• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlar merhaba ben biraz önce tıp fakültesinde muayene oldum muayene oldum
Ölçüm yaptı köprücük kemiğinden meme ucuna 25cm çıktı
30cm ve üzeri ameliyat yaparız genelde dedi asistan
Ve SGK kapsminda olması için 2memeden toplamda 1kg doku alınması gerekiyormuş ameliyat sonunda 1kg alınmış olursa ücret ödemezsiniz daha az doku alınırsa 10bin TL ücreti olduğunu söyledi
Prof yapsın istersek görüşmemiz lazımmış kendisi belirliyormuş ücreti

75E benim ölçüm
Ben b cup hatta A ya kadar inmek istiyorum ama yinedem tahminimce benden 1kg çıkmaz gibi

Ücretli olarak tıpta yaptırmayı düşünüyorum çünkü buradaki fakülteye çok güveniyorum bir yakınım da meme küçültme oldu aynı hastanede ve memnun

Sizlerden ne kadar doku alındı yazarsanız sevinirim
Özellikle 75E cup olanlar beni aydınlatın lütfen
Merhaba öncelikle hayırlısı olsun sizin adınıza 🤗
Benim E cup değildi 75D cup idi.Benden 250 250 toplam 500 gr çıkartılmış.Benim memelerim öyle çok çok çok devasa değildi ama bedenime göre çok büyük kalıyordu özelliklede boyun ağrısı🥵Aynı şekilde benimde 25 cm idi.Bende olabildiğince küçük istiyordum B cup dedim.Doktorumda dolu B-C başlangıcı cup yapacağım demişti ve yaptı.Ameliyattan çıktıktan sonra bir kaç gün çok tedirgin oldum çok mu küçük oldu diye ki gerçekten küçük istiyordum.Şuan 7. Haftama girmek üzereyim geçen haftada az daha küçültseydi keşke dedim ki hala daha olabilirdi ama ben çok memnunum.Özellikle eski görüntümün fotoğrafı yoktu,doktorumdan onu rica ettim.Attı ve dedim ki Allah beni çarpacak🤣🙈Şuan çok memnunum sanki küçükmüşte implant koydurmuşum gibi oldu.İnşallah sizinde gönlünüzce olur herşey.Yalnız size verebileceğim tek tavsiye doktorunuza kararlıda olsanız(bende öyleydim ve pişman olmadım.) yinede gidip 1-2 doktorla daha görüşün.Çünkü ben başka doktorlara gittikçe kendi doktorumdan daha emin oldum ve aklıma gelmeyen soruları sorabildim🤗

Kızlar merhaba ben biraz önce tıp fakültesinde muayene oldum muayene oldum
Ölçüm yaptı köprücük kemiğinden meme ucuna 25cm çıktı
30cm ve üzeri ameliyat yaparız genelde dedi asistan
Ve SGK kapsminda olması için 2memeden toplamda 1kg doku alınması gerekiyormuş ameliyat sonunda 1kg alınmış olursa ücret ödemezsiniz daha az doku alınırsa 10bin TL ücreti olduğunu söyledi
Prof yapsın istersek görüşmemiz lazımmış kendisi belirliyormuş ücreti

75E benim ölçüm
Ben b cup hatta A ya kadar inmek istiyorum ama yinedem tahminimce benden 1kg çıkmaz gibi

Ücretli olarak tıpta yaptırmayı düşünüyorum çünkü buradaki fakülteye çok güveniyorum bir yakınım da meme küçültme oldu aynı hastanede ve memnun

Sizlerden ne kadar doku alındı yazarsanız sevinirim
Özellikle 75E cup olanlar beni aydınlatın lütfen
Benim 95-100g di suan 85c ve soldan 800gr sagdan 1.2kg alindi

Bu arada arkadaşlar malum üzücü olaylardan dolayı çok giremedim.Ameliyatı oldumda kaçtım gibi oldu.Hepimize geçmiş olsun..Burada da elbet vardır o bölgeden arkadaşlarımız vefat edenlere başsağlığı ve yaralılarımıza şifalar diliyorum.🤲🏻😔Benim 7. Haftam geliyor.Sizlere sormak istediğim acaba ödem hala var mıdır?Daha küçülür mü?

Merhaba öncelikle hayırlısı olsun sizin adınıza 🤗
Benim E cup değildi 75D cup idi.Benden 250 250 toplam 500 gr çıkartılmış.Benim memelerim öyle çok çok çok devasa değildi ama bedenime göre çok büyük kalıyordu özelliklede boyun ağrısı🥵Aynı şekilde benimde 25 cm idi.Bende olabildiğince küçük istiyordum B cup dedim.Doktorumda dolu B-C başlangıcı cup yapacağım demişti ve yaptı.Ameliyattan çıktıktan sonra bir kaç gün çok tedirgin oldum çok mu küçük oldu diye ki gerçekten küçük istiyordum.Şuan 7. Haftama girmek üzereyim geçen haftada az daha küçültseydi keşke dedim ki hala daha olabilirdi ama ben çok memnunum.Özellikle eski görüntümün fotoğrafı yoktu,doktorumdan onu rica ettim.Attı ve dedim ki Allah beni çarpacak🤣🙈Şuan çok memnunum sanki küçükmüşte implant koydurmuşum gibi oldu.İnşallah sizinde gönlünüzce olur herşey.Yalnız size verebileceğim tek tavsiye doktorunuza kararlıda olsanız(bende öyleydim ve pişman olmadım.) yinede gidip 1-2 doktorla daha görüşün.Çünkü ben başka doktorlara gittikçe kendi doktorumdan daha emin oldum ve aklıma gelmeyen soruları sorabildim🤗
Çok teşekkür ederim cevabınız için tavsiyenizi dikkate Alicam
Sonuçtan memnun kalmanıza cok sevindim
Bende de durumlar aynı devasa bir büyüklük yok ama büyük işte
Birde boyunda düzleşme fıtık fibromiyalji üstüne göğüsler tuz biber oluyor

Benim 95-100g di suan 85c ve soldan 800gr sagdan 1.2kg alindi
Bana küçülmüş sizinde ne güzel

Doktorum b oldunuz dedi ödemlerim var birgün inip sonra şişiyor gibi ama bariz bir küçülme oluyor eğer devlette her sorunda ulaşabilirsiniz çok iyi olur sistem nasıl ilerliyor orada konuya hiç hakim değilim özelin faydası istediğin an ulaşıp resim paylaşabilmem ve uzunca bir süre takibinizin yapılması
Siz nerede hangi doktora amelşyst olmuştunuz

Benden tam 1 kg çıktı az gibi geliyor insana ama benimde 75 e dı o kadar farketti ki görenler inanamıyor ben İzmir'de özelde oldum özelde olduğum halde sıkıntılı geçti süreç böyle bir ameliyat imkan varsa kesinlikle özelde yapılmalı ve doktora sürekli ulaşılabilmeli
Ne sikintiniz oldu sizde ?

Bu arada arkadaşlar malum üzücü olaylardan dolayı çok giremedim.Ameliyatı oldumda kaçtım gibi oldu.Hepimize geçmiş olsun..Burada da elbet vardır o bölgeden arkadaşlarımız vefat edenlere başsağlığı ve yaralılarımıza şifalar diliyorum.🤲🏻😔Benim 7. Haftam geliyor.Sizlere sormak istediğim acaba ödem hala var mıdır?Daha küçülür mü?
Benim sol meme baya kücüldü sag taraf baya büyük hala ama aciklik var sag tarafta kapaninca düsüncem ayni sekilde kücülür ödem var yani sag tarafta

Benim sol meme baya kücüldü sag taraf baya büyük hala ama aciklik var sag tarafta kapaninca düsüncem ayni sekilde kücülür ödem var yani sag tarafta
Sol tarafınız sağ tarafa göre daha iyi iyileştiği için demek ki ödem azalıyor.En kısa zamanda iyileşirsiniz umarım🤗

Merhaba siz pisman misiniz dikis attirdiginiz icin önerir misiniz?
aslinda dikis araştırdığımdan dolayi daha bariz bir izim olustu gibi, ama artırmasaydım belki iyilesmesi cok daha uzun surerdi. yani o yuzden bisey diyemiyorum. Ama dikis atilirken cok zorlandi doktor daha once dikilmis olan yer daha sertmi oluyor bilemedim.

aslinda dikis araştırdığımdan dolayi daha bariz bir izim olustu gibi, ama artırmasaydım belki iyilesmesi cok daha uzun surerdi. yani o yuzden bisey diyemiyorum. Ama dikis atilirken cok zorlandi doktor daha once dikilmis olan yer daha sertmi oluyor bilemedim.
Anladim bende attiricaktim vazgectim sekli bozulur ve iz fazla kalir diye benim sag meme meme ucundan assagi olan dikis acik karabas otu ve kantaron kullaniyorum, iyi geldigini görüyorum. Bakalim nasil olucak . Sol memedeki dikis yerlerinede ayni sekilde kantaron yagi kullaniyorum izlere iyi gelicegini düsünüyorum bakalim nasil olucak

Bir kac gün önceye kadar cok stres yaptim acilmadan dolayi fakat zamanla illa ki gecicek sabr etmemiz gerekiyor. Insallah hizlica gecer hepimizin.

Kızlar dünden beri giremedim meme başı çevresinde olan kabuklanmaların traşlanması ve dikişlerin alınmasından sonra sızlamalarım fazlalaştı benim gibi böyle kuruluk yaşayan ve memesinin alt taraflarında sarılık renk değişimi olan var mı

Kızlar dertleşmek için yazıyorum ben 2017 senesinde bu forumdan araştırarak meme küçültme operasyonu oldum.tabi o zamanlar kimsenin emzirme tecrübesi yoktu.herkez kulaktan dolma bilgiler yazıyordu ben de ameliyat olma kararı aldım.2018 de ameliyat oldum herşey çok güzeldi o kadar mutlu oldum ki. Kendime özgüvenim geldi. Ama şimdi 3. Bebeğim dünyaya geldi ve ben kahroluyorum çünkü normalde 200 ml gelen sütüm şimdi sadece 30 CC. Doktor sadece biraz az gelir demişti ama bu hale geldik.gece gündüz ağlıyorum vicdan azabından kahroluyorum. Ameliyat olmadan çok düşünün

Ben henüz evli değilim doktorum süt kanallarını bir yere toplayacağını söyledi benimde araştırmalarım gereği ve çevremde anne olan arkadaşlarımın bir çoğunun emziremediğini gözlemledim ve karar verdim hatta onlar olmam konusunda cesaretlendirdi o yüzden kendinizi üzmeyin annemde beni çok kısa bir süre emzirebilmiş bazen herşey yolundaykende olmayabilir benim sürecim epey bir ağrılı geçiyor ona üzülüyorum
Herkeste aynısı olmayabilir. Ben cok gencken oldum cok sene geçti. Bebegim oldu 7 aylık hala emziriyorum. Tabi gene sarktılar hafiften orası ayrı konu🤣

Merhaba bugün 24. Günüm Bugün kontrole gittim.meme uçlarında olan ip ve kabuk parçaları alındı altta olan bantlar yenisi ile değiştirildi. 15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı .Sanırım 15 gün sonra bantlar tamamen çıkacak

Merhaba bugün 24. Günüm Bugün kontrole gittim.meme uçlarında olan ip ve kabuk parçaları alındı altta olan bantlar yenisi ile değiştirildi. 15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı .Sanırım 15 gün sonra bantlar tamamen çıkacak
Tekrar geçmiş olsun
Zor bir işlem mi 24. Günde nasılsınız

Tekrar geçmiş olsun
Zor bir işlem mi 24. Günde nasılsınız
Teşekkür ediyorum Biraz zor bir süreç .ama biliyorsunuz ki sonuç güzel .doktorum bana pozitif bir insan olduğu için yaralar da iyi kapanıyor dedi.Dren çıkmasından filan sakın korkmayın.Sadece bir müddet hayatınız kısıtlanıyor . İyi ki olmuşum diyorum.Ben iki doktorla görüştüm.( yüz yüze )kendi doktorum içime çok sindi .Üniversite hastanesi olmasını da sevdim .Çünkü ameliyatı yapan profesördü ama yanında asistanı var dı . neticede öğrencisine gösterirken daha dikkatli olması gerekiyor .Zaten kendiside ilk başta ameliyatın uzun süreceğini çünkü çok incelikle çalışması gerektiğini söylemişti

İçinize sinen bir doktor bulmanız çok güzel olmuş
Güvenebilmek çok önemli
Benim 2 sezeryan tecrübem var az çok tahmin edebiliyorum neler olacağını ama inanın hiç korkmuyorum
Ben geçen hafta üniversitesi hastanesi ile görüştüm
Bu cuma da şehir Hastanesinde bir doktor ile randevum var
Son kararı vericem artık
Üniversite hastanesinde ne kadar ödeme yaptınız

İçinize sinen bir doktor bulmanız çok güzel olmuş
Güvenebilmek çok önemli
Benim 2 sezeryan tecrübem var az çok tahmin edebiliyorum neler olacağını ama inanın hiç korkmuyorum
Ben geçen hafta üniversitesi hastanesi ile görüştüm
Bu cuma da şehir Hastanesinde bir doktor ile randevum var
Son kararı vericem artık
Üniversite hastanesinde ne kadar ödeme yaptınız
Üniversite hastanesi ama özel üniversite 58 000 ödedim

Teşekkür ediyorum Biraz zor bir süreç .ama biliyorsunuz ki sonuç güzel .doktorum bana pozitif bir insan olduğu için yaralar da iyi kapanıyor dedi.Dren çıkmasından filan sakın korkmayın.Sadece bir müddet hayatınız kısıtlanıyor . İyi ki olmuşum diyorum.Ben iki doktorla görüştüm.( yüz yüze )kendi doktorum içime çok sindi .Üniversite hastanesi olmasını da sevdim .Çünkü ameliyatı yapan profesördü ama yanında asistanı var dı . neticede öğrencisine gösterirken daha dikkatli olması gerekiyor .Zaten kendiside ilk başta ameliyatın uzun süreceğini çünkü çok incelikle çalışması gerektiğini söylemişti

Üniversite hastanesi ama özel üniversite 58 000 ödedim
Anladım
Ben bu konularda üniversitesi hastanelerine daha çok güveniyorum

Back