• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ben sürüyorum kuru dikisiniz varsa sürebilirsiniz bir zararı olmaz daha çabuk iyileştirir doktor da bana kullan dedi , ben normal doğumumdan sonra da kullandım cabuk iyilesti
Doktor kontrolüm perşembe günü sürüp sürmeme konusunda emin olamadım 12 gün oldu ameliyat olalı yanlış birşey de yapmak istemiyorum dikişler geriliyor sanırım kuruluktan buarada daha iyi misiniz akıntı ne durumda kapanmaya başladı mı

Doktor kontrolüm perşembe günü sürüp sürmeme konusunda emin olamadım 12 gün oldu ameliyat olalı yanlış birşey de yapmak istemiyorum dikişler geriliyor sanırım kuruluktan buarada daha iyi misiniz akıntı ne durumda kapanmaya başladı mı
Benim de altta olan dikişler geriliyor .Dikişlerin üzerinde bantlar duruyor.Haftaya pazartesi tekrar kontrole gideceğim.

Aslında mantıklı bütün mememde gazlı bezle korsenin izi çıkıyor benim sürecim zaten ağrılıydı şimdi de dikişler gerildikçe meme uçları sızlıyor artık rahatlamak istiyor insan

Ben doktora ameliyattan önce sormuştum şey dedi bir daha asla bu kadar büyümez :d ben şeyi
Merak benim şuan baya bi kilo da fazlam var verdiğimde de çok küçülüp sarkar mı ameliyat olup üstüne kilo verenler aydınlatırsa çok güzel olur 🙏
Ameliyat olacaksan ideal kilona ulasmani öneririm. Ben ameliyat olduğumda 56 kiloydum spor yaparak 53 kiloya ulaştım.kuculup hafiften sarkma olmuştu.simdi hamilelikten dolayı 70 kiloyum öyle bir şiştiki yine yirtilmalar oldu.mahvoldular.

Merhaba kızlar herkese selamlar acil şifalar
Sitede eski bir üyeyim bayadır aktif değildim
Yıllardır olmak istediğim ameliyat için tabiiki en çok okuduğum forum kadınlar kulübü 😉

Boynumda düzleşme ve fıtık
Sırtımda kendimi bildim bileli olan bir ağrı artık dayanılmaz bir hal aldı
Şu an fizik dotorum iğneli bir tedavi uyguluyor ona rağmen hiç bir azalma yok
Önceleri görüntü olarak küçük memeyi çok beğeniyordum ama şimdilerde acaba bu ağrıların sebebi olabilirler mi diye düşünüyorum
Kime bu ameliyatı düşündüğünü söylesem seninki o kadar büyük değil diyorlar
Bence ben iyi saklıyorum 🙈 sürekli toparlayıcı sütyenler ve maalesef kambur duruş

Sizlerin tecrübeleri benim için çok önemli
Perşembe tıpta randevum var bakalım ne olacak
Duymak istediğim ağrılarımin sebebinin göğüslerim olabileceği çünkü böylelikle ağrılarım belki geçecek ve hayalimdeki küçük memelere kavusucam ☺️
Bu arada ölçüm
75E
A cup a kadar küçülür mü merak ediyorum

Bu arada tıptaki heyetten hangi ölçülerde onay çıkıyor bilen var mı arkadaşlar
Ben konyadayim ve meram tıp fakültesi çok güvendiğim bir fakülte ameliyatı orada olmayı düşünüyorum

Merhaba kızlar herkese selamlar acil şifalar
Sitede eski bir üyeyim bayadır aktif değildim
Yıllardır olmak istediğim ameliyat için tabiiki en çok okuduğum forum kadınlar kulübü 😉

Boynumda düzleşme ve fıtık
Sırtımda kendimi bildim bileli olan bir ağrı artık dayanılmaz bir hal aldı
Şu an fizik dotorum iğneli bir tedavi uyguluyor ona rağmen hiç bir azalma yok
Önceleri görüntü olarak küçük memeyi çok beğeniyordum ama şimdilerde acaba bu ağrıların sebebi olabilirler mi diye düşünüyorum
Kime bu ameliyatı düşündüğünü söylesem seninki o kadar büyük değil diyorlar
Bence ben iyi saklıyorum 🙈 sürekli toparlayıcı sütyenler ve maalesef kambur duruş

Sizlerin tecrübeleri benim için çok önemli
Perşembe tıpta randevum var bakalım ne olacak
Duymak istediğim ağrılarımin sebebinin göğüslerim olabileceği çünkü böylelikle ağrılarım belki geçecek ve hayalimdeki küçük memelere kavusucam ☺️
Bu arada ölçüm
75E
A cup a kadar küçülür mü merak ediyorum
Bana da sürekli aynı cümleler kuruluyordu özelde yaptırdım ben o yüzden bilmiyorum hangi ara ameliyata girdim çıktım anlamadım 2 hafta olacak benim çok ağrılı geçti ama herkesin böyle olacak diye birşey yok tabiki de kendim yıkanıp dışarı çıkıp işlerimi hallede biliyorum ben d ve e arasındaydım b oldum ve görünce inanamadım bu kadar mı küçülür inanın ben hergün masaj yaptırıyordum kendime şiddetli migren ataklarım oluyordu başkalarına bakmayın kendi sağlığınız ve mutluluğunuz önemli

Cevabınız için teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun sizede
Kesinlikle masajla bı nebze rahatlıyor ama o da anlık tabiki
Şu an eşim gelse de sırtıma bassa diye bekliyorum 🙈

Cevabınız için teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun sizede
Kesinlikle masajla bı nebze rahatlıyor ama o da anlık tabiki
Şu an eşim gelse de sırtıma bassa diye bekliyorum 🙈
Teşekkür ederim inanın olduğunuz ama ilk diyeceğiniz şey sırtım boynum çok rahatladı demek olacak inşallah sizde en kısa zamanda sağlıkla olur bu sorundan kurtulursunuz

Back