- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #38.621
ben doğum yapmadım ama benimki de çok kötü vaziyetteydi içinizi ferah tutun güzel düşünün çok güzel geçsin insallah dualarim sizinle güzel haberlerinizi bekliyorumTabiki sizin kararınız saygı duyarım umarım benimde iyi geçer böyle yazılar okuyunca bir AB önce kurtulmak istiyorum üç çocuk emzirince haliyle sarkiyor deforme oluyor hele bide büyükse yazın işkence gibi bana dua edin benim ameliyatta iyi gecsin
İnşallah çok sagolun sizede çok geçmiş olsun olunca mutlaka paylisacam sonucu Allah razı olsunben doğum yapmadım ama benimki de çok kötü vaziyetteydi içinizi ferah tutun güzel düşünün çok güzel geçsin insallah dualarim sizinle güzel haberlerinizi bekliyorum
Merhaba emzirme sonrası 6 ay geçmesi gerekiyor,memenin tekrar oturması için bilginiz olsun
Bülent Tekerekoğlu ameliyatımı yaptı. 2.5 ay oldu çok çok memnunumMerhaba op hangi dr oldunuz acaba
Nerede ve kime acababugün görüşmeyi yaptım Allah nasip ederse 31 mayısda meme küçültme olacağım
acıbademde müge sevindik doktorumNerede ve kime acaba
Agri ve parmak büyüklugunde sislik vardi doktora gittim muayene sonrasi o da dogruladi yag nekrozu oldugunu hafif masajlar yapabilirsin dediYağ nekrozunun belirtileri nelerdi,benimde içinde sertlikler var,doktora gidecegim ama merak ettim.Sizin şişlikler nasildi?
merhaba üzerinden uzun zaman geçmiş ama merak ettiğim şey küçültme amaliyatından ne kadar süre sonra hamile kaldınız? ve doğum sonrası sarkma oldu demişsiniz eski halinemi döndü yoksa ondan daha az bir sarkmamıydı?Herkese selam
2016 yılında İstanbulda meme küçültme ameliyatı olmuştum. Çok zor ve ağrılı bir süreçti benim için. 3 ay kolumu yukarı kaldıramadım. Dikişlerim korkunçtu, yorgan iğnesiyle dikilmiş gibiydi. Zaten üzerinden yıllar geçmesine rağmen izlerim kabarık, bir parmak genişliğindeydi. Beni aşırı mutsuz ediyordu. 2018 yılında doğum yaptım ve en merak ettiğim şey süt verebilecek miyim sorusuydu. Evet süt verebildim şükürler olsun ki...
Tabi hamilelik ve emzirme sonrası deformasyon oldu yine göğüslerimde. Zaten izlerim de çok ama çok kötü olduğu için tekrar ameliyat olmak için gözümü kararttım.
İkiz gebelikten sonra karın germe ihtiyacım da oldu haliyle ben de mommymakeover denilen annelik estetiğini yaptırmaya karar verdim . 10 gün önce ameliyat oldum. Çok şükür göğsümde ne ağrı ne de sızı sanki hiç ameliyat edilmemiş gibi, dikişlerim yapıştırma, kıl kadar incelikte. Yani şuanki hali bile beni fazlasıyla mutlu etti diyebilirim. Geçmişteki kötü tecrübemi tamamen o kasap doktora bağlıyorum.
Doktor tercihi çok önemliymiş.
çook geçmiş olsun bende antalyadayım küçültme ameliyatı için dr araştırıyorum fiyat ve dr bilgisi alabilirmiyimBen de yıllardır ertelediğim ameliyatımı sonunda yaptırdım ve sürecimi paylasmak istedim. 9 nisanda antalyada özel bi hastanede yapildi ameliyatım. ağrısız acısız bi ameliyat değil kesinlikle ancak katlanilmayacak bi ağrı da değil. Ameliyattan ilk çıktığımda siddetli bi ağrım vardi ama hemen ağrı kesici yaptilar rahatladim. 9u sabah ameliyat oldum. 10u sabah direnlerim çıkarıldı ve taburcu oldum. Taburcu olduğum ilk gün ve gece biraz zor geçti çünkü hastanede yaptıkları agri kesiciler çok güçlü. Evde bunlardan mahrum kaliyosunuz ama bi gece sonra büyük ölçüde geçti ağrım birden rahatladım çok hızlı toparlaniyo insan. Şeklinden ve büyüklüğünden cok memnunum. Ters t şeklinde kesi izim. Doktorum derim gevşek oldugu için böyle uygun gördü ben de izden ziyade şeklini önemsiyodum zaten. Bedenim 70d idi şuanda 70c gibi çünkü ben fazla küçük istemedigimi ısrarla belirttim ve beni dinlemiş sağolsun. Şuan 13. günümdeyim ve günlük işlerimi rahatça görebiliyorum. Geziyorum dolaşıyorum hergün duşumu alıyorum sadece ağır islerden kaçınıyorum ağır şeyler kaldırmıyorum. Şuana kadar hiçbir problem yaşamadım şükür keşke bu kadar ertelemeseymisim diyorum sadece. Bazi arkadaslar refakatci şart mi diye sormuş ama çok zorlanirsiniz tuvalet konusunda. Direnlerden dolayi yardimsiz tuvalete gitmek zor ve serumlar yüzünden çok sık tuvalete çıkılıyo. Gerçekten rahatsizsaniz yaptirin arkadaslar korkup ertelemeyin. Ilk bikac gün ben ne halt ettim durduk yere diyo insan ama sonra şükrediyo
Burdan doğru olmaz sanırım özelden yaziyorum sizeçook geçmiş olsun bende antalyadayım küçültme ameliyatı için dr araştırıyorum fiyat ve dr bilgisi alabilirmiyim
Geçmiş olsun refakatciye çok ihtiyac varmi şuan hastanedemisiniz ozeldemi oldunuzMerhaba ben de dün antalyada meme diklestirme ameliyati oldum. Sol memem de ödem cok fazla. Bayağı sis duruyor. Bu ödemin tamamen gecmesi ne kadar suruyor acaba ve cok kuculuyor mu bu halinden. Suan cok guzeller umarim cok kuculmezler
Hastanede yatmadim. Öğlen 12’de ameliyattan çıktım akşam üzeri 6 gibi evimdeydim. Ben ameliyattan çıkıp pijamami kendim giyindim. İlk gunden beri her işimi kendim yapiyorum. Ama sanirim bu biraz da doktorun eliyle alakali. Bir baska doktora meme diklestirme olan arkadaşım sureci biraz daha zor atlatti. Bu arada evet özelde oldum.Geçmiş olsun refakatciye çok ihtiyac varmi şuan hastanedemisiniz ozeldemi oldunuz
Anladim çok geçmiş olsun tekrardan be sehir hastanesinde olucam Allah izin verirse dr 4 gün kalacaksın bir refakatçi ayarla dedi ondan sordun kimseyi bulamıyorum üç çocuğum var en küçük 2.5 yaşında napicam bilmiyorum hatta dr dedim 1 gün kaliniyormus hastanede dedim o otellerde oluyo ben hastamı takip ediyorum diren takıyorum 4 yatacaksın dedi bakalım bide son olarak kaç bedenden kaç bedene düştün kaç gr doku alındı söyledimi doktorunHastanede yatmadim. Öğlen 12’de ameliyattan çıktım akşam üzeri 6 gibi evimdeydim. Ben ameliyattan çıkıp pijamami kendim giyindim. İlk gunden beri her işimi kendim yapiyorum. Ama sanirim bu biraz da doktorun eliyle alakali. Bir baska doktora meme diklestirme olan arkadaşım sureci biraz daha zor atlatti. Bu arada evet özelde oldum.
Bana diren takmadi doktorum. Kanama olmadigi surece takmiyorum dedi. Dort gun cok uzun bir sure degil mi? Bir gece yatiriyor çoğu doktor ama benim doktorum onu bile yatirmiyor. Benden doku cikarilmadi. Alttaki dokular yukariya taşındı. Sadece diklestirme yapildi. B C arasi cup’ım hala oyle. Ama suan ust dekolte çok guzel görünüyor sanki implant var gibi bombeli :) ben hastaneden yuruyerek eve döndüm cok yakin mesafe. Ne narkoz kafasi yasadim ne de dayanilmaz agrilar. Cok sukur ilk günden beri her isimi kendim halledebiliyorum.Anladim çok geçmiş olsun tekrardan be sehir hastanesinde olucam Allah izin verirse dr 4 gün kalacaksın bir refakatçi ayarla dedi ondan sordun kimseyi bulamıyorum üç çocuğum var en küçük 2.5 yaşında napicam bilmiyorum hatta dr dedim 1 gün kaliniyormus hastanede dedim o otellerde oluyo ben hastamı takip ediyorum diren takıyorum 4 yatacaksın dedi bakalım bide son olarak kaç bedenden kaç bedene düştün kaç gr doku alındı söyledimi doktorun
merhaba şimdiden herşey gönlünce olsun bence yakın zamanda çocuk planın varsa 1 yıldan önce bence çocuk olsun öyle ama zaten yeni evliymişsin acelen ne kızHerkese merhaba .
Gögüslerim küçük yaştan beri çok büyük ve sarkık tesettürlü biriyim ne kadar bol giysemde boyum kısa 1.53 kilom 45 olduğu için çok dikkat çekiyor ve ne kadar sütyen çeşidi denediysemde bana fayda etmedi . 90 alıyorum ama sığmıyorlar ya alttan ya üstten taşıyor + bel ağrılarım kol ense ağrılarım bana eziytten başka bir şey değil bu göğüsler ilişkide bile eşimin görmesinden utanır hale geldim çünkü kötü ucu bile yok büyüklüğünden dolayı . Henüz yeni evliyim çocuk düşünüyoruz . Eşim istiyorsan ameliyat ol diyo ama korkuyorum ağrı eşiğim acı eşiğim çok düşük . Birde bebeğim olursa emzirmede problem yaşarsam diye ama öte yandan içi süt dolarsa bide bu memelerin düşünemiyorum zaten 45 kiloyum sizce ne yapmalıyım ? 22 yaşındayım geç kalmadan olmalımıyım yoksa çocuk olmasını mı bekliyim ? Olanlar ağrı sızı çokmu fazla yazarsa sevinirim.
birde 90 alıyorum demişsin ya bu bel ölçüsü cup olarak kaç giyiyorsun?Herkese merhaba .
Gögüslerim küçük yaştan beri çok büyük ve sarkık tesettürlü biriyim ne kadar bol giysemde boyum kısa 1.53 kilom 45 olduğu için çok dikkat çekiyor ve ne kadar sütyen çeşidi denediysemde bana fayda etmedi . 90 alıyorum ama sığmıyorlar ya alttan ya üstten taşıyor + bel ağrılarım kol ense ağrılarım bana eziytten başka bir şey değil bu göğüsler ilişkide bile eşimin görmesinden utanır hale geldim çünkü kötü ucu bile yok büyüklüğünden dolayı . Henüz yeni evliyim çocuk düşünüyoruz . Eşim istiyorsan ameliyat ol diyo ama korkuyorum ağrı eşiğim acı eşiğim çok düşük . Birde bebeğim olursa emzirmede problem yaşarsam diye ama öte yandan içi süt dolarsa bide bu memelerin düşünemiyorum zaten 45 kiloyum sizce ne yapmalıyım ? 22 yaşındayım geç kalmadan olmalımıyım yoksa çocuk olmasını mı bekliyim ? Olanlar ağrı sızı çokmu fazla yazarsa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?