- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #39.781
Iyi bari hemen kapanmis sizde bendede efsundaki gibi acik insallah gecer benimde kaniyo amaBenim normalde de cildim çok kurudur hiç birşey kullanmadım sadece et ürünleri çok tüketen biriyim ameliyattan sonrada aynı şekilde devam ettim birde hergün batikon yaptım daha bugün fito kreme başladım sol tarafımda dikiş belli belirsiz sağ tarafım maşallah sanki yorgan ipiyle dikilmiş gibi
Sorunsuz bir şekilde geçer insallahArkadaşlar doktor çağırdı yarın dikecekmiş tekrar sağ memedeki açıklık çok büyüdü bugün meme ucuna doğru açılmaya başladı o yüzden resim attım yarın gideceğim tekrar dikilecek çok korkutucu ya dua edin lütfen
Doktor bana sigarayı 20 gün önce bırak dedi tabi ben zar zor 10 gün önce bıraktım ve ameliyat sonrası 20 gün içmememi istedi meme ucu kaybı kanamaların olmaması için önemli demişti bir süre kullanmayıp gözlemleseniz iyi olur aslında bende çok tiryakiyim bugün içtim pişman oldum bir süre daha dayanıcamIyi bari hemen kapanmis sizde bendede efsundaki gibi acik insallah gecer benimde kaniyo ama
Merhaba siz pisman misiniz dikis attirdiginiz icin önerir misiniz?benim de açildi sol meme altim doktorum biraz gec kapanir dedi istersen bekle istersen dikis atalim dedi. Ben dikisi tercih ettim ama sanki öyle olunca daha cok iz kaldi cabuk kapandi yaram ama o avantajim oldu
Merhaba ödemleriniz ne zaman geçti .Benim perşembe günü 3 hafta olacakSelamlar dikleştirme ameliyatimda 2. Ayim sorunsuz doldu. Contractubex vermisti dr 1.5 aydir kullanıyorum ama izler kirmizi kahve hala gogus aldindaki. Meme ucundaki ve dikine inen azaldi ama gogus alti gecmiyor belirgin epey. Sizler ne kullaniyorsunuz izler ne durumda
Ben direnlerin çekilmesini hiç öyle abartılı bir acıyla hissetmedim.Acaba kendinizi mi kastınız Benimde hala meme ucu hariç bantlar duruyor Ödemden dolayı bantların altı acıyorMerhaba yaklaşık 1 ay önce oldum göğüs küçültme dikleştirme şöyle söyleyim ameliyattan çıktım bütün dikişlerin acısını tek tek hissettim sonra ağrı kesici yaptılar sonraki saatler iyi geçti sayılır. Sonraki günler acı çok dayanılmayacak seviyede değil ama son gün hastaneden çıkarken direnleri çıkarıyorlar. O direnlerin çıkarılış anı ben de travma olarak kaldı öyle söyleyim eğer gerçekten ihtiyacınız varsa olun ameliyatı yoksa tavsiye etmem sırf direnlerden dolayı.. midemin başlangıç kısmından sokmuşlar taa koltuk altıma kadar onu bir çekiyor çıkarıyor diğer tarafa gidip geliyorsunuz
Odem 1. Ay sonunda gecmisti zaten oyle cok cok da odem olmadiMerhaba ödemleriniz ne zaman geçti .Benim perşembe günü 3 hafta olacak
Umarım ameliyatınız iyi geçmiştir Geçmiş olsunArkadaşlar merhaba yarın bende ameliyat olacağım inşallah iyi geçer
Dikişte değiidir .Kabuktur Yalnız ben evde hiç kendim pansuman yapmadım .Hafta da bir doktor kendisi .Yapıyor bu sefer 10 güne çıktı pazartesi tekrar gideceğim Bakalım bu sefer yine bant yapıştıracak mıKızlar sol meme dikişim o kadar güzel ki belirsiz sağ tarafı pansuman yaparken kanattım inş kabuk kanamıştır dikişte bir şey yoktur moralim bozuldu
Merhaba gittiniz mi? Dikiş atıldı mı ? Umarım düzelmiştir durumunuzArkadaşlar doktor çağırdı yarın dikecekmiş tekrar sağ memedeki açıklık çok büyüdü bugün meme ucuna doğru açılmaya başladı o yüzden resim attım yarın gideceğim tekrar dikilecek çok korkutucu ya dua edin lütfen
İnşallah öyledir kontroller üç günde bir yapılıyordu artık haftalık, haftalık kontrole gidene kadar da kendin yapıyorsun bant bandaj falan yok acayip kalın bir kabuklaşma oldu onun dışında şikayetlerim azaldı çok şükür yarın kontrol var bakalımDikişte değiidir .Kabuktur Yalnız ben evde hiç kendim pansuman yapmadım .Hafta da bir doktor kendisi .Yapıyor bu sefer 10 güne çıktı pazartesi tekrar gideceğim Bakalım bu sefer yine bant yapıştıracak mı
Arkadaşlar doktor çağırdı yarın dikecekmiş tekrar sağ memedeki açıklık çok büyüdü bugün meme ucuna doğru açılmaya başladı o yüzden resim attım yarın gideceğim tekrar dikilecek çok korkutucu ya dua edin lütfen
Eveet cok korkuyordum dikişten ama bugün iki mememdeki açıklık için de dikiş atıldı, o kadar korktuğuma değmedi korkmaya gerek yokmuş ama insanız korkuyoruz şuan gayet rahatım bant yapıştırıldı tekrar yarın çıkarıp pansumana devam edeceğim bakalım insallaj bu sefer güzelce iyileşirim , hepimize çok geçmiş olsunMerhaba gittiniz mi? Dikiş atıldı mı ? Umarım düzelmiştir durumunuz
Eveet cok korkuyordum dikişten ama bugün iki mememdeki açıklık için de dikiş atıldı, o kadar korktuğuma değmedi korkmaya gerek yokmuş ama insanız korkuyoruz şuan gayet rahatım bant yapıştırıldı tekrar yarın çıkarıp pansumana devam edeceğim bakalım insallaj bu sefer güzelce iyileşirim , hepimize çok geçmiş olsun. Dikişimin açık hali daha kötüydü o yüzden dikiş ile pansuman arasında kalırsanız dikişi tercih edin derim , çünkü bir belirsizlik var ne zaman iyileşecek vs
İnşallah öyledir kontroller üç günde bir yapılıyordu artık haftalık, haftalık kontrole gidene kadar da kendin yapıyorsun bant bandaj falan yok acayip kalın bir kabuklaşma oldu onun dışında şikayetlerim azaldı çok şükür yarın kontrol varDikişte değiidir .Kabuktur Yalnız ben evde hiç kendim pansuman yapmadım .Hafta da bir doktor kendisi .Yapıyor bu sefer 10 güne çıktı pazartesi tekrar gideceğim Bakalım bu sefer yine bant yapıştıracak mı
Geçmiş olsun arkadaşım inşallah çok iyi olursun çabucak kaynar rahat edersin ama kabuklanıncada çok zor benim iki hafta oldu kupkuru kalınlaştı çok zorluyor meme başı çevresi birde kanattım neyseki durdu kanama o yüzden kuruyuncada yine hassas davranınEveet cok korkuyordum dikişten ama bugün iki mememdeki açıklık için de dikiş atıldı, o kadar korktuğuma değmedi korkmaya gerek yokmuş ama insanız korkuyoruz şuan gayet rahatım bant yapıştırıldı tekrar yarın çıkarıp pansumana devam edeceğim bakalım insallaj bu sefer güzelce iyileşirim , hepimize çok geçmiş olsun
Acaba benim de bantların altı kabuk tuttu mu ? Gerilme hissi ondan olabilir belki de. Ödem de zorluyor zaten inşallah bir an önce iyileşiriz . Bir de arkadaşlar bedenleriniz be oldu acaba ? Benim ki sanırım b +İnşallah öyledir kontroller üç günde bir yapılıyordu artık haftalık, haftalık kontrole gidene kadar da kendin yapıyorsun bant bandaj falan yok acayip kalın bir kabuklaşma oldu onun dışında şikayetlerim azaldı çok şükür yarın kontrol var
Geçmiş olsun arkadaşım inşallah çok iyi olursun çabucak kaynar rahat edersin ama kabuklanıncada çok zor benim iki hafta oldu kupkuru kalınlaştı çok zorluyor meme başı çevresi birde kanattım neyseki durdu kanama o yüzden kuruyuncada yine hassas davranın
Teşekkür ederim benim de meme ucumda bi köşe çok kanamıştı kabuk kalkmıştı doktor bugün kabuklarımı da temizledi galiba sil baştan aldım tekrar başlıyoruz bakalımİnşallah öyledir kontroller üç günde bir yapılıyordu artık haftalık, haftalık kontrole gidene kadar da kendin yapıyorsun bant bandaj falan yok acayip kalın bir kabuklaşma oldu onun dışında şikayetlerim azaldı çok şükür yarın kontrol var
Geçmiş olsun arkadaşım inşallah çok iyi olursun çabucak kaynar rahat edersin ama kabuklanıncada çok zor benim iki hafta oldu kupkuru kalınlaştı çok zorluyor meme başı çevresi birde kanattım neyseki durdu kanama o yüzden kuruyuncada yine hassas davranın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?