Eveet ben geldim. Başlayayım anlatmaya hikayemi. 2 doğum 4 yıl emzirme derken, zaten normalde de küçük olmayan memelerim yer çekimine karşı koyamadı ve sarktıkça sarktı. Toparlayıcı bedenim 85EE idi. 7 Aralık Pazartesi sabahı yatışım yapıldı. 10 gibi ameliyata girdim tam 5 saat sürdü ameliyatım. Burda okuduğum bazı yorumları kafamda kurdum, ağrılı acılı uyanıcam diye korku vardı içimde onun haricinde anestezi korkusu vs yoktu. Güle oynaya girdim ameliyata. Ayılma bölümünde alınıp uyanınca ilk işim memelerime bakmak oldu
Çok güzel uyandın maşallah dediler. Sadece çok üşüdüm titredim epeyce ama onu da fan gibi bişeye ısıttılar. Dr ma sevgilerimi iletin çok güzel olmuş demişim. Dr diyor ki millet ah vah diye acılarla uyanır sen hemen memene bakmışsın bravo dedi. Acısız sızısız uyandım odama alındım. 3,5 da odama geldim gece 12 ye kadar ağrı kesici bile almadım, ameliyathanede güçlü ağrı kesiciler yapılıyormuş ondan galiba. Gece 12 de Dr geldi olsun siz yine de rutin ağrı kesici serumlarını takın dedi. Ağrım olmadığı için istememiştim. Ertesi gün 3 gibi çıktım.sadece diren yerimde hafif sızlanma oldu. Ameliyattan 7 saat sonra yürütüldüm, o biraz zor oldu ağrım olmadı ama tansiyon düşmesi, soğuk terleme, baş dönmesi oldu. O gece bütün yürüme denemelerimde oldu ama sabaha karşı serum verdiler sabah geçti baş dönmem vs. Sonra rahatça yürüdüm gündüz. Evde de ara ara ağrı kesici aldım ama çok ağrıdığı için değil, dr ağrımadan al dediği için. Diren yerlerim sızladı rahatsızlık verdi, o yüzden gece uykusu sıkıntı oldu sadece. Bu sabah yani 4.gün direnlerim çıktı. Çıkarken anlık bir hafif yanma oldu okadar. Yani o işlemde kolaymış, hiiç gözünüzde büyütmeyin. Pansuman yapıldı bandajsız gördüm çok güzel geldi gözüme, göğüslerimle aşk yaşıyorum
wc ve yemek yeme ihtiyacımı hep kendim hallettim. Zaten uyutulduktan sonra sonda takılmış, ertesi gece çıkarıldı. Sonda çıkarılırken hissetmedim bile. 85 EE olan göğüslerim 85 B oldu. Dr a küçültebildiğiniz kadar küçültün dedim. Sezeryan bana çok daha zor geldi. Bu öyle korkulacak zor bir ameliyat değilmiş. Düşünen varsa önce iyi bir Dr bulun sonra tüm cesaretinizi toplayıp girin. Sonuç inanın çok güzel oluyor