• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Banada olabilir misiniz
Merhaba Şişli Etfal seyrantepe hastanesi çok kısa sürede yapiyor bilginiz olsun benimde ayın 20 sinde randevum var üç arkadaşım oldu ve çok memnunlar 5000 bine falan yapiyolar ücretsiz olmak icinde kurula falan girmek gerekiyor ben çalıştığım için okadar uğraşacak zamanım yok özel kadar yüksek değil fiyat bütçeme uygun tekrar sizi bilgilendiririm muayene olunca

Merhaba Şişli Etfal seyrantepe hastanesi çok kısa sürede yapiyor bilginiz olsun benimde ayın 20 sinde randevum var üç arkadaşım oldu ve çok memnunlar 5000 bine falan yapiyolar ücretsiz olmak icinde kurula falan girmek gerekiyor ben çalıştığım için okadar uğraşacak zamanım yok özel kadar yüksek değil fiyat bütçeme uygun tekrar sizi bilgilendiririm muayene olunca
Dr.unuz kim?Araştırdınız mı?

Meme kucultme yaptirali 20 gün oldu. İlk gunler hiç ağri falan olmadı ama zamanla içinde sertlikler şişlikler oldu. Ve rahatsiz edici. Ayrica boyutuda hala büyük. Yaptiranlar yazarsa sevinirim boyle icinde sertlikler olanlar oldu mu? Bide zamanla ne kadar küçüldu? Benimkiler hala D cup. Boşu boşüna bu kadar uğraş vermis gibi hissediyorum. 6 ayda normale donermis,ama ne kadar kuculecek acaba?
Bende sertlik cok az ama buyukluk b cup ve oldukca ufak durumda. Biraz daha ufalacak ustelik. Sizin sadece toparlama mi yapildi yoksa

Merhabalar. Yorumunuz cesaret veren, iç rahatlatan cinsten. Her şey yolunda gittiği için sizin adınıza sevindim. Siz hemen normal hayata döndüm demişsiniz. Ben de bu forumdan cesaret alarak bu ameliyata niyetlenenlerdenim. Ama daha yeni bu ameliyatı olmuş biriyle konuştum ve çok acı verici olduğunu, 25 gün geçmesine rağmen iyileşemediğini hatta pişman olduğunu söyledi. Aynı kişi ablasının da bu ameliyatı olduğunu ve ancak 6 ayda iyileştiğini anlattı. Çok korktum ve tüm cesaretim kırıldı. Acaba bu bünyeyle mi yoksa doktorla mı alakalı? Lütfen fikir verin bana. Çok istiyorum bu ameliyatı.
Canim yaa bak 4 marttan bu yana cok zaman gecti ve ilk gunden itibaren kendi isimi kendim gordum. Kucultme ve diklestirme oldum. Korkulacak bir seu yok. Agri sızi ufacik yani. Millet ne abartio arkadas anlamiyorum. Ne agri var ne sızı var masallah yani. Her sey yolunda

İlk muayenede doktor 5500 TL ücret vereceksen hemen ameliyat günü vereyim dedi ama heyete girersen biraz beklersin dedi olsun dedim kaç senedir bekliyorum yine beklerim dedim galiba ücretsiz olacağım için korkuttu vazgeçirmek istedi ama pes etmedim ücretli olunca ameliyat galiba muhteşem kusursuz oluyor çıktım başka doktora sordum ben heyetten gelen hasta almıyorum çok dolu ameliyat sıram veremem dedi dedim erkan bey yapacak heyet raporuyla oda dedi o yapıyorsa sakın kaçırma hemen ol bende öyle yapicam sırtım çok agriyo durus şekli falan 85 d takıyorum dr en fazla 2 beden küçültür uz b olur dedi ben a istiyorum dedik hastalar dedi çok küçük istiyor öyle birsey yok biz vücudun şekline göre yapıyoruz her birinden 500 gr alıyoruz dedi bekliyorum haziran i dört gözle benimde 2.5 yaşında oğlum var herseyi göze aldım çeken bilir kıyafet sorunu sürekli toparlayı ci kullanmak gına geldi artık siz kaç bedendiniz şimdi kaç oldu memnunmusunuz iyileşme süreci ne kadar çünkü eşim yok üç çocuk var Allahtan kızım 13 yaşında bana çok yardimi oluyo ona güvenip olcam artık teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için özelde olma şansım olsa hiç kacirmazdim ama maddiyat yok malesef
merhaba amaliyat oldumuzmu? ben oldum 10gün oluyor benimde ölçüm 85 D cupdı doktor B-C arası birşey yapacam dedi ama merak ettiğim şey siz herbirinden 500gr alıyoruz B cup olur dedi demişsiniz nasıl oluyor anlamadım ya siz ölçünüzü tam bilmiyorsunuz yada doktor yanlış söylemiş yada yanlış yazmışsınız bilemedim şimdi çünkü bende dediğim gibi amaliyat öncesi 85D cupdım şimdi tam bilmiyorum tam daha 10 gün olduğu için B-C arası oldu dedi doktor ama toplamda 500gramdan az doku alındı benden sizden nasıl 500gr herbirinden almış olacak ve B cup olacak anlamadım acaba benimki hala D cupmı yoksa bilemedim ama küçükte duruyor aslında

merhaba amaliyat oldumuzmu? ben oldum 10gün oluyor benimde ölçüm 85 D cupdı doktor B-C arası birşey yapacam dedi ama merak ettiğim şey siz herbirinden 500gr alıyoruz B cup olur dedi demişsiniz nasıl oluyor anlamadım ya siz ölçünüzü tam bilmiyorsunuz yada doktor yanlış söylemiş yada yanlış yazmışsınız bilemedim şimdi çünkü bende dediğim gibi amaliyat öncesi 85D cupdım şimdi tam bilmiyorum tam daha 10 gün olduğu için B-C arası oldu dedi doktor ama toplamda 500gramdan az doku alındı benden sizden nasıl 500gr herbirinden almış olacak ve B cup olacak anlamadım acaba benimki hala D cupmı yoksa bilemedim ama küçükte duruyor aslında
merhaba bende daha önce ameliyat oldum herkesin göğüs dokusu farklı benimde D den B ye düştü ve 510 gr alındı göğüs dokum çok yoğun olduğundan

10 gün olmuş ameliyat olalı nasılsınız peki kaç günde topralanıyorsunuz normal yaşama döndünüz

Bugun 27.gunum kontrole gittim.sol gogsumde yag nekrozu olmus daha buyuk ve sisti zaten masaj yap dediler ama daha onceden boyle bisey yasayip masajla gecen oldu mu.mamografi cektirince kist gibi cikabilir dediler.cok rahatsiz ederse ufak bir kesiyle alabiliriz dediler sorun yasarmiyim ki🥺
Yağ nekrozunun belirtileri nelerdi,benimde içinde sertlikler var,doktora gidecegim ama merak ettim.Sizin şişlikler nasildi?

Canım bence en az 500 gr alıyoruz dedi genel olarak dedi bence sordu bana kaç cup ben d dedim oZAMN B yaparız dedi devlet olduğu için öyle her kafamıza takilani soramadım vakit kısıtlı diye ben okullar kapanınca haziran gibi olmak istiyorum dedim dr mayıs ortası gel ameliyat gunu veririm Bi aksilik olursa da seni ararım dedi bakalım dört gözle bekliyorum bu arada dahiliye ye muayene oldum kansizmisim Demir depoları düşmüş inşallah bu engel değildir ameliyat olmaya iki aya kadar kan hapı kullanıcam birde refakatçi varmiydi yanınızda siz devlette mi oldunuz tekrar çok geçmiş olsun

Back