcamAslında eğitim araştırma hastaneleri de o şekilde .Hocaları var başlarında
Kişiden kişiye değişir ödem atma süreci ama ilk 6 ay devam edecek demişti doktorum. Benim 4,5 ay kadar oldu göğüs altı yanlarda hala ödem var.Bu arada arkadaşlar malum üzücü olaylardan dolayı çok giremedim.Ameliyatı oldumda kaçtım gibi oldu.Hepimize geçmiş olsun..Burada da elbet vardır o bölgeden arkadaşlarımız vefat edenlere başsağlığı ve yaralılarımıza şifalar diliyorum.Benim 7. Haftam geliyor.Sizlere sormak istediğim acaba ödem hala var mıdır?Daha küçülür mü?
Teşekkür ederim cevabınız için.Ödem olduğunu tam olarak nasıl anlayabiliyorsunuz acabaBenim 2 ay olacak doktorum artık ödem yoktur dedi ama mememin alt kısımları(dikişlerin olduğu yer) hala hafiften uyuşuk.Azıcık daha küçülsün istiyorumdaKişiden kişiye değişir ödem atma süreci ama ilk 6 ay devam edecek demişti doktorum. Benim 4,5 ay kadar oldu göğüs altı yanlarda hala ödem var.
Merhaba memeler yumuşayınca ödem gitmiş oluyor.Benim ödemler bayağı indi .Kaç beden oldu acaba sizinkiler.Teşekkür ederim cevabınız için.Ödem olduğunu tam olarak nasıl anlayabiliyorsunuz acabaBenim 2 ay olacak doktorum artık ödem yoktur dedi ama mememin alt kısımları(dikişlerin olduğu yer) hala hafiften uyuşuk.Azıcık daha küçülsün istiyorumda
Benimde yumuşadı ama biraz alt taraflarda var sanırım.Dün ilk kez sutyen almaya gittim75b-c oldu.Benimki dolu b-c nin başlangıcı oldu.Tam minnoş b olsaydı daha iyiydi ama olsun bunada şükürHayatımda ilk kez bu büyük oldu bir küçük bedenine bakabilir miyim dedimMerhaba memeler yumuşayınca ödem gitmiş oluyor.Benim ödemler bayağı indi .Kaç beden oldu acaba sizinkiler.
Ayyy evet ben de çamaşır mağazasına girdim.ilk defa değişik modellere baktım.Ama henüz deneyemedim. Doktor bugün ameliyat öncesi fotoğraflarımı atmış.kardeşime gösterdim inanamadı bunları nasıl taşıyıp nasıl sakladığımıBenimde yumuşadı ama biraz alt taraflarda var sanırım.Dün ilk kez sutyen almaya gittim75b-c oldu.Benimki dolu b-c nin başlangıcı oldu.Tam minnoş b olsaydı daha iyiydi ama olsun bunada şükürHayatımda ilk kez bu büyük oldu bir küçük bedenine bakabilir miyim dedim
Öncesi fotoğraflar çok işe yarıyor.İnsanoğlu hemen unutuyor eskiyiBen doktora her gittiğimde şurası böyle mi burası şöyle mi diye sorular soruyordum.Eski fotoğrafları görünce sustum.Elini öpecektim doktorunBelki sormuşumdur ama sizden ne kadar çıkartıldı?Ayyy evet ben de çamaşır mağazasına girdim.ilk defa değişik modellere baktım.Ama henüz deneyemedim. Doktor bugün ameliyat öncesi fotoğraflarımı atmış.kardeşime gösterdim inanamadı bunları nasıl taşıyıp nasıl sakladığımı
Ayyy kahkahayla güldüm.Gerçekten ben de eski fotoğrafları görünce şoke oldum benden 1100 gram kadar çıktıÖncesi fotoğraflar çok işe yarıyor.İnsanoğlu hemen unutuyor eskiyiBen doktora her gittiğimde şurası böyle mi burası şöyle mi diye sorular soruyordum.Eski fotoğrafları görünce sustum.Elini öpecektim doktorunBelki sormuşumdur ama sizden ne kadar çıkartıldı?
Şöyle ki benim alt dikişler epey uzun koltukaltı hizasına kadar neredeyse... O kısımdaki dikişlerin uçlarına doğru hala şişlik var. O kısımlar dümdüz inmiyor.Teşekkür ederim cevabınız için.Ödem olduğunu tam olarak nasıl anlayabiliyorsunuz acabaBenim 2 ay olacak doktorum artık ödem yoktur dedi ama mememin alt kısımları(dikişlerin olduğu yer) hala hafiften uyuşuk.Azıcık daha küçülsün istiyorumda
Ben de ne zaman çıkaracağım korseyi merak ediyorum.Haftaya pazartesi kontrolüm var Ödemler bayağı azaldı .size kantaron yağını doktorunuz mu kullanın dedi .Ben de kantaron yağı aldım fakat doktorum henüz erken olduğunu yaralar kapanmadan başlamamam. Gerektiğini söyledi.şimdilik sadece arnica krem kullanıyorum alt kısımda olan bantlar sanırım haftaya alınacak.Tamamen normal hayata döndünüz mü? Benim araba kullandığım günler sızlamalarım artıyor .Hala eşimle ayrı yatakta yatıyoruz.Sağ tarafa hafif dönüp yatabiliyorum .Ama sol taraf sıkıntılı.Geçen gece bir uyandım yüzüstü yatıyorum.vücut kendini alıştırıyorArkadaşlar merhaba ameliyat olalı tam 1 ay oldu , dikişlerim açılmıştı tekrar dikildi şuan çok daha iyiler. Dikişlerim kaynıyor kabuk tutuyor sadece bir memedeki şişliğim geçmedi onu da tekrar dikildiği için normal olarak görüyorum . Her gün Kantaron ve teramisin sürüyorum gazlı bezle kapatıp korseyi giyiyorum. Ne zaman korseyi çıkaracağım diye heyecanla bekliyorum .
Bir de yan dikişlerimin üstü sert ve şişlik var benim sizin de öyle mi ?
Ben de yan yatmaya başladım biraz yatıp sonra düzeltiyorum kendimi , geçen hafta 1-2 kez araba kullanabildim ağrım olmadı ve geçen haftadan beri gündelik işleri yapabiliyorum bugün de ilk defa tek kaldım oğlumla, benim tekrar dikiş atılma olayı olmasaydı daha erken bile olurdu sizin yaralarınız hala açıksa bantlar çıkmadığı iÇin olabilir . Her doktorun yöntemi farklı tabi ama bantları çıkarmak için de biraz geç gibi çünkü bantlar yarayı yumuşak tutar ikinci kez dikildiğimde doktor bu sefer 1 hafta tutmayalım bantları ertesi gün çıkar dedi öyle yaptım daha çabuk kabuk tuttu iyileştim. Gün içinde yarım saat açık tut dedi . Evet kantaronu doktorum söyledi ama dikiş açıkken açık yaraya da sürdüm ben ve diğer arkadaş sürdük sürebilirsiniz hiçbir sıkıntı olmaz ama tabi yaralar kabuklanınca daha hızlı iyileşmesi için kantaron fayda eder.Ben de ne zaman çıkaracağım korseyi merak ediyorum.Haftaya pazartesi kontrolüm var Ödemler bayağı azaldı .size kantaron yağını doktorunuz mu kullanın dedi .Ben de kantaron yağı aldım fakat doktorum henüz erken olduğunu yaralar kapanmadan başlamamam. Gerektiğini söyledi.şimdilik sadece arnica krem kullanıyorum alt kısımda olan bantlar sanırım haftaya alınacak.Tamamen normal hayata döndünüz mü? Benim araba kullandığım günler sızlamalarım artıyor .Hala eşimle ayrı yatakta yatıyoruz.Sağ tarafa hafif dönüp yatabiliyorum .Ama sol taraf sıkıntılı.Geçen gece bir uyandım yüzüstü yatıyorum.vücut kendini alıştırıyor
Şöyle benim dikişim açıldı ama enfeksiyon değildi yağ nekrozuydu , büyük memelerde oluşabilecek birşey . Ben pansumanımı da çok düzgün yaptım iş yapmadım çok dikkat ettim ama o yağ nekrozu akıntı yaptığı yerden açılma oldu ve sonra büyüdü . Elinizden geldiği kadar hareket ağırlık ve darbelerden uzak dursanız da bence açılacağı varsa açılır bizim yaptıklarımızla alakalı değilMerhaba arkadaşlar ben Mart 20 de meme küçültme ameliyatı olacağım inşallah. Yalnız aklıma takılan bsey var çoğu kişi dikisinin açıldığını , enfeksiyon oluştuğunu söylemis.ben bu durumu yaşamamak için neler yapmayalım yardımci olurmusunuz çünkü uzak bir ilde olacağım sürekli gidip gelme şansım yok doktora bu durum beni tedirgin etti açıkçası çok kişide bu durum olmuş
Çok teşekkür ederim cevabınız içinŞöyle benim dikişim açıldı ama enfeksiyon değildi yağ nekrozuydu , büyük memelerde oluşabilecek birşey . Ben pansumanımı da çok düzgün yaptım iş yapmadım çok dikkat ettim ama o yağ nekrozu akıntı yaptığı yerden açılma oldu ve sonra büyüdü . Elinizden geldiği kadar hareket ağırlık ve darbelerden uzak dursanız da bence açılacağı varsa açılır bizim yaptıklarımızla alakalı değil
Evet bana da bantların hala durması değişik geliyor .Bakalım pazartesi nasıl olacak.Ben de bugün Ölçtünüzmü hiç kaç cm oldu şu an .Ben sütyen ölçüm ne olacak meraktayım Şimdilik markaların ölçü tablosuna bakıyorum.Alt ölçü 82 üst kısım 95Ben de yan yatmaya başladım biraz yatıp sonra düzeltiyorum kendimi , geçen hafta 1-2 kez araba kullanabildim ağrım olmadı ve geçen haftadan beri gündelik işleri yapabiliyorum bugün de ilk defa tek kaldım oğlumla, benim tekrar dikiş atılma olayı olmasaydı daha erken bile olurdu sizin yaralarınız hala açıksa bantlar çıkmadığı iÇin olabilir . Her doktorun yöntemi farklı tabi ama bantları çıkarmak için de biraz geç gibi çünkü bantlar yarayı yumuşak tutar ikinci kez dikildiğimde doktor bu sefer 1 hafta tutmayalım bantları ertesi gün çıkar dedi öyle yaptım daha çabuk kabuk tuttu iyileştim. Gün içinde yarım saat açık tut dedi . Evet kantaronu doktorum söyledi ama dikiş açıkken açık yaraya da sürdüm ben ve diğer arkadaş sürdük sürebilirsiniz hiçbir sıkıntı olmaz ama tabi yaralar kabuklanınca daha hızlı iyileşmesi için kantaron fayda eder.
Mezurayla hiç ölçmedim markaların da kalıpları değişiyor alırken bakacağım muhtemelen sporcu sütyenine geçen var mı ya geçtiyseniz ne kadar süre sonra geçtiniz ?Evet bana da bantların hala durması değişik geliyor .Bakalım pazartesi nasıl olacak.Ben de bugün Ölçtünüzmü hiç kaç cm oldu şu an .Ben sütyen ölçüm ne olacak meraktayım Şimdilik markaların ölçü tablosuna bakıyorum.Alt ölçü 82 ü