- Konu Sahibi ---Lily---
- #39.741
Aaa insallah güzel gecer sizinde bakalim memnun kalirsiniz insallah ve sorun olmaz sizde dikislerdeEvet yarin insallah olucam heycanliyim bakalim instagramda yaptiklarina bakarak karar verdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa insallah güzel gecer sizinde bakalim memnun kalirsiniz insallah ve sorun olmaz sizde dikislerdeEvet yarin insallah olucam heycanliyim bakalim instagramda yaptiklarina bakarak karar verdim
Insallah tesekkur ederimAaa insallah güzel gecer sizinde bakalim memnun kalirsiniz insallah ve sorun olmaz sizde dikislerde
Doktor kontrolüm perşembe günü sürüp sürmeme konusunda emin olamadım 12 gün oldu ameliyat olalı yanlış birşey de yapmak istemiyorum dikişler geriliyor sanırım kuruluktan buarada daha iyi misiniz akıntı ne durumda kapanmaya başladı mıBen sürüyorum kuru dikisiniz varsa sürebilirsiniz bir zararı olmaz daha çabuk iyileştirir doktor da bana kullan dedi , ben normal doğumumdan sonra da kullandım cabuk iyilesti
Benim de altta olan dikişler geriliyor .Dikişlerin üzerinde bantlar duruyor.Haftaya pazartesi tekrar kontrole gideceğim.Doktor kontrolüm perşembe günü sürüp sürmeme konusunda emin olamadım 12 gün oldu ameliyat olalı yanlış birşey de yapmak istemiyorum dikişler geriliyor sanırım kuruluktan buarada daha iyi misiniz akıntı ne durumda kapanmaya başladı mı
Benim bantlar çıktı sadece pansuman yapıp gazlı bezle kapatıp korsemi giyiyorum korse zaten mahvetti beni batıp duruyorBenim de altta olan dikişler geriliyor .Dikişlerin üzerinde bantlar duruyor.Haftaya pazartesi tekrar kontrole gideceğim.
ben atleti korsenin altına giyiniyorum .Gelen leke atlette kalıyor.Bir de yedek sütyen aldımBenim bantlar çıktı sadece pansuman yapıp gazlı bezle kapatıp korsemi giyiyorum korse zaten mahvetti beni batıp duruyor
İnsallah ameliyatınız güzel geçer içinizi ferah tutun eve çıktığınız zaman kendinize gelince durumunuzu yazarsınız güzel haberlerinizi bekliyoruz çok geçmiş olsunEvet yarin insallah olucam heycanliyim bakalim instagramda yaptiklarina bakarak karar verdim
Sizin dikişlerinizde açılma olmuş muydu , bizim sağ meme dikiş açıldıkça açıldı sizin doktorunuz farklıydıben atleti korsenin altına giyiniyorum .Gelen leke atlette kalıyor.Bir de yedek sütyen aldım
Şimdiden geçmiş olsun en kolayı ameliyat olma zamanı hangi ara oldum da bitti diyeceksiniz hayalinizden bile güzel olsun inşallahEvet yarin insallah olucam heycanliyim bakalim instagramda yaptiklarina bakarak karar verdim
Ameliyat olacaksan ideal kilona ulasmani öneririm. Ben ameliyat olduğumda 56 kiloydum spor yaparak 53 kiloya ulaştım.kuculup hafiften sarkma olmuştu.simdi hamilelikten dolayı 70 kiloyum öyle bir şiştiki yine yirtilmalar oldu.mahvoldular.Ben doktora ameliyattan önce sormuştum şey dedi bir daha asla bu kadar büyümez :d ben şeyi
Merak benim şuan baya bi kilo da fazlam var verdiğimde de çok küçülüp sarkar mı ameliyat olup üstüne kilo verenler aydınlatırsa çok güzel olur
Evet benim doktorum Medipol hastanesinde Ayşin Hanım benim ameliyatım 6 buçuk saat sürmüştüSizin dikişlerinizde açılma olmuş muydu , bizim sağ meme dikiş açıldıkça açıldı sizin doktorunuz farklıydı
Şimdiden geçmiş olsun en kolayı ameliyat olma zamanı hangi ara oldum da bitti diyeceksiniz hayalinizden bile güzel olsun inşalla
Bana da sürekli aynı cümleler kuruluyordu özelde yaptırdım ben o yüzden bilmiyorum hangi ara ameliyata girdim çıktım anlamadım 2 hafta olacak benim çok ağrılı geçti ama herkesin böyle olacak diye birşey yok tabiki de kendim yıkanıp dışarı çıkıp işlerimi hallede biliyorum ben d ve e arasındaydım b oldum ve görünce inanamadım bu kadar mı küçülür inanın ben hergün masaj yaptırıyordum kendime şiddetli migren ataklarım oluyordu başkalarına bakmayın kendi sağlığınız ve mutluluğunuz önemliMerhaba kızlar herkese selamlar acil şifalar
Sitede eski bir üyeyim bayadır aktif değildim
Yıllardır olmak istediğim ameliyat için tabiiki en çok okuduğum forum kadınlar kulübü
Boynumda düzleşme ve fıtık
Sırtımda kendimi bildim bileli olan bir ağrı artık dayanılmaz bir hal aldı
Şu an fizik dotorum iğneli bir tedavi uyguluyor ona rağmen hiç bir azalma yok
Önceleri görüntü olarak küçük memeyi çok beğeniyordum ama şimdilerde acaba bu ağrıların sebebi olabilirler mi diye düşünüyorum
Kime bu ameliyatı düşündüğünü söylesem seninki o kadar büyük değil diyorlar
Bence ben iyi saklıyorum sürekli toparlayıcı sütyenler ve maalesef kambur duruş
Sizlerin tecrübeleri benim için çok önemli
Perşembe tıpta randevum var bakalım ne olacak
Duymak istediğim ağrılarımin sebebinin göğüslerim olabileceği çünkü böylelikle ağrılarım belki geçecek ve hayalimdeki küçük memelere kavusucam
Bu arada ölçüm
75E
A cup a kadar küçülür mü merak ediyorum
Teşekkür ederim inanın olduğunuz ama ilk diyeceğiniz şey sırtım boynum çok rahatladı demek olacak inşallah sizde en kısa zamanda sağlıkla olur bu sorundan kurtulursunuzCevabınız için teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun sizede
Kesinlikle masajla bı nebze rahatlıyor ama o da anlık tabiki
Şu an eşim gelse de sırtıma bassa diye bekliyorum