• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Açıklıkları önemsemeyin, açık yaralarımız vardı sizi tedirgin edebilir ama hepsi geçiyor endişeye gerek yok. Aynı dikiş izinin zaman içindeki değişimi var fotoğraflarda, en yeni halini atamadım ama emin olun şu an bu gördüklerinizden eser yok 😇
Kaç bedenden kaça indirdiler acaba :) bu fotoğraf kaç bedenn

Açıklıkları önemsemeyin, açık yaralarımız vardı sizi tedirgin edebilir ama hepsi geçiyor endişeye gerek yok. Aynı dikiş izinin zaman içindeki değişimi var fotoğraflarda, en yeni halini atamadım ama emin olun şu an bu gördüklerinizden eser yok 😇
Cok sagolun Allah razi olsun valla icin baya rahatladi benim şu an 1.resimdeki gibi insallah biran once hepimiz bomba gibi sagligimiza kavusuruz . Bende tansiyon dusuklugu basladi simdide heralde cok kafaya takiyom oyuzden🤦‍♀️🤦‍♀️

Bence buna kendiniz karar verin ve ailenizin sizi desteklemesini saglayin boşuna 2-3 kilo bizlerde var bence isteyen herkes yaptırmalı. Eğer size 2 ay refakat edecek birini buluraniz ki gerek yok ama çocuk varsa diyorum gerisi yavaş yavaş halloluyor
Çocuğum yok ama çocuk düşünüyoruz o yüzden nasipse çocuktan sonraya kaldı. Ailem destekçim değil ama eşim bana bırakıyor. Çünkü o da görüyor taşıyamadığımın zorlandığımın farkında. Bir kere omuzlarınız asla ama asla dik duramaz. Ben zayıflayarak biraz olsun önüne geçtim diyebilirim. Ama küçüldü diye düşünmeyin aksine büyük ama saklayabiliyorum. Kilolu olsam asla saklayamam. Şuan kilom iyi 58 kiloyum. Ama bilirsiniz gelinleri etli görmek isterler. Bana çevrem kilo al diyor. Ben zaten göğüslerim adına kendimce bir çözüm bulmuşum. Karşındaki insanın pervasızca düşünmeden kilo al demesi hiç güzel bir şey değil. İnsanlar ne kadar düşüncesiz davranıyorlar. Belki benim kilo problemim var belki doktorum kilo almamı yasakladı sanan yani benim kilomdan ki zayıf da değilim gayet 1.60 boy 58 kilo yani

Cok sagolun Allah razi olsun valla icin baya rahatladi benim şu an 1.resimdeki gibi insallah biran once hepimiz bomba gibi sagligimiza kavusuruz . Bende tansiyon dusuklugu basladi simdide heralde cok kafaya takiyom oyuzden🤦‍♀️🤦‍♀️
Çok muhtemel ama gerçekten paniğe gerek yok, insan anatomisi zaten eninde sonunda kendini toparlar, iyileşecek bütün yaralarınız çok ekstrem bir durum yaşamadıkça normal olduğunu söyleyin kendinize 🙏

Merhaba benim ölçülerimde sizin gibi .Sözlerinizden doktorunuzdan menün olduğunuzu anlıyorum.Acaba benimle paylaşmanız mümkün mü?
Merhabalar benim 20.günüm şimdilik çok şükür bir şey yok. Doktorum elazığda İsmet Bingöl’dü özel kliniği var Araştırma hastanesinin karşısında. Ama şunu söylemem de fayda var dikişleri o atmadı yani biz izin vermedik duyduğum kadarıyla (görmedim) dikişleri çok başarılı değilmiş orada Hakan bey vardı ondan rica etmiştik dikişlerim çok güzel şu an maşallah

Evet kizlar sukur ilk dusumu aldim tabi bayiliyodum banyoda bi tansiyonumu olctuk kicuk 5 buyuk 9🤦‍♀️🤦‍♀️bide bantlari cikarttim hafif bikac yerinde kanama oldu normalmi acaba
Kaçıncı gününüz? Yani minik kanamalar belki normal olabilir ama yine de bende öyle olduğunda doktora gittiğimde ne yazık ki Hematom olduğunu öğrendim (deri altında kan birikmiş) eliyle sıkış boşaltması gerekti ama çok korkunçtu. Bence yine de kontrole gitmek de fayda var

Ya ne güzel benim 20 gün oldu bantlarım var hala çok sıkıldım bu durumdan
Benim hepsi cikardi dun gittim kontrole minik minik acikliklara yapistirdi sadece izler icin bant varmis galiba daha iyi kaynasin diye okadar canim insallah sende birazn once hayirlisiyla kirtulursun bantlarindan

Ya kizlar siz ne zaman ev işleri yapmaya basladiniz ben cok sıkıldim artik birilerine muhtac olmaktan 19yasinda kizim var 14yasinda oglum o ona soyliyo o oburune🤦‍♀️🤦‍♀️cinnet gecircem yakinda🤦‍♀️🤣

ya bana bir seyi aciklayabilecek biri var mi burada?

bir yandan burda Ersin Ülkür en iyi doktorlardan biri deniliyor, diger yandan cok fazla reklam hesaplar mevcut
hesap acip reklam yapip 2 gün kalmadan kayboluyorlar

Bu konuya aciklik getirebilecek iyi takipcilerimiz var mi?
az önce mesajınızı cevapladım ama burdan da yazayım dedim merak eden başkaları da olabilir diye kesinlikle reklam hesabı değilim öncelikle :D
ersin beyin fiyatları ortalama mı yoksa biraz yüksek mi emin değilim çünkü çok fazla fiyat araştırmadım sadece arkadaşımın tavsiyesiyle başka bir doktora gitmiştim ona göre ersin beyin fiyatı çok yüksekti yalan yok ama kaldığım hastane ve ersin beyin dikişi acısızlığı vs aradaki fark için hiç içim acımadı
arkadaşımın karın germede dikişleri aşırı çirkin duruyor bende şükür öyle çok rahatsız olacağım bir görüntü olmadı yine arkaşımın meme küçültmesi çok başarısız oldu sarktı içi boşaldı memelerinin tekrar bu sefer muayenehanesinde dikiş attı doktoru düşünün
benim sanırım 3 yıl doluyor şubatta çok şükür memede neredeyse iz kalmadı ve yaptığı ilk gün gibi duruyor asla sarkma olmadı ki karın germede bile sadece bir hafta sonra işe geri döndüm kambur bile durmuyordum acım da yoktu
yan yağlarımı da aldırmak istiyorum mesela yeni yıla kadar zayıflayıp kalanı da ersin beye başvurmayı düşünüyorum :D

Ya kizlar siz ne zaman ev işleri yapmaya basladiniz ben cok sıkıldim artik birilerine muhtac olmaktan 19yasinda kizim var 14yasinda oglum o ona soyliyo o oburune🤦‍♀️🤦‍♀️cinnet gecircem yakinda🤦‍♀️🤣
Ben besinci gunde basladim islerimi yapmaya agir kaldirmadikca ani cekmeler olmadikca bi sorun olmuyor

az önce mesajınızı cevapladım ama burdan da yazayım dedim merak eden başkaları da olabilir diye kesinlikle reklam hesabı değilim öncelikle :KK70:
ersin beyin fiyatları ortalama mı yoksa biraz yüksek mi emin değilim çünkü çok fazla fiyat araştırmadım sadece arkadaşımın tavsiyesiyle başka bir doktora gitmiştim ona göre ersin beyin fiyatı çok yüksekti yalan yok ama kaldığım hastane ve ersin beyin dikişi acısızlığı vs aradaki fark için hiç içim acımadı
arkadaşımın karın germede dikişleri aşırı çirkin duruyor bende şükür öyle çok rahatsız olacağım bir görüntü olmadı yine arkaşımın meme küçültmesi çok başarısız oldu sarktı içi boşaldı memelerinin tekrar bu sefer muayenehanesinde dikiş attı doktoru düşünün
benim sanırım 3 yıl doluyor şubatta çok şükür memede neredeyse iz kalmadı ve yaptığı ilk gün gibi duruyor asla sarkma olmadı ki karın germede bile sadece bir hafta sonra işe geri döndüm kambur bile durmuyordum acım da yoktu
yan yağlarımı da aldırmak istiyorum mesela yeni yıla kadar zayıflayıp kalanı da ersin beye başvurmayı düşünüyorum :KK70:
tesekkrler canim simdi okudum cevap yazdim

banada tavsiye eden cok oldu kendisini ama gorusme imkanim olmadi telefonlara cikmiyorlar maalesef
sen ne kadar odedin sorabilirmiyim
arkadasin kime ameliyat olmustu

biz burun icin arastiyoruz ama arkadaslarim flnda dusunuyor

Gunaydin bende gogus agrisi yokta kol agrisi neden var anlamadim delirtiyor o agri sinir skismasi gibi bise olsu sanirim bana korse giydirildi hic bise goremiyorum cumaya kadarda acilmicak dendi doktor bakicak sadece morlugumu gorebiliyorum pansuman demedi hic kendi yapicak galiba
Selamlar anestezi formunu okurken nadir risklerde sinir zedelenmesi vardi aklima hemen sizin kol agrisi geldi .Anesteziden demekmis dedim. Benim cumartesi ameliyatim ilk defa ameliyat olacagim heyecan tavan diklestirme ve biraz da esitleme yapilacak. Direnle tuvalete rahat giriliyor mu en onemlisi tuvalet konusu kafamdaki

Benimkiler hamilelikten oncede asagi bakmaya meyilliydi. Dogumdan sonra surekli sutyen takarak kurtardim sanirim. Bizde de genetik, anneminkilerde boyle maalesef. Dolgunluk aramiyorum acikcasi, cunku bu haliyle bile kambur durmama sebep oluyor. Sadece diklesmesi benim icin yeterli. Kadin dogum doktorumdan fikir almak icin danismistim(baska bir gebelikte emzirme nasil olur minvalinde baslayan bir gorusmeydi) sütün kesilmeden bosuna gitme demisti bana. Araştırmaya baslayacagim cok teşekkür ederim 😍
Süt gelmeye devam ediyorsa operasyon yapmiyorlar ben 8 ay sonrasinda oldum ameliyatimi ama sut gelmiyordu zaten. En az 8 ay diyor doktorlar emzirme bitince. yoksa ameliyat esnasında sut akıyormuş kanallardan. Universite de profa gittim o 1 yil gecmeden olmaz demi

Bide bisey sorucam kizlar ya bu korse sutyen beni mefetti🤦‍♀️🤦‍♀️nasil kasinti yapiyo anlatamam naylon gibi kumasi ondanmi acaba sizin sutyenleriniz nasi uyuz gibi kasiniyor🤣🤣
bende uyuz olmus gibi kasiniyirdum ama sutyenden degildi bence. icinden alinan yag dokuları yuzunden oldugunu dusunuyorum. 6 ay gecti hala meme baslarim hart hart kaşınıyor ki kac cesit sutyen giydigim halde.

Süt gelmeye devam ediyorsa operasyon yapmiyorlar ben 8 ay sonrasinda oldum ameliyatimi ama sut gelmiyordu zaten. En az 8 ay diyor doktorlar emzirme bitince. yoksa ameliyat esnasında sut akıyormuş kanallardan. Universite de profa gittim o 1 yil gecmeden olmaz demi

Evet dediginiz gibiymis tesekkur ederim yinede 😍

Selamlar anestezi formunu okurken nadir risklerde sinir zedelenmesi vardi aklima hemen sizin kol agrisi geldi .Anesteziden demekmis dedim. Benim cumartesi ameliyatim ilk defa ameliyat olacagim heyecan tavan diklestirme ve biraz da esitleme yapilacak. Direnle tuvalete rahat giriliyor mu en onemlisi tuvalet konusu kafamdaki
Ben ameliyat olali iki ayi gecti ve kolum duzelmedi sinir lerde sorun var kanat skapula oldum kaburgamdaki kas disari cikti fakat neden oldugu halen belli degil anesteziden degil dediler sadece bagladiklari icin yada gece uzerine uyudugum icin olabilirmis hala o emar benim bu rontgen senin geziyorum kolumda guc kaybi var ama anesteziden olcagini bende sanmiyorum yanlis baglamadan olma ihtimali daha yuksek korkmaniza gerek yok okadar arastirmama ramen benim gibi olan yok sadece gogusu tamamen aldiran kanser hastalarinda olabiliyo lenfleride alindigi icin duzelmeyi umut ediyorum ama iki sene surebilirmis benimki sansizlik ama pisman degilim yillardir kurdugum hayali gerceklestirdim sirt agrisindan kurtulmak icin yaptirmistim en cokda fakat ondan kurtulamadim bu sorun yuzunden yinede guzel bi duygu istedigin gibi giyinebilmek hafiflemek .

Tuvalet konusundada hic korkma hemen kalktim tek basima gittim hafif basin donuyor okadar tansiyon sorunun yoksa bise olmaz kalkarken sadece kolundan biri tutsa yeter ben ilk gun sacimi bile yikadim tek basima oyle bi acisi agrisi yok yani gogsunden uc bes kilo alinmafigi surece korkma

Back