10 şubat persembe günü meme kücültme ve dikleştirme ameliyatı oldum. Cok fazla kilo alıp verdigim için memelerim cok sarkıktı. 80E takıyorduk ancak deri fazlasından dolayı 2 beden büyük takıyorduk normalde meme ölçüm d kaptı. Sabah 8 de ameliyathaneye alındım ancak deri ve dokum birbirinden cok ayrıldıgı için ameliyatım uzun ve zormuş. 12 de odaya geldim ve sadece üşüyordum. Akşam mide bulantım cok oldu o da tamamen benim bünyemle ilgiliydi. Onun dısında mememde hicbir agrı sızı hissetmedim. Hic korkulacak bir ameliyat degilmiş ben cok stresliydim ama cok şükür rahat gecirdim. Diren konusunda şunu söyleyebilirim asla cıkarılırken acı hissetmiyosunuz korkmayın. Dün kontrole gittim. Hafif yatar pozisyonda oldugum için tam anlayamadım. Neyi inceleyeceğimi şaşırdım gercekten adapte olmak da zaman istiyo tamamen farklı bir meme bana ait degilmiş gibi hissettim. Dikişlerim cok düzgündü. Bol su içtim ancak mutlaka bi ödem oluyo ona ragmen büyüklüğü cok güzel geldi bana. Doktorum da b kap sonu olacagını söylemişti. 1 ay medikal sütyen takılı kalacak. Günde 1 defa merhem sürücem. Sonrasında izler için krem kullanmaya başlıcam. Ben doktorumu cok arastırdım ve şu ana kadar hic pişman degilim iyi ki diyorum. Sormak istediginiz bir şey olursa sorabilirsiniz.