az önce mesajınızı cevapladım ama burdan da yazayım dedim merak eden başkaları da olabilir diye kesinlikle reklam hesabı değilim öncelikle
ersin beyin fiyatları ortalama mı yoksa biraz yüksek mi emin değilim çünkü çok fazla fiyat araştırmadım sadece arkadaşımın tavsiyesiyle başka bir doktora gitmiştim ona göre ersin beyin fiyatı çok yüksekti yalan yok ama kaldığım hastane ve ersin beyin dikişi acısızlığı vs aradaki fark için hiç içim acımadı
arkadaşımın karın germede dikişleri aşırı çirkin duruyor bende şükür öyle çok rahatsız olacağım bir görüntü olmadı yine arkaşımın meme küçültmesi çok başarısız oldu sarktı içi boşaldı memelerinin tekrar bu sefer muayenehanesinde dikiş attı doktoru düşünün
benim sanırım 3 yıl doluyor şubatta çok şükür memede neredeyse iz kalmadı ve yaptığı ilk gün gibi duruyor asla sarkma olmadı ki karın germede bile sadece bir hafta sonra işe geri döndüm kambur bile durmuyordum acım da yoktu
yan yağlarımı da aldırmak istiyorum mesela yeni yıla kadar zayıflayıp kalanı da ersin beye başvurmayı düşünüyorum