Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhabalar canım bana da doktor adımını soyadını yazarmısın lütfen birde fotoğraf paylaşırsan minnettar kalırım çok teşekkür ediyorum bende olmak zorundayım ama fiyatlar uçtu nerdeyse çok moralim bozuldu napıcam bilmiyorum

Selam 10 gün önce İzmirde küçültme dikleştirme operasyonu oldum. İlk günler hiç bir ağrı sızı hisetmezken şimdi ağrı kesici ve antibiotik bırakınca batmalar sızlamamlar var yoğun şekilde alt dikişte tuhaf bi his oluştu. Acaba normalmi? Nekadar sürer?
6. Gün korse sütyeni çıkarıp penye sütyen giydirildi ondan beri bu yanmalar. Burda bir çoğu bir ay kullanmış oysaki medikal sütyenleri şaşırdım ?! Devam giysemi acaba?

Batma, yoğun şekilde yanma, şiddetli kaşıntı çok normal. Dokular kaynıyor. Dikişlerini iyi kontrol et açılma olmasın. Benim 3 haftam geride kaldı. 6. Haftaya kadar korseyi takacağım. 6. Haftada kontrolüm var. İlk 2 hafta bandajlarım çıkmadı. 2. Haftanın sonunda 3. Haftaya girerken bantlar alındı ve bepanten doku iyileştirici krem kullanmaya başladım. Sabah akşam. Bu kremle yanmalar ve kaşıntılar geçti diyebilirim. Bugün bu krem bitiyor. Yarından itibaren contractubex ve dermatix yara izi/ scar jelleri kullanmaya başlayacağım.3 ay devam edecek. Korseyi tak bence. Sıkıyor ama bir tandan seni tetikte tutuyor.Özenli davranmanı sağlıyor.

Cok tesekür ederim rahatladim biraz
Sürec ayni gibi sen benden iki hafta öndesin ilk kontrolüm oldu yeniden pansuman yapildi 23. bandajlar tamamen cikip ayni kremlere başlıcam. Belkide hiç acımıyor diye birden yüklenmiş olabilirim kendime bugün biraz daha dikatli olmam gerekiyor sanırım.

10 şubat persembe günü meme kücültme ve dikleştirme ameliyatı oldum. Cok fazla kilo alıp verdigim için memelerim cok sarkıktı. 80E takıyorduk ancak deri fazlasından dolayı 2 beden büyük takıyorduk normalde meme ölçüm d kaptı. Sabah 8 de ameliyathaneye alındım ancak deri ve dokum birbirinden cok ayrıldıgı için ameliyatım uzun ve zormuş. 12 de odaya geldim ve sadece üşüyordum. Akşam mide bulantım cok oldu o da tamamen benim bünyemle ilgiliydi. Onun dısında mememde hicbir agrı sızı hissetmedim. Hic korkulacak bir ameliyat degilmiş ben cok stresliydim ama cok şükür rahat gecirdim. Diren konusunda şunu söyleyebilirim asla cıkarılırken acı hissetmiyosunuz korkmayın. Dün kontrole gittim. Hafif yatar pozisyonda oldugum için tam anlayamadım. Neyi inceleyeceğimi şaşırdım gercekten adapte olmak da zaman istiyo tamamen farklı bir meme bana ait degilmiş gibi hissettim. Dikişlerim cok düzgündü. Bol su içtim ancak mutlaka bi ödem oluyo ona ragmen büyüklüğü cok güzel geldi bana. Doktorum da b kap sonu olacagını söylemişti. 1 ay medikal sütyen takılı kalacak. Günde 1 defa merhem sürücem. Sonrasında izler için krem kullanmaya başlıcam. Ben doktorumu cok arastırdım ve şu ana kadar hic pişman degilim iyi ki diyorum. Sormak istediginiz bir şey olursa sorabilirsiniz.

Canım merhabalar doktorun kimdi bende olucam ama korkuyorum yani ne kadar ödedin benim 1 buçuk yaşında kızım var ve çok hareketli ama olmakta zorundayım 1 senedir bekliyorum ama fiyatlar uçmuşş yani nasıl yapıcam bilmiyorum bana bilgi verirsen ve resim atarsan çok minnettar olurum çok teşekkür ediyorum

Merhaba hangı doktordan gun aldınız acaba? Randewu aldıgınız doktorda daha onceden yaptıran wsr mı bnde uludag uniwde dusunuyorum da doktor karar veremedım
mrb plastik cerrahi polikliniğinden 3ay sonrası için gün verildi asistan dr yapıyor ameliyatı ameliyatı erkene almak için yeşim hocadan randevu alıp ocak ayının 3ünde ameliyat oldum

mrb plastik cerrahi polikliniğinden 3ay sonrası için gün verildi asistan dr yapıyor ameliyatı ameliyatı erkene almak için yeşim hocadan randevu alıp ocak ayının 3ünde ameliyat oldum
Bende bugun mehmet oğuz yenıdunya beyle gorustum ama cesaret edemedim ameliyat olmaya bu doktoru arastırdınız mı

Memnun kaldınız mı

merhabalar oncelikle tesekkurler verdiginiz bilgiler icin. doktorunuzun ismini ozelden paylasabilir misiniz bir de gorsel paylasabilirseniz cok sevinirim. tesekkurler
Merhaba tesekkurler bilgilerden dolayi, doktorun ve mumkunse eger gorsellerinizi paylasabilir misiniz? ben de 27 yasindayim ve uzun zamandir doktor ariyorum da..

Merhaba doktor hastane fiyat bilgisi alabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…