• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

birde 90 alıyorum demişsin ya bu bel ölçüsü cup olarak kaç giyiyorsun?
Güzel dileklerin için teşekkür ederim 3 senedir nikahlıyız ama eşim askerdi 9 ay önce düğünümüz oldu bırakınca memelkete taşındık ondan öncesinde de 8 sene sevgili kaldık çok uzun zamandıe görüşüyoruz yani . Bebek konusuna zaten olmadı 9 aydır korunmuyoruz nasip olmadı . Ama bakalım inşallah olursa ertelerim ama olmayınca acaba gecktirmeden ameliyat m olsam diye düşündüm korkularımı yenemiyorum . Bel ölçülerimi bilmiyorum tam olarak ama baya büyükler ya çok aşırı yani 90 bile eskiden taşardı bi şekilde başa çıkardım evlendikten sonra biraz daha büyüdü sanki artık baş edemiyorum eşimde her giydiğime müdahale etmeye başladı zaten . Herşey belli ediyor diyo . Bende kıyafet konusuda çok zorlanmaya başladım. Ne giysem yakışmıyor .

Güzel dileklerin için teşekkür ederim 3 senedir nikahlıyız ama eşim askerdi 9 ay önce düğünümüz oldu bırakınca memelkete taşındık ondan öncesinde de 8 sene sevgili kaldık çok uzun zamandıe görüşüyoruz yani . Bebek konusuna zaten olmadı 9 aydır korunmuyoruz nasip olmadı . Ama bakalım inşallah olursa ertelerim ama olmayınca acaba gecktirmeden ameliyat m olsam diye düşündüm korkularımı yenemiyorum . Bel ölçülerimi bilmiyorum tam olarak ama baya büyükler ya çok aşırı yani 90 bile eskiden taşardı bi şekilde başa çıkardım evlendikten sonra biraz daha büyüdü sanki artık baş edemiyorum eşimde her giydiğime müdahale etmeye başladı zaten . Herşey belli ediyor diyo . Bende kıyafet konusuda çok zorlanmaya başladım. Ne giysem yakışmıyor .
anladım cnm ama zaten 90 bel ölçüsü oluyor göğüs büyüklüğü ölçüsü 90d-90de gibi cup ölçüsünden bahsetmiştim ben mesela benimki 85D cuptı şuan 85B-C cup arası birşey oldu dedi doktor bahsettiğim şey bu aslında bende mesela daha önce 75-80-85-90… diye giden ölçüyü meme büyüklüğü zannederdim🤭tabi memeler hep büyük olunca balenli sütyen giyememiştim hep toparlayıcı bu yüzdendir belki cahiliyetim🤣 amaliyat öncesi doktor ölçtüğünde 27/28cm çıktı ölçüm

Bana diren takmadi doktorum. Kanama olmadigi surece takmiyorum dedi. Dort gun cok uzun bir sure degil mi? Bir gece yatiriyor çoğu doktor ama benim doktorum onu bile yatirmiyor. Benden doku cikarilmadi. Alttaki dokular yukariya taşındı. Sadece diklestirme yapildi. B C arasi cup’ım hala oyle. Ama suan ust dekolte çok guzel görünüyor sanki implant var gibi bombeli :) ben hastaneden yuruyerek eve döndüm cok yakin mesafe. Ne narkoz kafasi yasadim ne de dayanilmaz agrilar. Cok sukur ilk günden beri her isimi kendim halledebiliyorum.
Çok sevindim canım inşallah bende senin gibi çabucak atlatırım belki senin çok büyük olmadığı için doku almamıştır ama benim alınacak hayırlısı olsun yıllardır hayalini kuruyordum seninki gibi geçer inşallah canim

Herkese merhaba .
Gögüslerim küçük yaştan beri çok büyük ve sarkık tesettürlü biriyim ne kadar bol giysemde boyum kısa 1.53 kilom 45 olduğu için çok dikkat çekiyor ve ne kadar sütyen çeşidi denediysemde bana fayda etmedi . 90 alıyorum ama sığmıyorlar ya alttan ya üstten taşıyor + bel ağrılarım kol ense ağrılarım bana eziytten başka bir şey değil bu göğüsler ilişkide bile eşimin görmesinden utanır hale geldim çünkü kötü ucu bile yok büyüklüğünden dolayı . Henüz yeni evliyim çocuk düşünüyoruz . Eşim istiyorsan ameliyat ol diyo ama korkuyorum ağrı eşiğim acı eşiğim çok düşük . Birde bebeğim olursa emzirmede problem yaşarsam diye ama öte yandan içi süt dolarsa bide bu memelerin düşünemiyorum zaten 45 kiloyum sizce ne yapmalıyım ? 22 yaşındayım geç kalmadan olmalımıyım yoksa çocuk olmasını mı bekliyim ? Olanlar ağrı sızı çokmu fazla yazarsa sevinirim.
Valla tatlım beni dinlersen ben ol derim benim de öyle o kadar büyük ki sırt ağrısı boyun bel her akşam sırtımı çiğnetiyorum bebekten Sonra diye hep erteledim olan bana oldu yaş oldu 33 bu yaşıma kadar ne istediğimi giyebildim ne doğru düzgün koşabildim düşününce gerçekten çok sıkıntı ol kurtul ben olacam Allah nasıp ederse bakalım çocuk çocuk dedim sıpam 5 ay anca emdi zorla oda bunca yıl bu yükü boşa taşıdım dedim 🥰 ama emin ol doğumdan sonra çok daha zor ben sütyen bulamıyordum eşimin tişörtleri bile olmuyordu düşün babamınkini giyiyordum 😂

Valla tatlım beni dinlersen ben ol derim benim de öyle o kadar büyük ki sırt ağrısı boyun bel her akşam sırtımı çiğnetiyorum bebekten Sonra diye hep erteledim olan bana oldu yaş oldu 33 bu yaşıma kadar ne istediğimi giyebildim ne doğru düzgün koşabildim düşününce gerçekten çok sıkıntı ol kurtul ben olacam Allah nasıp ederse bakalım çocuk çocuk dedim sıpam 5 ay anca emdi zorla oda bunca yıl bu yükü boşa taşıdım dedim 🥰 ama emin ol doğumdan sonra çok daha zor ben sütyen bulamıyordum eşimin tişörtleri bile olmuyordu düşün babamınkini giyiyordum 😂
Ameliyat oldunuz,mu süreci anlatirnisiniz devlet mi özel mi kaç bedenden kaça düştünüz

Kızlar ameliyatım perşembe günü olacak hayırlısıyla. Çantaya neler koymak lazımdı? Ameliyat olanlar nelere ihtiyaç duydu?
Terlik, önden düğmeli pijama, diş fırçası ve macunu, şarj aleti, ıslak mendil, kağıt havlu, bolca iç çamaşırı, su ve çıkış için rahat gitilebilecek bi ayakkabı ve fermuarli sweat aklıma gelenler

Bi de çorap. Çok üşüyo insan ameliyat çıkışı
Terlik, önden düğmeli pijama, diş fırçası ve macunu, şarj aleti, ıslak mendil, kağıt havlu, bolca iç çamaşırı, su ve çıkış için rahat gitilebilecek bi ayakkabı ve fermuarli sweat aklıma gelenler
Çok teşekkür ederim canım 🤗

Peki şimdi bize ameliyattan çıkınca korse giydircekler ya zaten atlete gerek yok dimi? Ben fermuarlı bi üstlük aldım. Korsenin üstüne direkt onu giyerim diye düşündüm. İçime atlet tişört gerek olmaz sanırım.

Hiç gerek yok çünkü zaten kolu kaldırıp giymek çok zor olur. Bi de doktor fln gelip bakiyo arada açıp göstermek kolay olur sadece düğmeli ya da fermuarli bi üst giyersen

Kızlar ameliyatımı oldum. Çok şükür her şey yolunda. Kendimi de gayet iyi hissediyorum. Ama tabi nasıl oldular şekil şemal büyüklük şu an kestiremiyorum. Umarım o anlamda da memnun kalırım.

Kızlar ameliyatımı oldum. Çok şükür her şey yolunda. Kendimi de gayet iyi hissediyorum. Ama tabi nasıl oldular şekil şemal büyüklük şu an kestiremiyorum. Umarım o anlamda da memnun kalırım.
Hadi gecmis olsun. Memelerini gördüğünde ufak çaplı bir şok gecireceksin. Cunku coook guzel oluyorlar. 😍😍

Hadi gecmis olsun. Memelerini gördüğünde ufak çaplı bir şok gecireceksin. Cunku coook guzel oluyorlar. 😍😍
Çok teşekkür ederim. Yalnız şu anda korse den biri biraz daha büyük görünüyor. Doktorumu henüz görmedim ama hemşire daha çok yeni normal dedi. Ama korseyle aynanın karşısına geçip baktım hoş duruyorlar gibi. İnşallah sonuçtan ben de sizin gibi çok memnun kalırım 🤲 sizin ne kadar süre oldu ameliyat olalı?

Çok teşekkür ederim. Yalnız şu anda korse den biri biraz daha büyük görünüyor. Doktorumu henüz görmedim ama hemşire daha çok yeni normal dedi. Ama korseyle aynanın karşısına geçip baktım hoş duruyorlar gibi. İnşallah sonuçtan ben de sizin gibi çok memnun kalırım 🤲 sizin ne kadar süre oldu ameliyat olalı?
Benim de sol memem daha büyük. Yaklaşık bir buçuk iki ay sonra ödemi iner dedi doktorum. Ben gecen hafta persembe ameliyat oldum. Bugun baktigimda morluklar cok azalmış. Sizin nasil agri durumunuz? Rahat atlatiyor musunuz?

Benim de sol memem daha büyük. Yaklaşık bir buçuk iki ay sonra ödemi iner dedi doktorum. Ben gecen hafta persembe ameliyat oldum. Bugun baktigimda morluklar cok azalmış. Sizin nasil agri durumunuz? Rahat atlatiyor musunuz?
Çok şükür beklediğimden çok daha iyi. Rahat geçiyor gibi şimdilik. İnşallah böyle devam eder🤲

Sizin 1 hafta olmuş yani. Direnler çıkmıştır. Doktor ilk muayenede çıkarıyor mu korseyi? İlk nezaman gördünüz göğüslerinizi?

Back