Selam herkese bende bu ameliyatı olmadan önce burdaki tüm yorumları okudum bazen korktum bazen cesaretlendim ve 08/11/20121 de izmirde ameliyatımı oldum. Benim sorunum çok büyük göğüs değil doğumdan sonra aşırı sarkma ve büyüme olmasıydı. 85C sütyen giymeme rağmen nerdeyse hiç bir kıyafeti yakıştıramıyordum. Dedim yaşım 32 yaşlanınca napcam bu memeleri
kendimi cesaretlendirdim ve doktor arayısına basladım internetten çok doktor yorumu okudum ancak sadece ameliyat olduğum doktorumla görüştüm aynı gün ameliyat günü aldım ve asla pişman değilim.
Süreci adım adım yazayım
Ameliyattan 2 gün önce doktorumun istediği kan tahlili meme ultrasonu ve covid testimi yaptırdım.
11:30 da hastaneye yatış yaptım
Ameliyata girdiğimde saat 14:20 civarıydı
Çıktığımda hemşireye ilk saati sordum 20:00 dedi
Diren vardı ve sonda takılıydı
Bi kaç saat sonra kalkıp yürüdüm anestezi etkisi olmadı baş dönmesi mide bulantısı yaşamadım
Sabah kalktığımda doktorum geldi direnleri çıkardı asla hissetmedim çok kolaydı ve hastaneden çıkıp ofise gidip kahve içtim arkadaslarımla sohpet edip eve geldim.
Bugüne kadar 1 kez bile ağrım sızım olmadı çok şükür
Hep ayaktaydım kendim giyindim kollarımı hareket ettiriyprum saçımı yıkayıp topluyorum yemek yapıyorum 2 yaşında oğlumla ilgileniyorum (kucakta taşımak yok)
Yarın da ilk kontrolum var burayı da güncellerim. Ayrıca instagram hesabımda da süreci paylaşıyorum arzus.alp burdan da
estetik sekmesinden izleyebilirsiniz.
Herkese geçmiş olsun