- Konu Sahibi ---Lily---
- #38.481
Adana'da olan var mı fiyat ne kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adana da oldum. Doktorum Prof. Dr. Erol Kesiktas.Kisinin kilosu,vucut yapisi,meme sekli, uygulanacak yontem ,asimetri gb bir cok etken fiyati degistirir canim. Bugun 6. Günüm.Adana'da olan var mı fiyat ne kadar
Merhaba bende sizin gibi daha uygun fiyatlı olması adına devlet hast gidip görüştüm.Dr bana gayet ukala bit şekilde sarkma oranınız fazla olduğu için ameliyatta meme ucunuzu da alabiliriz dedi.Ben sigara kullanmayan biriyim.Çok şaşırdım ve daha önce görüştüğüm hiç bir plastik cerrahının böyle bişey söylemediğini söyledim.Benim tekniğim böyle devlet hastaneleri genelde bunu yapıyor dedi.Seyrantepe Hamidiye Etfal Hastanesi.Bütün testleri yaptım ameliyat günümde bunu bana söyleyen doktor bir de ameliyatta sarkma olacak bugün yapılmayacak tarih veremiyoruz atayacaklar dedi tabi aylarda kimse aramadı.Ben hiçbişey yapmadan durmadım tabi.Önce Dr şikayet ettim.Sonra bir özel klinikle anlaşıp ameliyatımı oldum.Meme ucu çürümesi meme ucu alınması böyle birşey yokmuş.Ameliyattan vazgeçirmek için mi söylediler bunu yoksa kadın düşmanlrı mı bu doktorlar anlayamadım..Devlette yaptırmanızı önermem özel hast her anlamda kedinlikle çok iyi.Merhaba, benim gibi buralarda bilgi açı olarak dolaşan bi kişiye bile faydam olursa ne mutlu bana diye yazıyorum. Henüz ameliyat olmadım ama görüşmelere başladım özellikle devlette olmayı düşünenler için yazmak istedim. Burdan referans aldığım bi baş asistan ile görüşmek için
8 mart 2022 de hacettepe üniv. Hast.nde idim
Telefon ile ulaştım. poliklinik randevusu almam gerektiği ön muayneden sonra istediğim asistana yönlendirileceğim söylendi.
Fakat ben ön Muayene için odaya girdiğimde adım soyadımın telefonum ve fotoğraf gibi bilgilerimi alıp gitmem ve onlar tarafından aranmayı beklemem söylendi.
*Baş asistan seçme şansım yokmuş.
*Muayne olduğunuz gün hangi asistan doktorun ismi varsa hasta ona yazılıyormuş.
*İstediğim asistan doktorun günü ne zaman o zaman geliyim dediğimde belli günleri yokmuş belli olmuyormuş.
*ne zaman dönüş yapacaklarını sorduğumda tahmini 1ayda oşabilir 3 ayda olabilir tarzında yine büyük bir belirsizlik içinde cevaplar aldım.
*aldığım tek net bilgi asistan ameliyat ettiğinde 2,5-3 bin
Tam bir fiyaskoydu diyebilirim uzun yoldan gittik baya direndik ama bişey yapamdık.
Çıktık odadan kan beynimize çoktan sıçramış vaziyette tabi.
Dedik gidelim birde ücretli kısmında şansımızı deneyelim belki bir hoca ile görüşürüz.
En erken nisan ortasına randevu verebiliyoruz imkansız dediler.
Tabiri caizse sekretere yaşvar yakar örneklemdir derken hoca ile gitti konuştu ve kabul etti hoca görüşmeyi.
Haziran 3e en erken randevu veriyor
Meme ucu çürümesi gibi şeylerden babsediyor. Ama şöyle ekliyor hiç başıma gelmedi fakat kitapta yazar ben bunları söylemekle yükümlüyüm diyo.
10-12 bin arası fiyat verdi.
Asistandaki havanın , doçentteki alçak gönüllülüğün değeri paha biçilemez
Merhabalar geçmiş olsun.Bende 16 martta ameliyat oldum.Bantları dün çıkardım iz kremine başladım.Çok kaşıntı oluyor.Arada sızlamalar ağırlar oluyo Dr a sordum bu normalmiş.Bide çok şiş ödem var cub u anlayamadım sizin de öyle mi? Dr B-C cup arası yaptığını söyledi10 şubat persembe günü meme kücültme ve dikleştirme ameliyatı oldum. Cok fazla kilo alıp verdigim için memelerim cok sarkıktı. 80E takıyorduk ancak deri fazlasından dolayı 2 beden büyük takıyorduk normalde meme ölçüm d kaptı. Sabah 8 de ameliyathaneye alındım ancak deri ve dokum birbirinden cok ayrıldıgı için ameliyatım uzun ve zormuş. 12 de odaya geldim ve sadece üşüyordum. Akşam mide bulantım cok oldu o da tamamen benim bünyemle ilgiliydi. Onun dısında mememde hicbir agrı sızı hissetmedim. Hic korkulacak bir ameliyat degilmiş ben cok stresliydim ama cok şükür rahat gecirdim. Diren konusunda şunu söyleyebilirim asla cıkarılırken acı hissetmiyosunuz korkmayın. Dün kontrole gittim. Hafif yatar pozisyonda oldugum için tam anlayamadım. Neyi inceleyeceğimi şaşırdım gercekten adapte olmak da zaman istiyo tamamen farklı bir meme bana ait degilmiş gibi hissettim. Dikişlerim cok düzgündü. Bol su içtim ancak mutlaka bi ödem oluyo ona ragmen büyüklüğü cok güzel geldi bana. Doktorum da b kap sonu olacagını söylemişti. 1 ay medikal sütyen takılı kalacak. Günde 1 defa merhem sürücem. Sonrasında izler için krem kullanmaya başlıcam. Ben doktorumu cok arastırdım ve şu ana kadar hic pişman degilim iyi ki diyorum. Sormak istediginiz bir şey olursa sorabilirsiniz.
3 gün baya fazla kalmış. Çok mu kanama oldu.Geçmiş olsun,evet bende ameliyattan 3 gün sonra direni çektiler.Çekerken çok acıdı
Kesinlikle harika bor duygu toparlanma süreniz bünyenize göre değişir ancak kısa sürede kendi işinizi yapar hale gelirsiniz tabi ağır kaldırmak bir süre yasak. İz konusunu ben çok onemsememistim açıkçası benim için boyutları artık tahammül sınırlarını aşmıştı. Ama doktorunuzun dediklerini harfiyen yapın. Ameliyatın 1. Ayında contractubex kremi kullanmaya başladım. 3 ay boyunca günde 3 defa. Tabi aksattığım da oldu ama genel olarak pek belli olmayan izler var şu anda. Onlar da zamanla kaybolur diye düşünüyorum. 9 ay geçti Ameliyatın üstünden. İyi Ki diyorum şimdiMerhaba geçmiş olsun,bende 10 gün önce ameliyat oldum.Sırt ve bel ağrıları arada dışlamakta dışında çok ağrım yok çok şükür.Bende aynada bakıyorum gerçekten bu ödemli haliyle bile çok iyi hissediyorum etrafımdan da çok iyi şeyler duyuyorum çok küçülmüş seni zayıf gösteriyo filan diye Güzel bi his.10 gün sonra bantlar çıkarılacak.İz konusunda söyleyeceğini bişey var mı ve tam toparlanma süreniz kaç haftayı buldu acaba ?
Merhaba bende 4 martta meme kucultme ve diklestirme operasyonu gecirdim. Bugun 5. Gunum ve harika hissediyorum. Cok mutluyum masallah
Gecmis olsun canim benimde DD idi eskiden. Ben cok kuculdufunu fark ediyorum. Siz farkedemior musunus? Ama su an ödemli cok sis durumdadir belki ondandir uzmeyin kendinizi. Doktoeinuz tam olarak cup ne soylediMerhaba bende 7 martta bursa da dr Ersin Altun’a meme kucultme ameliyatı oldum d cup tı olcum , şindi c cup olmus yanı kucultmede pek belirgin fark yok resmen küçültme degilde sadece diklestırme yapmiş ggibi hiç memnun kalmadım bel agrılarımda bu gidişle hiç bir fark olmayacak.. malesef okadar para emek agrı sonuç ise istediğim gibi degil
Merhaba ilk aydaki kremi ne zaman kullanmaya baslamistiniz. Benim ameliyatimin uzerinden 1 hafta gecti. 4. Gun banyonu yapabilirsin. Kantoron sürve 10.gün göŕüşecegiz die randevulastik. Benimde inanklmaz kasintilarim var dayanilcak gb degil. Pazartesi ilk kontrolum var. Doktorum krem kullanmaya ne zaman baslatacak merak ediorum dogrusu.Kesinlikle harika bor duygu toparlanma süreniz bünyenize göre değişir ancak kısa sürede kendi işinizi yapar hale gelirsiniz tabi ağır kaldırmak bir süre yasak. İz konusunu ben çok onemsememistim açıkçası benim için boyutları artık tahammül sınırlarını aşmıştı. Ama doktorunuzun dediklerini harfiyen yapın. Ameliyatın 1. Ayında contractubex kremi kullanmaya başladım. 3 ay boyunca günde 3 defa. Tabi aksattığım da oldu ama genel olarak pek belli olmayan izler var şu anda. Onlar da zamanla kaybolur diye düşünüyorum. 9 ay geçti Ameliyatın üstünden. İyi Ki diyorum şimdi
Csimdi sen hastaneden ciktigin bandajlari mi.10 gun sonra actiniz anlayamadim aydinlatir misinz?Merhaba geçmiş olsun,ben de ameliyat olalı 10 gün oluyo.Sırt bel ağrım çok oluyo sırt üstü yattığım için.Kontrolden 10 gün sonra bantları çıkarabilirsiniz dedi Dr. İz kaldı mı sizde? Dr iz kremi önerdi 700 TL
Belirgin bir kuculme farketmedim oyle cıddı bir kuculme yok d kap tı c yaptım dedi ameliyattan once b-c arası yapacagım dedi fakat bnce c den bile fayzla neyse artık yapıcak bişy yokGecmis olsun canim benimde DD idi eskiden. Ben cok kuculdufunu fark ediyorum. Siz farkedemior musunus? Ama su an ödemli cok sis durumdadir belki ondandir uzmeyin kendinizi. Doktoeinuz tam olarak cup ne soyledi
Aynen canim henuz erken bir sey demei icin cunku 6 ile 1 sene arasi beklemek lazim esas boyutu icin.Belirgin bir kuculme farketmedim oyle cıddı bir kuculme yok d kap tı c yaptım dedi ameliyattan once b-c arası yapacagım dedi fakat bnce c den bile fayzla neyse artık yapıcak bişy yok
Bezer duyguları ben de hissetmedim değil ama en optimumu yapmaya çalışmıştır doktorunuz. İç doku kişiden kişiye değişiyor. Dikiş izi uzunluğu, sarkık derinin alınması, yağ dokusunun alınması ama meme başı duyarlılığının korunması falan çok yönlü bir ameliyat aslında.DD cuptım C 6. hafta sonunda tam oluyor öyle ki bir kaç kilo alırsam yine D olurum. Kilo alınca büyüyeni de çok duydum. Kendimize özen göstermeliyiz açıkçası.Aynen canim henuz erken bir sey demei icin cunku 6 ile 1 sene arasi beklemek lazim esas boyutu icin.
Ozelde mi olmustunuz ameliyatinizi?Bandajlar 14.günde yani 2.hafta kontrolümde alınmıştı bende.3. Hafta bepanten doku iyileştirici krem kullandım. Tüp küçük olunca zaten bir haftada bitiyor.4. Haftadan itibaren ise dermatix ultra ve contractubex önerdi doktorum ama contractubex piyasada yok. Onun yerine sikiscar kullanıyorum dermatix ile beraber. 6. hafta çoktan bitti.
Evet, Antalya’da Yaşam Hastanesinde oldum.Ozelde mi olmustunuz ameliyatinizi?
Merhaba gecmis olsun. Doktorunuz bandajlarinizi aldiktan sonra kendisi tekrar mi kapadi uzerini. Ve kullanmaniz gereken kremleri siz kendiniz mi aldiniz? Bandaj aldindiktan sonra yine uzerini kapadiniz mi?Evet, Antalya’da Yaşam Hastanesinde oldum.