• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ben bugün bir doktorla görüştüm. Kendisi birkaç gün içinde çocuklarımı kucaklayabileceğimi söyledi. Şaşırdım ama bu ameliyatı çok yapan bir doktor. Güven de verdi aslında.
Merhaba çocuklarınız küçükse yanınızda bikaç ay destek olan birinin olması çok ii olacak.Ameliyat sonrası hemen kucaklayamıyorsunuz ağrılarınız oluyor ev işleri yapamıyorsunuz bir süre ağır kaldırmak yasak yukarı uzatmak da sorun yaşıyorsunuz malesef.

Ben de mersin sehir hastanesinde heyete girdim saglik kuruluna sevk etti doktorum tüm doktorları dolaştım önemli olan fizik ciddiye ve genel cerrahinin onay vermesi fizik doktoru rontgen istedi genel cerrahi meme ultrasonu cektirdim hepsini topladım heyete çıktım bir iki gün sonra sonucu çıkar dediler mesaj geldi gittim onaylanmış sevinçle doktoruma gittim tüm herseyi anlattı risklerini de anlatmak zorundayım kararını ver öyle gel dedi ben okullar kapanınca olmak istedim yoksa daha erken de yapabiliyordu 4 saat ameliyatta kalacakmışim refakatçi ayarla dedi 3 4 gün yatacakmisim takip edecekmiş meme başında hissizlik çürüme olabilirmiş tüm bunları göze alıyorsan gel ol dedi ayrıca çok kucucukte yapamayız senin vücut olcune göre doku alacağız dedi diren takilacakmis elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz olayı olumsuz bir durum olursa tekrar revizyon küçük bir operasyonla düzeltebiliri z dedi çok kibar sorularıma karşılık verdi güveniyorum size dedim hocam ARTIK Allaha emanetiz yıllardan beri bıktım bu ağırlıkları taşımaktan altım 38 üstüm 42 bıktım istedigim kıyafeti alamamaktan elbise giyememekten umarım açıklayıcı bir cevap olmustur
Merhaba yorumunuzu okuyunca bende yorum yapmak istedim.Bende ilk başta bir devlet hast görüştüm. Klasik risklerden söz etti meme başınızı alabiliriz çürüyüp düşebilir vs.Bunlar benim moralimi çok bozdu.Demek ki her devlet hast insaları bu şekilde korkutuyor yada vazgeçirmeye çalışıyor..Belki de istisnalar vardır bilmiyorum bana denk gelmedi.Ben devlette yapmaktan vazgeçtim bi kaç özel klinik araştırdım görüştüm.Bu risklerden hiç söz etmediler bunları söyleyince şaşırdılar.Bende çok şaşırdım çünkü çok araştırdım ve böyle şeyler duymadım kanserli bi hücrem yok sigara kullanmıyorum meme ucum çürüyecek yada ucu olmayacakmış çok ilginç..Neyse özel bi klinikte ameliyat oldum hiç bi riskle karşılamadım çok şükür.Size tavsiyem çok araştırın ameliyat sonrası psikolojinizi bozacak bir durumla karşılamayın.Benim de ameliyat öncesi çok sıkıntım vardı.Evet insan artık bıkıyor nolursa olsun diyor ama sonrasında mutsuz olacaksanız daha çok araştırın bence.

Merhaba yorumunuzu okuyunca bende yorum yapmak istedim.Bende ilk başta bir devlet hast görüştüm. Klasik risklerden söz etti meme başınızı alabiliriz çürüyüp düşebilir vs.Bunlar benim moralimi çok bozdu.Demek ki her devlet hast insaları bu şekilde korkutuyor yada vazgeçirmeye çalışıyor..Belki de istisnalar vardır bilmiyorum bana denk gelmedi.Ben devlette yapmaktan vazgeçtim bi kaç özel klinik araştırdım görüştüm.Bu risklerden hiç söz etmediler bunları söyleyince şaşırdılar.Bende çok şaşırdım çünkü çok araştırdım ve böyle şeyler duymadım kanserli bi hücrem yok sigara kullanmıyorum meme ucum çürüyecek yada ucu olmayacakmış çok ilginç..Neyse özel bi klinikte ameliyat oldum hiç bi riskle karşılamadım çok şükür.Size tavsiyem çok araştırın ameliyat sonrası psikolojinizi bozacak bir durumla karşılamayın.Benim de ameliyat öncesi çok sıkıntım vardı.Evet insan artık bıkıyor nolursa olsun diyor ama sonrasında mutsuz olacaksanız daha çok araştırın bence.
İlk muayenede doktor 5500 TL ücret vereceksen hemen ameliyat günü vereyim dedi ama heyete girersen biraz beklersin dedi olsun dedim kaç senedir bekliyorum yine beklerim dedim galiba ücretsiz olacağım için korkuttu vazgeçirmek istedi ama pes etmedim ücretli olunca ameliyat galiba muhteşem kusursuz oluyor çıktım başka doktora sordum ben heyetten gelen hasta almıyorum çok dolu ameliyat sıram veremem dedi dedim erkan bey yapacak heyet raporuyla oda dedi o yapıyorsa sakın kaçırma hemen ol bende öyle yapicam sırtım çok agriyo durus şekli falan 85 d takıyorum dr en fazla 2 beden küçültür uz b olur dedi ben a istiyorum dedik hastalar dedi çok küçük istiyor öyle birsey yok biz vücudun şekline göre yapıyoruz her birinden 500 gr alıyoruz dedi bekliyorum haziran i dört gözle benimde 2.5 yaşında oğlum var herseyi göze aldım çeken bilir kıyafet sorunu sürekli toparlayı ci kullanmak gına geldi artık siz kaç bedendiniz şimdi kaç oldu memnunmusunuz iyileşme süreci ne kadar çünkü eşim yok üç çocuk var Allahtan kızım 13 yaşında bana çok yardimi oluyo ona güvenip olcam artık teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için özelde olma şansım olsa hiç kacirmazdim ama maddiyat yok malesef

Merhaba çocuklarınız küçükse yanınızda bikaç ay destek olan birinin olması çok ii olacak.Ameliyat sonrası hemen kucaklayamıyorsunuz ağrılarınız oluyor ev işleri yapamıyorsunuz bir süre ağır kaldırmak yasak yukarı uzatmak da sorun yaşıyorsunuz malesef.
Benim de en büyük endişem çocuklarımı kucağıma alamamak onlara sarılamamaktı. Ama daha fazla beklemek de istemiyordum. Doktorla bu endişelerimi paylaştım. 3 güne sarılabilir vaziyete gelirsin dedi. Meme burumngibi değil hemen bir değmeyle etkilenmez. Dikişler ine kolay kolay bişey olmaz dedi. Ama ben tek doktorla görüştüm sadece. Farklı doktorlar da aynı şeyleri söyler mi bilmiyorum.

bende senelerrrdir narkoz korkusundan olamadığım ameliyat için 25 nisanda bir adım daha atıyorum bakalım inşAllah bu sefer son olur 🤲🏼 bazen parada çözüm olmuyo işte 😔

kızlar ya arkadaşım ankara eğitim araştırmada muayene olmuş burnunda sağlık sorunu yok deyip yapmamışlar sağlık sorunu olmadan yaptıramıyormuyuz devlette ya

Bugun 27.gunum kontrole gittim.sol gogsumde yag nekrozu olmus daha buyuk ve sisti zaten masaj yap dediler ama daha onceden boyle bisey yasayip masajla gecen oldu mu.mamografi cektirince kist gibi cikabilir dediler.cok rahatsiz ederse ufak bir kesiyle alabiliriz dediler sorun yasarmiyim ki🥺

İlk muayenede doktor 5500 TL ücret vereceksen hemen ameliyat günü vereyim dedi ama heyete girersen biraz beklersin dedi olsun dedim kaç senedir bekliyorum yine beklerim dedim galiba ücretsiz olacağım için korkuttu vazgeçirmek istedi ama pes etmedim ücretli olunca ameliyat galiba muhteşem kusursuz oluyor çıktım başka doktora sordum ben heyetten gelen hasta almıyorum çok dolu ameliyat sıram veremem dedi dedim erkan bey yapacak heyet raporuyla oda dedi o yapıyorsa sakın kaçırma hemen ol bende öyle yapicam sırtım çok agriyo durus şekli falan 85 d takıyorum dr en fazla 2 beden küçültür uz b olur dedi ben a istiyorum dedik hastalar dedi çok küçük istiyor öyle birsey yok biz vücudun şekline göre yapıyoruz her birinden 500 gr alıyoruz dedi bekliyorum haziran i dört gözle benimde 2.5 yaşında oğlum var herseyi göze aldım çeken bilir kıyafet sorunu sürekli toparlayı ci kullanmak gına geldi artık siz kaç bedendiniz şimdi kaç oldu memnunmusunuz iyileşme süreci ne kadar çünkü eşim yok üç çocuk var Allahtan kızım 13 yaşında bana çok yardimi oluyo ona güvenip olcam artık teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için özelde olma şansım olsa hiç kacirmazdim ama maddiyat yok malesef
Anladım tabi bütçenize göre planlama yapmanız gerekecek haklısınız.Herkes olumsuz şeyler yaşayacak diye bişey yok bakarsınız çok memnun kalırsınız inşallah da öyle oluyor 🙏🏻 Ben daha önceki ölçümü bilmiyordum yanlış sütyen kullanıyormuşum Dr söyledi.Çok şikayetlerim vardı.Duruş bozukluğu skolyoz başlangıcı gıdık filan psikolojik olarak da çok iyi hissetmiyordum istediğim hrşryi alıp giyemiyordum .D cupmış.De b-C asası yapardım dedi yaklaşık 2 kg doku yağ alındı.İlk iki hafta gibi biraz ağrılar sızlanalar oluyor ama sonra toparlanıyorsunuz.Benim 2 ay olacak çok şükür iyiiym her açıdan.Dr un söylediğini yakarsanız çabuk ve iyi geçer süreç.Kızınızın olması büyük avantaj evet.Genel anlamda iyiyim çok şükür iyi hissediyorum.Kilonuz varsa o tarihe kadar kilo vermenizi öneririm.Hala ödemim var iz kremi kullanıyorum hafif de olsa yan yatabiliyorum artık.Umarım siz de memnun kalırsınız

Anladım tabi bütçenize göre planlama yapmanız gerekecek haklısınız.Herkes olumsuz şeyler yaşayacak diye bişey yok bakarsınız çok memnun kalırsınız inşallah da öyle oluyor 🙏🏻 Ben daha önceki ölçümü bilmiyordum yanlış sütyen kullanıyormuşum Dr söyledi.Çok şikayetlerim vardı.Duruş bozukluğu skolyoz başlangıcı gıdık filan psikolojik olarak da çok iyi hissetmiyordum istediğim hrşryi alıp giyemiyordum .D cupmış.De b-C asası yapardım dedi yaklaşık 2 kg doku yağ alındı.İlk iki hafta gibi biraz ağrılar sızlanalar oluyor ama sonra toparlanıyorsunuz.Benim 2 ay olacak çok şükür iyiiym her açıdan.Dr un söylediğini yakarsanız çabuk ve iyi geçer süreç.Kızınızın olması büyük avantaj evet.Genel anlamda iyiyim çok şükür iyi hissediyorum.Kilonuz varsa o tarihe kadar kilo vermenizi öneririm.Hala ödemim var iz kremi kullanıyorum hafif de olsa yan yatabiliyorum artık.Umarım siz de memnun kalırsınız
Çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için cesaretimi topladım dr hakkında küçük bilgiler topladım şuana kadar olumsuz bir yorum yok bende hep yanlış sutyen seçer misim bir yıldır pentinin toparlayici sutyenini kullanıyorum gerçekten küçük gösteriyor ama bu sefer omuz askilari çok belirgin oldu bıktım gerçekten sirt boyun ağrısı gomlek bile ilikleniyor ama açıklık oluyor rahatsız oluyorum Rabbım hayırlısını versin birde gıdık demişsin bende de var gerçekten gögusle bir ilgisi varmi peki şuan gıdın ne durumda

Çok teşekkür ederim. İki farklı doktordan randevu aldım. Bakalım ne olacak? Bir şey sorucam benim küçük iki çocuğum var biri 2 biri 4 yaşında. Onları kucağıma almam 3 ayı bulur mu? Ameliyatı olan birine danışayım da öyle söyledi😲
evet cnm 26 aylık çocuğu olup 5 gün önce meme küçültme amaliyatı olan biri olarak söyleyim kesinlikle kucağa almak yok zaten istesende alamazsın sanki dikişler açılıyor gibi hissiyat geliyor ağrı giriyor bu yüzden bence çocuğa bakacak biri yoksa kesinlikle büyümesi lazım bence hatta altını değiştiriken bile ayaklarını kaldıramıyorum yani ağırlık kaldırma kısmı sıkıntı yoksa diğer işlerimi kendim yapabiliyorum çok şükür

Ben bugün bir doktorla görüştüm. Kendisi birkaç gün içinde çocuklarımı kucaklayabileceğimi söyledi. Şaşırdım ama bu ameliyatı çok yapan bir doktor. Güven de verdi aslında.
cnm çocuk kucaklamakta sıkıntı yok zaten sert bir şekilde göğsüne bastırmadığın sürece ama kaldırmak sıkıntı yani imkansız istesende kaldıramazsın zaten dikişlerin ayrılıyor gibi hissediyorsun

cnm çocuk kucaklamakta sıkıntı yok zaten sert bir şekilde göğsüne bastırmadığın sürece ama kaldırmak sıkıntı yani imkansız istesende kaldıramazsın zaten dikişlerin ayrılıyor gibi hissediyorsun
Evet ikinci görüştüğüm doktor 1 aya kucağına alabilir duruma gelirsin dedi. Yani çocuğu küçük olup da bu ameliyatı olan da bir sürü kadın var. Allahın izniyle üstesinden gelirim inşallah. 5 mayısa ameliyat günü aldım. Çok heyecanlıyım. Umarım her şey yolunda gider 🤲

Çok üzgünüm böyle şeyler olduğunu için
Ben ilk ameliyatını 29.12.21 günü oldum
Bir hafta sonra sol meme başim çürüdü tabi bu bir hafta icinde sürekli bi kanam vardı 2 ameliyati 25.1.22 günü oldum
Ayağımdan parca alıp gogusume gref yaptılar birbucuk hafta hastanede kaldim ilaclar fln verildi
Sonra geri döndüm evime
15.2.22 günü mercimek kadar bir yer açıldı bir hafta icinde demir para gibi büyüdü aktı bisüre sonra yağ nekrozu oldu meme başımın altında taş gibi sert koyu kahverengi renginde gözle görülür bir şekilde yağ nekrozu oldu o gündür bu gündür iylesmedi beklemedeyim hala bir umut belki kendi kendine iyileşir dedim fakat yine bir operasyon geçirmem gerekecek sanırım doktorlarım da çok ilgizis ve tecrübesiz keşke olmasaydim bu estetik ameliyat ini diyorum bazen
Benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi
Sizinde böyle benim gibi açıldımi deriniz icindeki yağ tabakasi Dışa vurdumu

Evet ikinci görüştüğüm doktor 1 aya kucağına alabilir duruma gelirsin dedi. Yani çocuğu küçük olup da bu ameliyatı olan da bir sürü kadın var. Allahın izniyle üstesinden gelirim inşallah. 5 mayısa ameliyat günü aldım. Çok heyecanlıyım. Umarım her şey yolunda gider 🤲
evet cnm bunlardan biride benim 9nisanda oldum ara sıra zorlanıyorum ama ilk günlerimde kardeşim ilgilendi çocukla şuan daha iyiyim

Bir hafta sonra sol meme başim çürüdü tabi bu bir hafta icinde sürekli bi kanam vardı 2 ameliyati 25.1.22 günü oldum
Ayağımdan parca alıp gogusume gref yaptılar birbucuk hafta hastanede kaldim ilaclar fln verildi
Sonra geri döndüm evime
15.2.22 günü mercimek kadar bir yer açıldı bir hafta icinde demir para gibi büyüdü aktı bisüre sonra yağ nekrozu oldu meme başımın altında taş gibi sert koyu kahverengi renginde gözle görülür bir şekilde yağ nekrozu oldu o gündür bu gündür iylesmedi beklemedeyim hala bir umut belki kendi kendine iyileşir dedim fakat yine bir operasyon geçirmem gerekecek sanırım doktorlarım da çok ilgizis ve tecrübesiz keşke olmasaydim bu estetik ameliyat ini diyorum bazen
çok geçmiş olsun cnm umarım iyileşirsin bir an önce gerçekten zor bir durum benim daha 6. günüm sol göğüste olursa sıkıntı okur diye düşünüyorum ama inşallah olmaz doktor kontrolüne gitmedim daha gidince belli olur! peki sen sigara kullanıyordun öncesi yada sonrası? yoksa nadirde olsa göğüs çürüklüğü olan gruptamısın? yani neden çürümüş olabilir doktorla alakası varmı sence?

Sonra geri döndüm evime
nerde oldunuz acaba ameliyatı çok geçmiş olsun

Merhaba kızlar ben uzun süredir doktor arıyorum burda bütün doktor tavsiyelerine baktım ama 30.000tl den aşağı küçültme ve dikleştirme yapan doktor yok devlet hastanesinde olmak istiyorum istanbulda randevu aldım gittim ocak ayından önce yapılmıyormuş ameliyatlar pandemiden dolayı ama önüme gelen bi doktora ameliyat olmak istemiyorum var mı istanbulda devlet hastanesinde olan doktor ismi verecek birisi?
merhaba ameliyat oldunuzmu olmadıysanız size yardımcı olayım

Merhaba. Devlet hastanesinde heyete girip ücretsiz meme küçültme ameliyatı için gerekli şartlar nelerdir. Detaylı bilgi verir misiniz lütfen. Hangi il hangi hastane ve hangi doktor sizin doktorunuz

Merhaba bende sizin gibi daha uygun fiyatlı olması adına devlet hast gidip görüştüm.Dr bana gayet ukala bit şekilde sarkma oranınız fazla olduğu için ameliyatta meme ucunuzu da alabiliriz dedi.Ben sigara kullanmayan biriyim.Çok şaşırdım ve daha önce görüştüğüm hiç bir plastik cerrahının böyle bişey söylemediğini söyledim.Benim tekniğim böyle devlet hastaneleri genelde bunu yapıyor dedi.Seyrantepe Hamidiye Etfal Hastanesi.Bütün testleri yaptım ameliyat günümde bunu bana söyleyen doktor bir de ameliyatta sarkma olacak bugün yapılmayacak tarih veremiyoruz atayacaklar dedi tabi aylarda kimse aramadı.Ben hiçbişey yapmadan durmadım tabi.Önce Dr şikayet ettim.Sonra bir özel klinikle anlaşıp ameliyatımı oldum.Meme ucu çürümesi meme ucu alınması böyle birşey yokmuş.Ameliyattan vazgeçirmek için mi söylediler bunu yoksa kadın düşmanlrı mı bu doktorlar anlayamadım..Devlette yaptırmanızı önermem özel hast her anlamda kedinlikle çok iyi.
merhaba benimde ayın 20 sinde seyrantepe şişli etfalde randevum var doktorum soysal baş tavsiye üzerine kendisinden randevu aldım acaba size o şekilde bilgi veren doktor kimdi

Back