Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhabalar, 14 Aralık'ta bu ameliyatı oldum. Öncelikle doktor sabah çizim yaptı ve çizim esnasında defalarca dedi ki bizim işimiz terziye benzer ne kadar iyi çizim yapılırsa o kadar iyi bir ameliyat olur. Ardından ameliyathaneye alındım biraz da orda çizim yapildi. Ardından ameliyat başladı. 4 saat sürdü sanırım uyandığımda acı yoktu üşüme de yoktu fakat çok rahatsız edici bir his vardı ameliyat sebebiyle sanırım. Bu arada vâris çorabı giydim sanırım o yüzden çok üşümesin . Servise alındıktan sonra oda isitildi baya usumemem için. Çok susamıstim.ameliyat esnasında keskin ağrı kesici verdikleri için bir süre ağrı olmuyor bu arada. 4 saat sonra su içtim ağrım baslayinca tekrar ağrı kesici aldım. Beni en çok korkutan takılan drenlerdi fakat doktorum hep hiç korkma çıkarken hiç acımayacak dedi ve gerçekten hiç hiç acımadı sadece rahatsız edici bir his. İlk on gün ağrım hafif de olsa oldu. Şuan hamdolsun daha iyiyim. İzlere gelince şuan bile gayet iyi iğne ile çizilmiş gibi yani korkmayın lütfen o kadar muazzam bir his ki hafiflemek

merhabalar oncelikle tesekkurler verdiginiz bilgiler icin. doktorunuzun ismini ozelden paylasabilir misiniz bir de gorsel paylasabilirseniz cok sevinirim. tesekkurler
Merhaba, cok geçmiş olsun, paylaşımınız için teşekkürler. Ben de 3 gün sonra ameliyat olacağım. Ama istediğim büyüklüğü nasıl doğru tarif edeceğim oldukça kaygılıyım. Mümkünse fotoğraf paylaşabilir misiniz?
merhabalar ben de ameliyat olmak icin doktor arastirmasi yapiyorum da sorun olmazsa ozelden doktorunuzun ve hastanenin ismini bir de ucreti paylasabilir misiniz?
Merhaba doktorunuzun adı nedir?

merhabalar gecmis olsun oncelikle hangi doktora ameliyat oldunuz acaba? ben de yakin zamanda olmayi dusunuyorum da guvenebilecegim bir doktor bulmakta zorlaniyorum

merhabalar hangi doktor oldugunu ogrenebilir miyim acaba ben de arastiriyorum da ayni ameliyat icin

merhaba hangi doktora ameliyat oldunuz acaba

doktorunuzun ismini de paylasabilir misiniz acaba

Ameliyatımı dün akşam 16:00 gibi oldum.Bugün öğlen evimdeydim.Ben de yıllardır takip ettiğim ve ikna olmama çok yardımcı olmuş bu sayfaya süreci hemen yazmak istedim. 2 kere 2 yaşına kadar emzirdim.42 yaşındayım. Gençken75 D olan bedenim ikinci kızımdan ve aldığım kilolardan dolayı 75DD ya da markaya göre E olmuştu. Sarkma, büyüklük, ergenlik döneminden kalma çatlaklar, yoğun bir günün ardından sırt ağrıları ve yaşadığım şehir Antalya'da yazları terlemenin ve büyük göğüslerin verdiği yük artık sıkıntılıydı. Küçük kızımın da 3 yaşına gelmiş olması ile baya motive oldum. 3 doktorla görüştüm. Ameliyatımı yapan doktor ile görüşmem de ise hemen tamam doktorumu buldum dedim.Merak edenlere özelden hastane/doktor ve fiyat bilgisi paylaşabilirim. Gelelim ameliyat sürecine; regl dönemindeydim ve 4.günümdü.Bunu özellikle belirtmek istedim çünkü benim kafamda soru işaretiydi.Ayağımda çift kat çorap, külot ve ped ile hazırdım. Hemşire ameliyat geceliğini giydirdi.Fotoğraf çekimi ve çizimler yapıldı. Çizimlerin çok çok önemli olduğu doktorum özellikle belirtti. Ameliyathaneye geçerken çoraplarım çıkartıldı. Ama üzerimde yorgan ile ameliyathaneye girdim.Yine anestezi aldıktan sonra iç çamaşırı, ped hiçbir şey kalmamış, :) sonda takılmış. Bu şekilde uyandım ve şaşırdım hatta :)))) Ameliyathane çok çok soğuktu. Bir normal doğumum bir de sezeryanım var ama bu soğuk çok fenaydı. Belki de ameliyatımın öğleden sonra olması nedeniyle uzun bir süredir yemek yememiş ve açtım bu sebeple bir tık fazla hissetmiş olabilirim soğuğu. Tavsiyem bu ameliyatı erken saatte olmak. Benim farklı sebeplerden bir kaç sefer gün ve saatim değişti artık daha fazla ertelemek istemediğimden öğleden sonra hatta akşam oldu ameliyatım. 20:30 civarı uyanmıştım. Doktorum herşeyin güzel geçtiğini söyledi ve ayrıldı.Meme altında baskı ve sızlama hissettiğimi söyleyince anestezinin etkisinin yavaş yavaş geçtiğini söyledi hemşire ve ağrı kesicimi yaptı. Sonrasında bir uykulu bir uyanık 2-3 saat geçmiş.gece 1'de önce su sonra çorba ve yoğurt yedim. Saat gece 2'de ayağa kalktım. Baş dönmesi mide bulantısı hiçbir şey yaşamadım. Hatta hemşire baya şaşırdı. Sondamı sabaha kadar mutlaka tuvalete gitmelisin diyerek çıkarttı. Ben hemen gitmek istediğimi söyledim.WC kısmında da sorun yaşamadım açıkçası.Tek başıma hallettim.Sabah 7'de kahvaltımı yaptım. 12 gibi doktorum geldi. Kontrollerimi yaptı. Direnlerimi çıkarttı ve kan akışının düzgün olduğunu her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Hastaneden ayrıldık.Bu yazıyı yazarken an itibari ile 24 saat dolmuş onu farkettim.Henüz çok şiş ve üzerimdeki sütyen baya sıkı. Zaman zaman sızlama, batma tarzı hisler oluyor ama katlanılmayacak kadar değil. Unutmadan doktorum, "Merak etmeyin bu ameliyat hasta için göreceli olarak çok yorucu, ağrılı bir süreç değil, özellikle dikiş süreci özen gerektirdiği için süre alıyor dedi.Ameliyatların 4 saati bulması hatta geçmesi dikiştenmiş yani.Şimdilik aklıma gelenler böyle umarım faydalı olmuştur yazım.

Merhaba hastane dr fiyat bilgisi alabilir miyim

ameliyatı olalı 4 ay oldu. Bugün kontrolüm vardı. İlk gün dimdik bir görüntü vardı ben o halini çok sevmemiştim şimdi normal dik ama damla oldu şekli şu hayatta yaptığım en doğru şeydi. Doktorum Hasan Fındık muhteşem ilgili uzman ve ne sorsam herşeyi yanıtladı. Gözü kapalı tavsiye ederim. Muayenesi ücretsiz bağdat caddesinde yeri :) benim ameliyatım 1,5 saat sürdü doktorumun görüşü yara ne kadar uzun açık kalırsa ne kadar uzun sürerse ameliyat o kadar ççok narkoz olduğundan iyileşmeyi zorlaştırıyor. mümkün olduğunca hızlı yapıyor ameliyatı ben 3. Günü düz vites araba kullandım :) doktor seçimi çok önemli

Merhaba çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız? Herşey yolundamı? Rica etsen doktor ismi ve ücreti paylaşabilir misiniz? Tekrar geçmiş olsun

Merhaba geçmiş olsun şuan nasılsın?Rica etsem doktor ismi ve ücreti paylaşabilir misinz? Tekrar geçmiş olsun

Merhaba bende göğüs küçültme ameliyatı oldum şuan 12. Günümdeyim. Göğüslerim şuan hala şiş kıyafet üzerimden duruşu hoşuma gidiyor fakat ciplakken tuhaf geliyor rica etsem resim atar mısınız en azından karşılaştırma yapalirim şimdiden teşekkür ederim

Merhaba bende göğüs küçültme ameliyatı oldum şuan 12 gün oldu ameliyatı olalı. Göğüslerim şuan hala şiş kıyafet üzerimdeyken duruşu hoşuma gidiyor fakat ciplakken tuhaf geliyor rica etsem resim atar mısınız en azından karşılaştırma yapalirim şimdiden teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…