Eğer büyük ve rahatsız edici bir görünümü varsa ol derim o kadar hafifliyorsun ki duruşun degisiyor bel ağrılarım gidiyor istediğin en güzel kiyaglfetleri giyeniliyorsun ve en önemlisi özgüvenin artıyor daha 1 aydır yaptıran biri olarak bunları söylüyorum kendini nasıl güzel ve sağlıklı hissetmek istiyorsan düşün ve yaptır. Ben 18 yaşından beri deli gibi istiyorum birçok doktora gittim ve bir çok kez de vazgeçtim artık 22 yaşına gelince son kararimi verdim ama bu seferde pandemi old.Kararom kesindi ama bu seferde ameliyatlar yapılmiyordu ameliyat olana kadar mecbur bekledim o arada okula devam ettim ve stres kaynağım okulda bir hocam oldu ve deli gibi vucudum döktü o aralar hem okulum bitmek uzereydi hem de artık pandemi bitmiş ve randevular açılmıştı. randevuma çok az vardı daha da strestlendim ve o randevuya gidemedim çünkü gitsemde stres nedeniyle oluşan döküntüleri gitmesi için beklememiz söyleyecekti bir süre daha bekledim ve sonunda artık duzelince tekrar randevu aldım ve bence aldığım en iyi karardı ALLAH kimseyi pişman etmesin ama bence çok güzel oluyor inan şuan bile aynadaki sanki ben değilmişim gibi geliyor. Bu süreçte en önemlisi doktor.secimi inan ben doktorumu çok ama çok sevdim araştırma Hastanesi'nde oldum hem doktorum hem de asistanları muhteşem ilgilendiler
Kusura bakma sanırım çok uzattım ama bence sağlığın yerindeyken iyi bir doktor bul ve yakın zamanda ol derim. Çünkü ileride ne olacağı belli deil maalesef.