Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Banada olabilir misiniz
Merhaba Şişli Etfal seyrantepe hastanesi çok kısa sürede yapiyor bilginiz olsun benimde ayın 20 sinde randevum var üç arkadaşım oldu ve çok memnunlar 5000 bine falan yapiyolar ücretsiz olmak icinde kurula falan girmek gerekiyor ben çalıştığım için okadar uğraşacak zamanım yok özel kadar yüksek değil fiyat bütçeme uygun tekrar sizi bilgilendiririm muayene olunca

Dr.unuz kim?Araştırdınız mı?

Bende sertlik cok az ama buyukluk b cup ve oldukca ufak durumda. Biraz daha ufalacak ustelik. Sizin sadece toparlama mi yapildi yoksa

Canim yaa bak 4 marttan bu yana cok zaman gecti ve ilk gunden itibaren kendi isimi kendim gordum. Kucultme ve diklestirme oldum. Korkulacak bir seu yok. Agri sızi ufacik yani. Millet ne abartio arkadas anlamiyorum. Ne agri var ne sızı var masallah yani. Her sey yolunda

merhaba amaliyat oldumuzmu? ben oldum 10gün oluyor benimde ölçüm 85 D cupdı doktor B-C arası birşey yapacam dedi ama merak ettiğim şey siz herbirinden 500gr alıyoruz B cup olur dedi demişsiniz nasıl oluyor anlamadım ya siz ölçünüzü tam bilmiyorsunuz yada doktor yanlış söylemiş yada yanlış yazmışsınız bilemedim şimdi çünkü bende dediğim gibi amaliyat öncesi 85D cupdım şimdi tam bilmiyorum tam daha 10 gün olduğu için B-C arası oldu dedi doktor ama toplamda 500gramdan az doku alındı benden sizden nasıl 500gr herbirinden almış olacak ve B cup olacak anlamadım acaba benimki hala D cupmı yoksa bilemedim ama küçükte duruyor aslında

merhaba bende daha önce ameliyat oldum herkesin göğüs dokusu farklı benimde D den B ye düştü ve 510 gr alındı göğüs dokum çok yoğun olduğundan

10 gün olmuş ameliyat olalı nasılsınız peki kaç günde topralanıyorsunuz normal yaşama döndünüz

Yağ nekrozunun belirtileri nelerdi,benimde içinde sertlikler var,doktora gidecegim ama merak ettim.Sizin şişlikler nasildi?

Canım bence en az 500 gr alıyoruz dedi genel olarak dedi bence sordu bana kaç cup ben d dedim oZAMN B yaparız dedi devlet olduğu için öyle her kafamıza takilani soramadım vakit kısıtlı diye ben okullar kapanınca haziran gibi olmak istiyorum dedim dr mayıs ortası gel ameliyat gunu veririm Bi aksilik olursa da seni ararım dedi bakalım dört gözle bekliyorum bu arada dahiliye ye muayene oldum kansizmisim Demir depoları düşmüş inşallah bu engel değildir ameliyat olmaya iki aya kadar kan hapı kullanıcam birde refakatçi varmiydi yanınızda siz devlette mi oldunuz tekrar çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…