- Konu Sahibi ---Lily---
- #39.761
Kendinizi iyi hissedince yazın lütfen inşallah sorunsuz sıkıntısız geçiyordurcok tesekkur ederim allah razi olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendinizi iyi hissedince yazın lütfen inşallah sorunsuz sıkıntısız geçiyordurcok tesekkur ederim allah razi olsun
Sizin dikişlerinizde açılma olmuş muydu , bizim sağ meme dikiş açıldıkça açıldı sizin
e büyük bir kup ameliyat olmak için yeterli bende Ben ameliyattan önce eğitim araştırmaya gitmiştim ve köprücük kemikten meme ucuna kadar aşağı ölçüyorlar . 40 cm diye hatırlıyorum ve üzerine heyet raporu çıkıyor demişti doktorMerhaba kızlar herkese selamlar acil şifalar
Sitede eski bir üyeyim bayadır aktif değildim
Yıllardır olmak istediğim ameliyat için tabiiki en çok okuduğum forum kadınlar kulübü
Boynumda düzleşme ve fıtık
Sırtımda kendimi bildim bileli olan bir ağrı artık dayanılmaz bir hal aldı
Şu an fizik dotorum iğneli bir tedavi uyguluyor ona rağmen hiç bir azalma yok
Önceleri görüntü olarak küçük memeyi çok beğeniyordum ama şimdilerde acaba bu ağrıların sebebi olabilirler mi diye düşünüyorum
Kime bu ameliyatı düşündüğünü söylesem seninki o kadar büyük değil diyorlar
Bence ben iyi saklıyorum sürekli toparlayıcı sütyenler ve maalesef kambur duruş
Sizlerin tecrübeleri benim için çok önemli
Perşembe tıpta randevum var bakalım ne olacak
Duymak istediğim ağrılarımin sebebinin göğüslerim olabileceği çünkü böylelikle ağrılarım belki geçecek ve hayalimdeki küçük memelere kavusucam
Bu arada ölçüm
75E
A cup a kadar küçülür mü merak ediyorum
Bana da sürekli aynı cümleler kuruluyordu özelde yaptırdım ben o yüzden bilmiyorum hangi ara ameliyata girdim çıktım anlamadım 2 hafta olacak benim çok ağrılı geçti ama herkesin böyle olacak diye birşey yok tabiki de kendim yıkanıp dışarı çıkıp işlerimi hallede biliyorum ben d ve e arasındaydım b oldum ve görünce inanamadım bu kadar mı küçülür inanın ben hergün masaj yaptırıyordum kendime şiddetli migren ataklarım oluyordu başkalarına bakmayın kendi sağlığınız ve mutluluğunuz önemli
Çok teşekkür ederim Perşembe günü muayeneden sonra yazacağım tekrardan sizlereTeşekkür ederim inanın olduğunuz ama ilk diyeceğiniz şey sırtım boynum çok rahatladı demek olacak inşallah sizde en kısa zamanda sağlıkla olur bu sorundan kurtulursunuz
Hemen ölçmeye gidiyorume büyük bir kup ameliyat olmak için yeterli bende Ben ameliyattan önce eğitim araştırmaya gitmiştim ve köprücük kemikten meme ucuna kadar aşağı ölçüyorlar . 40 cm diye hatırlıyorum ve üzerine heyet raporu çıkıyor demişti doktor
Aynı ben de diyordum sırtıma basCevabınız için teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun sizede
Kesinlikle masajla bı nebze rahatlıyor ama o da anlık tabiki
Şu an eşim gelse de sırtıma bassa diye bekliyorum
Anlık da olsa rahatlatıyorAynı ben de diyordum sırtıma bas
Doktor gerekli görse dikiş atardı ama öyle düşünün demek ki zamanla kapanacak benden toplamda 1 kg yağ dokusu çıktı ama çok sarkıktı gögüslerim mesela bende çok kaşınıyorum doktor normal diyor genelde ameliyat olanlar ağrısız geçirmiş süreci bende epey bir ağrılı geçirdim yani demem o ki her vücut başka şekilde çalışıp iyileşiyor psikolojiniz bozulmasın sonucu güzel olacak diye bakın Allah hepimizin şifasını versin şu ameliyatı olupta herşey yolunda diyen pek kimseyi görmedimArkadaşlar ben ameliyat olalı 18 gün oldu bantları doktor ameliyattan 7 gün sonraki ilk kontrolde çıkardı ve sağ meme ucumun altından aşağı doğru yağ nekrozu / akıntı olduğunu büyük memelerde olabileceğini söyledi ve Rif adında antibiyotik antiseptik bir ilaç verdi her gün onunla pansuman yapmamı söyledi , 1-2 gün sonra akıntının olduğu yerden küçük olarak dikişim açılmaya başladı ve açıklık büyüyerek ilerledi şuan korkunç gözüküyor yani ne zaman iyileşecek bilmiyorum doktor dikiş atmadı pansuman yap dedi ve hala öyle söylüyor ama sol memem iyi durumda sağ çok kötü, çok sızlamaya da başladı bugün açık yara olduğu için. Buraya güncellemeye devam edeceğim hatta en son iyileşirsem resimleri de ekleyeceğim benim gibi olup merak eden herkese bir umut olur.
Merhaba yaklaşık 1 ay önce oldum göğüs küçültme dikleştirme şöyle söyleyim ameliyattan çıktım bütün dikişlerin acısını tek tek hissettim sonra ağrı kesici yaptılar sonraki saatler iyi geçti sayılır. Sonraki günler acı çok dayanılmayacak seviyede değil ama son gün hastaneden çıkarken direnleri çıkarıyorlar. O direnlerin çıkarılış anı ben de travma olarak kaldı öyle söyleyim eğer gerçekten ihtiyacınız varsa olun ameliyatı yoksa tavsiye etmem sırf direnlerden dolayı.. midemin başlangıç kısmından sokmuşlar taa koltuk altıma kadar onu bir çekiyor çıkarıyor diğer tarafa gidip geliyorsunuzarkadaşlar herkese merhaba,
internette bu ameliyatla ilgili bilgi ararken en iyisi ameliyatı olmuş birine sormak düşüncesinden hareketle bu siteyi buldum...
aranızda bu ameliyatı olmuş (yakınlarınızda birisi de olabilir) ve bana hem ameliyatla ilgili (ameliyatın kendisi, sonrası, kalan izler vs.) bilgi, hem de doktor tavsiyesi verebilecek birileri var midir acaba?
şimdiden hepinize teşekkür ediyorum yardımlarınız için...
Lily
Cok geçmiş olsunMerhaba yaklaşık 1 ay önce oldum göğüs küçültme dikleştirme şöyle söyleyim ameliyattan çıktım bütün dikişlerin acısını tek tek hissettim sonra ağrı kesici yaptılar sonraki saatler iyi geçti sayılır. Sonraki günler acı çok dayanılmayacak seviyede değil ama son gün hastaneden çıkarken direnleri çıkarıyorlar. O direnlerin çıkarılış anı ben de travma olarak kaldı öyle söyleyim eğer gerçekten ihtiyacınız varsa olun ameliyatı yoksa tavsiye etmem sırf direnlerden dolayı.. midemin başlangıç kısmından sokmuşlar taa koltuk altıma kadar onu bir çekiyor çıkarıyor diğer tarafa gidip geliyorsunuz
Ben. IciyorumBenim sormak istediğim birşey daha var ameliyatı olup sigara içmeye devam edenler var mı
Doktorum 20 gün içme demişti bugün iki hafta oldu ama artık dayanmak zor geliyorBen. Iciyorum
Bana bisey demediler ben iciyorum hic birakmadim da bilmemm. Sizin nasil oldu acilma var mi?Doktorum 20 gün içme demişti bugün iki hafta oldu ama artık dayanmak zor geliyor
Ben iciyorumBenim sormak istediğim birşey daha var ameliyatı olup sigara içmeye devam edenler var mı
Evet damla haklisin beklemek sabr isi gecicek eminimDoktor gerekli görse dikiş atardı ama öyle düşünün demek ki zamanla kapanacak benden toplamda 1 kg yağ dokusu çıktı ama çok sarkıktı gögüslerim mesela bende çok kaşınıyorum doktor normal diyor genelde ameliyat olanlar ağrısız geçirmiş süreci bende epey bir ağrılı geçirdim yani demem o ki her vücut başka şekilde çalışıp iyileşiyor psikolojiniz bozulmasın sonucu güzel olacak diye bakın Allah hepimizin şifasını versin şu ameliyatı olupta herşey yolunda diyen pek kimseyi görmedim
Peki siz ne kullandiniz kabuk nasil tuttu?Bende açılma yok hatta sağ taraf epey bir kalın kabuklandı korktum sorun var diye aksine dökülmeye başlayacak dediler fito diye bir krem önerdiler bugün onu sürmeye başlayacağım
Arkadaşlar doktor çağırdı yarın dikecekmiş tekrar sağ memedeki açıklık çok büyüdü bugün meme ucuna doğru açılmaya başladı o yüzden resim attım yarın gideceğim tekrar dikilecek çok korkutucu ya dua edin lütfenArkadaşlar ben ameliyat olalı 18 gün oldu bantları doktor ameliyattan 7 gün sonraki ilk kontrolde çıkardı ve sağ meme ucumun altından aşağı doğru yağ nekrozu / akıntı olduğunu büyük memelerde olabileceğini söyledi ve Rif adında antibiyotik antiseptik bir ilaç verdi her gün onunla pansuman yapmamı söyledi , 1-2 gün sonra akıntının olduğu yerden küçük olarak dikişim açılmaya başladı ve açıklık büyüyerek ilerledi şuan korkunç gözüküyor yani ne zaman iyileşecek bilmiyorum doktor dikiş atmadı pansuman yap dedi ve hala öyle söylüyor ama sol memem iyi durumda sağ çok kötü, çok sızlamaya da başladı bugün açık yara olduğu için. Buraya güncellemeye devam edeceğim hatta en son iyileşirsem resimleri de ekleyeceğim benim gibi olup merak eden herkese bir umut olur.
Benim normalde de cildim çok kurudur hiç birşey kullanmadım sadece et ürünleri çok tüketen biriyim ameliyattan sonrada aynı şekilde devam ettim birde hergün batikon yaptım daha bugün fito kreme başladım sol tarafımda dikiş belli belirsiz sağ tarafım maşallah sanki yorgan ipiyle dikilmiş gibiPeki siz ne kullandiniz kabuk nasil tuttu?
Dikiş atıldıktan sonra çok dikkat edin geçecek inşallah bizede yazın mutlaka merakta bırakmayınArkadaşlar doktor çağırdı yarın dikecekmiş tekrar sağ memedeki açıklık çok büyüdü bugün meme ucuna doğru açılmaya başladı o yüzden resim attım yarın gideceğim tekrar dikilecek çok korkutucu ya dua edin lütfen