Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba geçmiş olsun,ben de ameliyat olalı 10 gün oluyo.Sırt bel ağrım çok oluyo sırt üstü yattığım için.Kontrolden 10 gün sonra bantları çıkarabilirsiniz dedi Dr. İz kaldı mı sizde? Dr iz kremi önerdi 700 TL

Merhaba geçmiş olsun,benim de nerdeyse 2.hafta oldu çok şükür iyiiym.Sırt bel ağrım oluyo.Arada bir hafif batmalar sızılar oluyo normalmiş Dr söyledi.10 gün sonra bantları çıkarıcam krem sürmeye başlarım öyle değmiyorum.İşe yaradı mı krem izleriniz ne durumda onu sörmak istedim size

Merhaba geçmiş olsun,bende ameliyat olalı 10 gün oluyo hafif sızlamakta oluyo iyiiym şükürler olsun.Size sormak istediğim göğüsteki şiş ödem ne zaman geçiyo ?şimdi çok fark edemiyorum boyutunu şiş olduğu için

Benim estetik dikiş oldu dikişlerim alınmadı henüz hepsi düşmediği için iz kremine baslamadım antibiyotik li balaban krem sürdüm gecti
merhaba geçmiş olsun,bantları çıkardıktan sonra mı iz kremine başladınız? Krem işe yaradı mı acaba ? Tam toparlanma süreniz ne kadar sürdü ?

Merhaba geçmiş olsun,bende 10 gün oldu iyi hissediyorum çok şükür.Tam toparlanma süreniz ne kadar sürdü şimdi nasıl memnun musunuz ?

Merhaba geçmiş olsun,bende 10 gün önce ameliyat oldum.Sırt ve bel ağrıları arada dışlamakta dışında çok ağrım yok çok şükür.Bende aynada bakıyorum gerçekten bu ödemli haliyle bile çok iyi hissediyorum etrafımdan da çok iyi şeyler duyuyorum çok küçülmüş seni zayıf gösteriyo filan diye Güzel bi his.10 gün sonra bantlar çıkarılacak.İz konusunda söyleyeceğini bişey var mı ve tam toparlanma süreniz kaç haftayı buldu acaba ?

Merhaba bende İstanbul'da devlet hastanelerine gittim fakat iki yıldan önceye randevu yok denildi siz hangi hastanede ameliyat oldunuz acaba ve süre nekadar di

Merhaba, fokto
merhaba , doktorunuzun ismini paylaşabilir misiniz? Teşekkürler

Merhaba nerde oldunuz acaba il ve fiyat nedir

Merhaba. Size bisey sormak istiyorum. Küçültme ameliyatının devlet tarafından karşılanması için gerekli şartlar nelerdir. Detaylı paylaşabilir misiniz rica etsem. Ve siz hangi ilde hangi hastanede gorevlisiniz

Merhaba. Devlet hastanesinde heyete girip ücretsiz meme küçültme ameliyatı için gerekli şartlar nelerdir. Detaylı bilgi verir misiniz lütfen. Hangi il hangi hastane ve hangi doktor sizin doktorunuz

Merhaba. Devlet hastanesinde heyete girip ücretsiz meme küçültme ameliyatı için gerekli şartlar nelerdir. Detaylı bilgi verir misiniz lütfen. Hangi il hangi hastane ve hangi doktor sizin doktorunuz
Sağlık açısından tehdit oluşturabilecek durumlar için rapor veriliyor. şart sadece bu . Yani keyfi değil zaruri yaptıranlar için ücretsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…