• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Benim normalde de cildim çok kurudur hiç birşey kullanmadım sadece et ürünleri çok tüketen biriyim ameliyattan sonrada aynı şekilde devam ettim birde hergün batikon yaptım daha bugün fito kreme başladım sol tarafımda dikiş belli belirsiz sağ tarafım maşallah sanki yorgan ipiyle dikilmiş gibi
Iyi bari hemen kapanmis sizde bendede efsundaki gibi acik insallah gecer benimde kaniyo ama

Arkadaşlar doktor çağırdı yarın dikecekmiş tekrar sağ memedeki açıklık çok büyüdü bugün meme ucuna doğru açılmaya başladı o yüzden resim attım yarın gideceğim tekrar dikilecek çok korkutucu ya dua edin lütfen 😢
Sorunsuz bir şekilde geçer insallah

Iyi bari hemen kapanmis sizde bendede efsundaki gibi acik insallah gecer benimde kaniyo ama
Doktor bana sigarayı 20 gün önce bırak dedi tabi ben zar zor 10 gün önce bıraktım ve ameliyat sonrası 20 gün içmememi istedi meme ucu kaybı kanamaların olmaması için önemli demişti bir süre kullanmayıp gözlemleseniz iyi olur aslında bende çok tiryakiyim bugün içtim pişman oldum bir süre daha dayanıcam

Selamlar dikleştirme ameliyatimda 2. Ayim sorunsuz doldu. Contractubex vermisti dr 1.5 aydir kullanıyorum ama izler kirmizi kahve hala gogus aldindaki. Meme ucundaki ve dikine inen azaldi ama gogus alti gecmiyor belirgin epey. Sizler ne kullaniyorsunuz izler ne durumda

Selamlar dikleştirme ameliyatimda 2. Ayim sorunsuz doldu. Contractubex vermisti dr 1.5 aydir kullanıyorum ama izler kirmizi kahve hala gogus aldindaki. Meme ucundaki ve dikine inen azaldi ama gogus alti gecmiyor belirgin epey. Sizler ne kullaniyorsunuz izler ne durumda
Merhaba ödemleriniz ne zaman geçti .Benim perşembe günü 3 hafta olacak

Merhaba yaklaşık 1 ay önce oldum göğüs küçültme dikleştirme şöyle söyleyim ameliyattan çıktım bütün dikişlerin acısını tek tek hissettim sonra ağrı kesici yaptılar sonraki saatler iyi geçti sayılır. Sonraki günler acı çok dayanılmayacak seviyede değil ama son gün hastaneden çıkarken direnleri çıkarıyorlar. O direnlerin çıkarılış anı ben de travma olarak kaldı öyle söyleyim eğer gerçekten ihtiyacınız varsa olun ameliyatı yoksa tavsiye etmem sırf direnlerden dolayı.. midemin başlangıç kısmından sokmuşlar taa koltuk altıma kadar onu bir çekiyor çıkarıyor diğer tarafa gidip geliyorsunuz
Ben direnlerin çekilmesini hiç öyle abartılı bir acıyla hissetmedim.Acaba kendinizi mi kastınız Benimde hala meme ucu hariç bantlar duruyor Ödemden dolayı bantların altı acıyor

Bugün meme küçültme dikleştirme ameliyatımin 12. Günü. Biraz tecrübelerimi paylaşmak istedim. Kötü bir zamana denk geldiği için maalesef çok dinlenme fırsatım olamıyor. Hiç ağrım olmadı diyebilirim. 1. Gün sonra drenlerim çıkarıldı taburcu oldum. İlk 2-3 gün yanma ve hafif sızlama oluyordu sadece şimdi o da yok. Drenin çıktığı yerler arada acıyor. Doktorum 4. gün yastık destekli yan yatmaya baslayabilecegimi söylemişti ama ben biraz temkinli davranayim dedim ilk defa dün yan yattım hiç bir sıkıntı yok. Pansumanlarimi 5 gündür kendim değiştiriyorum. Hemşire olmamın biraz avantajı var tabi. 3 gündür 7 yaşındaki kızımla yalnızım okula götürüp yemek yapıyorum biraz yardımcı oluyor bana tabi. 10 dakika da yapacağım sey yarım saat sürüyor. Sadece kollarımla bir yere uzanmamaya 5 kilodan fazla kaldirmamaya dikkat etmemi söyledi doktorum. Korktuğum kadar yokmuş. Tabi ağrı eşiğim fazlaca yüksektir benim ama düşünüyorsanız eğer canım yanacak zorlanacağım diye korkmayın. O kadar güzel oldu ki hayal ettigimden de fazla. Hayallerinizi ertelemeyin.

Kızlar sol meme dikişim o kadar güzel ki belirsiz sağ tarafı pansuman yaparken kanattım inş kabuk kanamıştır dikişte bir şey yoktur moralim bozuldu

Kızlar sol meme dikişim o kadar güzel ki belirsiz sağ tarafı pansuman yaparken kanattım inş kabuk kanamıştır dikişte bir şey yoktur moralim bozuldu
Dikişte değiidir .Kabuktur Yalnız ben evde hiç kendim pansuman yapmadım .Hafta da bir doktor kendisi .Yapıyor bu sefer 10 güne çıktı pazartesi tekrar gideceğim Bakalım bu sefer yine bant yapıştıracak mı

Arkadaşlar doktor çağırdı yarın dikecekmiş tekrar sağ memedeki açıklık çok büyüdü bugün meme ucuna doğru açılmaya başladı o yüzden resim attım yarın gideceğim tekrar dikilecek çok korkutucu ya dua edin lütfen 😢
Merhaba gittiniz mi? Dikiş atıldı mı ? Umarım düzelmiştir durumunuz

Dikişte değiidir .Kabuktur Yalnız ben evde hiç kendim pansuman yapmadım .Hafta da bir doktor kendisi .Yapıyor bu sefer 10 güne çıktı pazartesi tekrar gideceğim Bakalım bu sefer yine bant yapıştıracak mı
İnşallah öyledir kontroller üç günde bir yapılıyordu artık haftalık, haftalık kontrole gidene kadar da kendin yapıyorsun bant bandaj falan yok acayip kalın bir kabuklaşma oldu onun dışında şikayetlerim azaldı çok şükür yarın kontrol var bakalım

Merhaba gittiniz mi? Dikiş atıldı mı ? Umarım düzelmiştir durumunuz
Eveet cok korkuyordum dikişten ama bugün iki mememdeki açıklık için de dikiş atıldı, o kadar korktuğuma değmedi korkmaya gerek yokmuş ama insanız korkuyoruz şuan gayet rahatım bant yapıştırıldı tekrar yarın çıkarıp pansumana devam edeceğim bakalım insallaj bu sefer güzelce iyileşirim , hepimize çok geçmiş olsun

Eveet cok korkuyordum dikişten ama bugün iki mememdeki açıklık için de dikiş atıldı, o kadar korktuğuma değmedi korkmaya gerek yokmuş ama insanız korkuyoruz şuan gayet rahatım bant yapıştırıldı tekrar yarın çıkarıp pansumana devam edeceğim bakalım insallaj bu sefer güzelce iyileşirim , hepimize çok geçmiş olsun. Dikişimin açık hali daha kötüydü o yüzden dikiş ile pansuman arasında kalırsanız dikişi tercih edin derim , çünkü bir belirsizlik var ne zaman iyileşecek vs

İnşallah öyledir kontroller üç günde bir yapılıyordu artık haftalık, haftalık kontrole gidene kadar da kendin yapıyorsun bant bandaj falan yok acayip kalın bir kabuklaşma oldu onun dışında şikayetlerim azaldı çok şükür yarın kontrol var
Eveet cok korkuyordum dikişten ama bugün iki mememdeki açıklık için de dikiş atıldı, o kadar korktuğuma değmedi korkmaya gerek yokmuş ama insanız korkuyoruz şuan gayet rahatım bant yapıştırıldı tekrar yarın çıkarıp pansumana devam edeceğim bakalım insallaj bu sefer güzelce iyileşirim , hepimize çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun arkadaşım inşallah çok iyi olursun çabucak kaynar rahat edersin ama kabuklanıncada çok zor benim iki hafta oldu kupkuru kalınlaştı çok zorluyor meme başı çevresi birde kanattım neyseki durdu kanama o yüzden kuruyuncada yine hassas davranın

İnşallah öyledir kontroller üç günde bir yapılıyordu artık haftalık, haftalık kontrole gidene kadar da kendin yapıyorsun bant bandaj falan yok acayip kalın bir kabuklaşma oldu onun dışında şikayetlerim azaldı çok şükür yarın kontrol var

Geçmiş olsun arkadaşım inşallah çok iyi olursun çabucak kaynar rahat edersin ama kabuklanıncada çok zor benim iki hafta oldu kupkuru kalınlaştı çok zorluyor meme başı çevresi birde kanattım neyseki durdu kanama o yüzden kuruyuncada yine hassas davranın
Acaba benim de bantların altı kabuk tuttu mu ? Gerilme hissi ondan olabilir belki de. Ödem de zorluyor zaten inşallah bir an önce iyileşiriz . Bir de arkadaşlar bedenleriniz be oldu acaba ? Benim ki sanırım b +

Teşekkür ederim benim de meme ucumda bi köşe çok kanamıştı kabuk kalkmıştı doktor bugün kabuklarımı da temizledi galiba sil baştan aldım tekrar başlıyoruz bakalım

Back