- 2 Nisan 2022
- 113
- 37
- 13
- 37
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #38.601
Çok iyi maşallah darısı bize olsun ev işi ne kadar sonra yapabildiniz yemek bulaşık ev işi süpürge falan kullanabiliyormusunuz çok sordum kusura bakmayinnormal yaşama döneli çok oldu cnm ama daha dikişler iyileşmedi ödem var ara ara aıLama oluyor onun dışında tüm işlerimi hemen hemen kendim yapıyorum
anladım cnm ben devletlede görüştüm uzun sürer dediler bu yüzden özelde oldum yanımda refakatçi vardı ve bence ilk birkaç saat için refakatçi şart cnm tabi sonda kullanılmıyorsa çünkü amaliyattan sonra tuvalete kalkamıyorsun yani doktor 6 saat izin vermiyor bu yüzden sürgü kullanıyorsun ben bir kere sürgü kullandım sonrasında kendim gittm ilk kalktığında hafif baş dönmesi gibi birşey oldu sonuçta kaç saattir yataktaydım ama abartılacak kadar değil ama bazı kişilerde bu yoğun oluyormuş bünyeyle alakalı sanırımCanım bence en az 500 gr alıyoruz dedi genel olarak dedi bence sordu bana kaç cup ben d dedim oZAMN B yaparız dedi devlet olduğu için öyle her kafamıza takilani soramadım vakit kısıtlı diye ben okullar kapanınca haziran gibi olmak istiyorum dedim dr mayıs ortası gel ameliyat gunu veririm Bi aksilik olursa da seni ararım dedi bakalım dört gözle bekliyorum bu arada dahiliye ye muayene oldum kansizmisim Demir depoları düşmüş inşallah bu engel değildir ameliyat olmaya iki aya kadar kan hapı kullanıcam birde refakatçi varmiydi yanınızda siz devlette mi oldunuz tekrar çok geçmiş olsun
yani eve geldikten sonra sürekli bir uyku isteğim vardı ilaçlardan herhalde 2 saat uyuyup geri uyanıyordum amaliyattan 4. güne ladar kardeşim evdeydi yardım için 2 yaşında oğlum var çünkü ama şöyle söyleyim küçük çocuğum olmasaydı ben kendi işlerimi ağır kaldırılacak şeyler hariç kendim yapabilirdim ev süpürmeye gelince 3. gün denedim süpürebiliyormuyum diye parke fayans olan yerleri süpürebiliyordum ama halı süpüremiyordum süpürge kaymadığı içinÇok iyi maşallah darısı bize olsun ev işi ne kadar sonra yapabildiniz yemek bulaşık ev işi süpürge falan kullanabiliyormusunuz çok sordum kusura bakmayin
şuan nasılsınız aradan bayağı zaman geçmiş herşey geride kaldı eskisi gibiyim her yönden diyebiliyormusunuz? forumda okuyorum aradan 1 yıl geçenlerde bile sorun var tabi şans kısmet işi sanırım bu sizde durumlar nasıl?Albüme ekledim izlediklerim görebilir nasıl olmuş ben çok memnunum 2200 g toplam alındı
evet küçültme ankara gazi hastanesinde Samet Arıkan a muayene oldum ben hem burun hem meme küçültme istiyorum ikisini aynı anda yapamayacağını söyledi o yüzden ameliyat randevusu almadım. mayısın 15inden sonra Sehat Şipardan randevu alıp eğer iki amliyatı aynı anda yaparsa ona olmayı düşünüyorumhadi hayırlısı bakalım siz hangi şehir ve doktora muayene olacaksınız? sizindemi küçültme olacak
Sagolun İstanbul etiler estetik merkezinde oldumnerde oldunuz acaba ameliyatı çok geçmiş olsun
27 Nisan'a randevu aldım Soysal Baş'a.Bilemiyorum bi görüşeyim bakalım.Çok referanslı değil.Benim için muamma.soysal baş evet 3 arkadaşım oldu ve gayet memnunlar
ben dün muayene oldum ve iyi geçti soysal baş yoğun olduğu için yasin bey var ona yönlendirdi çünkü beklemek istemiyorum açıkcası tekrar randevu alıp ameliyat günü almaya gidicem ücrette 5-6 bin arası tutuyormuş 16 martta devlet zam yapmış ameliyat ücretlerine medikal iplik malzemelerinide kendimiz alıyormuşuz.27 Nisan'a randevu aldım Soysal Baş'a.Bilemiyorum bi görüşeyim bakalım.Çok referanslı değil.Benim için muamma.
Aaa ne güzel.sevindim adınıza.Ama Soysal bey hangi tarih olabilir dedide siz beklemek istemediniz?birde yönlendirdiği dr.boş olduğu için mi yoksa ona kefil olduğu içinmi yönlendirdi sizi?ben dün muayene oldum ve iyi geçti soysal baş yoğun olduğu için yasin bey var ona yönlendirdi çünkü beklemek istemiyorum açıkcası tekrar randevu alıp ameliyat günü almaya gidicem ücrette 5-6 bin arası tutuyormuş 16 martta devlet zam yapmış ameliyat ücretlerine medikal iplik malzemelerinide kendimiz alıyormuşuz.
Aaa ne güzel.sevindim adınıza.Ama Soysal bey hangi tarih olabilir dedide siz beklemek istemediniz?birde yönlendirdiği dr.boş olduğu için mi yoksa ona kefil olduğu içinmi yönlendirdi sizi?
günaydın oradaki görüştüğüm asistan doktorun söylediği zaten ameliyatları biz yapıyoruz hocalar sadece çizimleri yapıyor 20 kişilik ekip olduklarını belirtti ve kafamdaki tüm soru işaretlerine cevap verdi. Ben özel hastane fiyat almıştım 40 bin demişti ben olaya şu şeklide bakıyorum sonuçta özele günde bir iki hasta gidiyorsa devlette daha fazladır bu yüzden devlet hastanesi kötüdür diye kendimi şartlamadım hatta dün bile muayeneler açıktı mayıs 5 gün aldım sizde bu ameliyatı olmak istiyorsanız deneyin benceAaa ne güzel.sevindim adınıza.Ama Soysal bey hangi tarih olabilir dedide siz beklemek istemediniz?birde yönlendirdiği dr.boş olduğu için mi yoksa ona kefil olduğu içinmi yönlendirdi sizi?
Randevuma gidicem elbet.günaydın oradaki görüştüğüm asistan doktorun söylediği zaten ameliyatları biz yapıyoruz hocalar sadece çizimleri yapıyor 20 kişilik ekip olduklarını belirtti ve kafamdaki tüm soru işaretlerine cevap verdi. Ben özel hastane fiyat almıştım 40 bin demişti ben olaya şu şeklide bakıyorum sonuçta özele günde bir iki hasta gidiyorsa devlette daha fazladır bu yüzden devlet hastanesi kötüdür diye kendimi şartlamadım hatta dün bile muayeneler açıktı mayıs 5 gün aldım sizde bu ameliyatı olmak istiyorsanız deneyin bence
Randevuma gidicem tabi.Kafamda ki sorukara yanıt alabilirim unarım.Yüzlerce yorum okudum.Kendi kulaklarımla duyup dr.u hissetmek istiyorum.Devletten korkum yok.Tek korkum asistanlara bırakmalarıydı sizde öyle dediklerini yazmışsınız.Bilemiyorum başlarında duruyorlarsa sorun değil.Devlet ve üni.hast.leri eğitim yerleri.sonuçta asistanlara yaptırmazlarsa onlar nasıl öğrenicek ve uzmanlık kazanıcaklar.Ancak kobay olma fikride ürkütmüyor değil hani.Bakalım,gidip bir görüşeyim.Burdan paylaşırım.Çok teşekkür ederim size alakanız için.günaydın oradaki görüştüğüm asistan doktorun söylediği zaten ameliyatları biz yapıyoruz hocalar sadece çizimleri yapıyor 20 kişilik ekip olduklarını belirtti ve kafamdaki tüm soru işaretlerine cevap verdi. Ben özel hastane fiyat almıştım 40 bin demişti ben olaya şu şeklide bakıyorum sonuçta özele günde bir iki hasta gidiyorsa devlette daha fazladır bu yüzden devlet hastanesi kötüdür diye kendimi şartlamadım hatta dün bile muayeneler açıktı mayıs 5 gün aldım sizde bu ameliyatı olmak istiyorsanız deneyin bence
rica ederim ben formdan bir kaç hanımla yazıştım memnun kalmışlardı yoksa bende tereddütteydim bakalım inşallah güzel olur sonuçlarRandevuma gidicem elbet.
Randevuma gidicem tabi.Kafamda ki sorukara yanıt alabilirim unarım.Yüzlerce yorum okudum.Kendi kulaklarımla duyup dr.u hissetmek istiyorum.Devletten korkum yok.Tek korkum asistanlara bırakmalarıydı sizde öyle dediklerini yazmışsınız.Bilemiyorum başlarında duruyorlarsa sorun değil.Devlet ve üni.hast.leri eğitim yerleri.sonuçta asistanlara yaptırmazlarsa onlar nasıl öğrenicek ve uzmanlık kazanıcaklar.Ancak kobay olma fikride ürkütmüyor değil hani.Bakalım,gidip bir görüşeyim.Burdan paylaşırım.Çok teşekkür ederim size alakanız için.
Ben de yıllardır ertelediğim ameliyatımı sonunda yaptırdım ve sürecimi paylasmak istedim. 9 nisanda antalyada özel bi hastanede yapildi ameliyatım. ağrısız acısız bi ameliyat değil kesinlikle ancak katlanilmayacak bi ağrı da değil. Ameliyattan ilk çıktığımda siddetli bi ağrım vardi ama hemen ağrı kesici yaptilar rahatladim. 9u sabah ameliyat oldum. 10u sabah direnlerim çıkarıldı ve taburcu oldum. Taburcu olduğum ilk gün ve gece biraz zor geçti çünkü hastanede yaptıkları agri kesiciler çok güçlü. Evde bunlardan mahrum kaliyosunuz ama bi gece sonra büyük ölçüde geçti ağrım birden rahatladım çok hızlı toparlaniyo insan. Şeklinden ve büyüklüğünden cok memnunum. Ters t şeklinde kesi izim. Doktorum derim gevşek oldugu için böyle uygun gördü ben de izden ziyade şeklini önemsiyodum zaten. Bedenim 70d idi şuanda 70c gibi çünkü ben fazla küçük istemedigimi ısrarla belirttim ve beni dinlemiş sağolsun. Şuan 13. günümdeyim ve günlük işlerimi rahatça görebiliyorum. Geziyorum dolaşıyorum hergün duşumu alıyorum sadece ağır islerden kaçınıyorum ağır şeyler kaldırmıyorum. Şuana kadar hiçbir problem yaşamadım şükür keşke bu kadar ertelemeseymisim diyorum sadece. Bazi arkadaslar refakatci şart mi diye sormuş ama çok zorlanirsiniz tuvalet konusunda. Direnlerden dolayi yardimsiz tuvalete gitmek zor ve serumlar yüzünden çok sık tuvalete çıkılıyo. Gçekten rahatsizsaniz yaptirin arkadaslar korkup ertelemeyin. Ilk bikac gün ben ne halt ettim durduk yere diyo insan ama sonra şükrediyo
Benim de majezik ve arvelese alerjim var. Mutlaka söylemeniz gerekiyo engel olmuyo onlar ayarliyolar verecekleri ilaclari ona göre korkmayın.Ama ev icin sadece parol verdi doktorum o pek ise yaramadi tabiÇok sevindim adınıza geçmiş olsun bazen çok korkuyorum 4 saat lik ameliyat çok korkutuyor bazende bir cesaret geliyor olup kurtulayım diyorum benimde 85 d cup sehir hastanesinde olucam inşallah mayıs ortası gidip ameliyat günü alacam bi aksilik olmazsa merak ettiğim siz güçlü ağrı kesiciler veriyorlar demişsiniz benimde agrikesicilere alerjim var 6 yıldır agrikesici hiç içmiyorum çok ağrım olursa parol oda arada bir kullanıyorum umarım bu ameliyat olmama engel olmaz birde rica etsem özelden ilk ve son halini paylasabilirmisiniz
Simdi farkettim fotograf istemişsiniz ama o konuda biraz çekiniyorum kusura bakmayınÇok sevindim adınıza geçmiş olsun bazen çok korkuyorum 4 saat lik ameliyat çok korkutuyor bazende bir cesaret geliyor olup kurtulayım diyorum benimde 85 d cup sehir hastanesinde olucam inşallah mayıs ortası gidip ameliyat günü alacam bi aksilik olmazsa merak ettiğim siz güçlü ağrı kesiciler veriyorlar demişsiniz benimde agrikesicilere alerjim var 6 yıldır agrikesici hiç içmiyorum çok ağrım olursa parol oda arada bir kullanıyorum umarım bu ameliyat olmama engel olmaz birde rica etsem özelden ilk ve son halini paylasabilirmisiniz
Tabiki sizin kararınız saygı duyarım umarım benimde iyi geçer böyle yazılar okuyunca bir AB önce kurtulmak istiyorum üç çocuk emzirince haliyle sarkiyor deforme oluyor hele bide büyükse yazın işkence gibi bana dua edin benim ameliyatta iyi gecsinSimdi farkettim fotograf istemişsiniz ama o konuda biraz çekiniyorum kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?