• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Tuvalet konusundada hic korkma hemen kalktim tek basima gittim hafif basin donuyor okadar tansiyon sorunun yoksa bise olmaz kalkarken sadece kolundan biri tutsa yeter ben ilk gun sacimi bile yikadim tek basima oyle bi acisi agrisi yok yani gogsunden uc bes kilo alinmafigi surece korkma
Günaydın
Cok teşekkür ederim paylaştiginiz için. Benim asil sorun diklesme sol taraf biraz daha buyuk 75D kullanıyorum cubli balenlide cok hafif tasiyor ama boyum uzun dr sadece diklestirme yapabilmek icin geregi kadar traslanacak sol tarafta saga gore kuculecek dedi yani cok az alinir bu durumda.

bende uyuz olmus gibi kasiniyirdum ama sutyenden degildi bence. icinden alinan yag dokuları yuzunden oldugunu dusunuyorum. 6 ay gecti hala meme baslarim hart hart kaşınıyor ki kac cesit sutyen giydigim halde.
Evet evet ben de ilk ay özellikle parçalamak istercesine kaşınıyordum, iz kremi de başlayınca çok yoğunluk oldu, şimdi 9. Hafta bitti çok şükür kaşıntılar hiç kalmadı gibi. Söylediğiniz gibi içerdeki dokuların kendini tamir etmesi sırasında o kaşıntı korkunç hissediliyor

Günaydın
Cok teşekkür ederim paylaştiginiz için. Benim asil sorun diklesme sol taraf biraz daha buyuk 75D kullanıyorum cubli balenlide cok hafif tasiyor ama boyum uzun dr sadece diklestirme yapabilmek icin geregi kadar traslanacak sol tarafta saga gore kuculecek dedi yani cok az alinir bu durumda.
Yaptirmisken biraz aldir bence sirtin ince d beden buyuk sanki baya ben seksen bes c takiyordum ona ramen cok buyuk geliyodu bana simdi B oldu yinede gormeden bilemem ama d kupta dikligi korurmu ilerde yine sarkabilir agirliktan dolayi

Iste benim boyum uzun sirtim dar ama atletik sayilirim buyuk seviyorum bi de :) zaten yasim 41 beni epey idare eder :KK48:
Yaptirmisken biraz aldir bence sirtin ince d beden buyuk sanki baya ben seksen bes c takiyordum ona ramen cok buyuk geliyodu bana simdi B oldu yinede gormeden bilemem ama d kupta dikligi korurmu ilerde yine sarkabilir agirliktan dolayi
Sirtim dar ama boyum uzun kilom normal spor da yapiyorum.bi de ben buyuk seviyorum:)zaten yaşım 41 beni epey idare eder 😁

Iste benim boyum uzun sirtim dar ama atletik sayilirim buyuk seviyorum bi de :) zaten yasim 41 beni epey idare eder :KK48:

Sirtim dar ama boyum uzun kilom normal spor da yapiyorum.bi de ben buyuk seviyorum:)zaten yaşım 41 beni epey idare eder 😁
Umarim istedigin gibi olur ne zaman olcaksiniz ameliyati

17 Aralikta cok heyecanliyim 25 senelik kompleksim benim bu
Anliyorum o heycani insallah hersey yolunda gider benim iptal olmustu ilki bir ucuk yuzunden tuhaf seyler hep beni bulur zaten ama ilki kadar heycanlanmamisyim ikincide daha sakin girmistim ilki son dakika iptal olmustu anestezi uzmani iptal etmisti ne gundu ama gelip geciyor

Anliyorum o heycani insallah hersey yolunda gider benim iptal olmustu ilki bir ucuk yuzunden tuhaf seyler hep beni bulur zaten ama ilki kadar heycanlanmamisyim ikincide daha sakin girmistim ilki son dakika iptal olmustu anestezi uzmani iptal etmisti ne gundu ama gelip geciyor
Günaydın . Gelsin de gecsin artik heyecandan sivilce cikiyor yuzumde son 24 saat

Günaydın . Gelsin de gecsin artik heyecandan sivilce cikiyor yuzumde son 24 saat
Simdiden gecmis olsun bende 10gun once ayni seyleri yasamisimtim heyecan korku hepsi bir aradaydi simdi sukur ustunden 10gun gecti yavas yavas iyilesiyorum umarim hersey yolunda cok guzel olur🤲🤲

Kızlar benim 20.günde dikişim açıldı tam meme altında moralim çok bozuldu. Doktor dikişe gerek yok dedi tekrardan ama her gün pansuman yapıp kapanmasını beklemek lazımmış. Moralim çok bozuk hiç kapanacak gibi durmuyor gözümde. Ayrıca sol meme ucumda his kaybı var düzelir dediler ama daha önce tecrübe eden oldu mu :(

Kızlar benim 20.günde dikişim açıldı tam meme altında moralim çok bozuldu. Doktor dikişe gerek yok dedi tekrardan ama her gün pansuman yapıp kapanmasını beklemek lazımmış. Moralim çok bozuk hiç kapanacak gibi durmuyor gözümde. Ayrıca sol meme ucumda his kaybı var düzelir dediler ama daha önce tecrübe eden oldu mu :KK43:
Benimde bugun 12.gun bikac yerimde minik minik acilmalar oldu kanadi normal dedi dontor bi bant var onlardan yapistirdi kaynamasi icin ama biomiyorum burdan marka falan soyleniyomu

Kızlar benim 20.günde dikişim açıldı tam meme altında moralim çok bozuldu. Doktor dikişe gerek yok dedi tekrardan ama her gün pansuman yapıp kapanmasını beklemek lazımmış. Moralim çok bozuk hiç kapanacak gibi durmuyor gözümde. Ayrıca sol meme ucumda his kaybı var düzelir dediler ama daha önce tecrübe eden oldu mu :KK43:
Eski gönderilerde bu şekilde sorun yaşayan bir arkadaş vardı, ismini ve tarihi çok net hatırlamıyorum ne yazık ki ama eskiye doğru gönderileri okuyup o arkadaşa ulaşmaya çalışın isterseniz sürecinin nasıl geçtiğini öğrenirseniz içiniz rahat eder belki, çok geçmiş olsun

Herkese selam arkadaşlar.Sonunda bende meme küçültme ameliyatı olmaya karar verdim.Zayıf olduğum için sutyen askısının ağrısı ve estetik olarakta hafif sarkıklık(ki ileride daha fazla olacak) artık benim için çekilmez.Ocak ayı içerisinde olmayı planlıyorum inşallah.Bu başlıkta genelde olanlar tecrübelerini yazmış hepsini okumam mümkün olmadı ama🙈Görüşmeye gideceğim 4 doktor var listemde.Sizlerden bana bu isimler hakkında tecrübelerini yazabilen olursa çok sevinirim..Elif Eren Aydın,Asude Köksal,Melike Erdim,Çiğdem Ünal.Şimdiden teşekkür ediyorum❤️🙏🏻

Naptiniz oldunuzmu ameliyat
Selam evet dun oldum yani damar yolu rahatsizlik verdi sadece varis corabi cok sıkmıyor. Sondayi aksam cikarttirdim basim donmedi cunku yemekten sonra. Surekli tansiyon,şeker saturasyon bakiyorlar. Direnler simdilik rahatsız etmiyor bunlari alt kattaki kafeteryasindan yaziyorum su anda 😁

Selam evet dun oldum yani damar yolu rahatsizlik verdi sadece varis corabi cok sıkmıyor. Sondayi aksam cikarttirdim basim donmedi cunku yemekten sonra. Surekli tansiyon,şeker saturasyon bakiyorlar. Direnler simdilik rahatsız etmiyor bunlari alt kattaki kafeteryasindan yaziyorum su anda 😁
Gecmis olsun insallah hemen iylesirsiniz

Teşekkürler Doktorum aksamustu geldi kontrol yapti aslinda cikabilirsiniz dedi ama direnler yarin cikacagi icin git gel olmasin dedim direnle evde rahat olmaz diye bu gece de buradayim. Koridorda falan rahat yürüyorum. Direnler cikarken aciyacak mi cok 🥺

Teşekkürler Doktorum aksamustu geldi kontrol yapti aslinda cikabilirsiniz dedi ama direnler yarin cikacagi icin git gel olmasin dedim direnle evde rahat olmaz diye bu gece de buradayim. Koridorda falan rahat yürüyorum. Direnler cikarken aciyacak mi cok 🥺
Cokk gecmis olsun hadi gozunuz aydin oldu bitti cok sukur bundan sora toparlanma sureci dikkat edin kendinize direnler hic aciktimiyo inanin bende cok korkmustum nesef al dedi doktor hopp alirken tamam dedi🤣🤣nasi ya dedim belki sinek isirigi gibi bisi merak etmeyim

3 gün boyunca ağrım sızımdan çok direnler için kaygılanmıştım ama emin olun korkulacak kadar bir ağrısı olmayacak, 2 saniyede çekiliyor o direnler, hissetmeyeceksiniz diyemem ama anlık bir sızı gibi olacak, benim için rahatsız eden çıkarken ağrı vermesi değil yaşattığı histi içim gıdıklandı 😇 paniğe gerek yok, bunun için mi telaşlandım diyeceksiniz emin olun

Back