• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Selam herkese bende bu ameliyatı olmadan önce burdaki tüm yorumları okudum bazen korktum bazen cesaretlendim ve 08/11/20121 de izmirde ameliyatımı oldum. Benim sorunum çok büyük göğüs değil doğumdan sonra aşırı sarkma ve büyüme olmasıydı. 85C sütyen giymeme rağmen nerdeyse hiç bir kıyafeti yakıştıramıyordum. Dedim yaşım 32 yaşlanınca napcam bu memeleri😂 kendimi cesaretlendirdim ve doktor arayısına basladım internetten çok doktor yorumu okudum ancak sadece ameliyat olduğum doktorumla görüştüm aynı gün ameliyat günü aldım ve asla pişman değilim.

Süreci adım adım yazayım
Ameliyattan 2 gün önce doktorumun istediği kan tahlili meme ultrasonu ve covid testimi yaptırdım.
11:30 da hastaneye yatış yaptım
Ameliyata girdiğimde saat 14:20 civarıydı
Çıktığımda hemşireye ilk saati sordum 20:00 dedi
Diren vardı ve sonda takılıydı
Bi kaç saat sonra kalkıp yürüdüm anestezi etkisi olmadı baş dönmesi mide bulantısı yaşamadım
Sabah kalktığımda doktorum geldi direnleri çıkardı asla hissetmedim çok kolaydı ve hastaneden çıkıp ofise gidip kahve içtim arkadaslarımla sohpet edip eve geldim.
Bugüne kadar 1 kez bile ağrım sızım olmadı çok şükür 🙏 Hep ayaktaydım kendim giyindim kollarımı hareket ettiriyprum saçımı yıkayıp topluyorum yemek yapıyorum 2 yaşında oğlumla ilgileniyorum (kucakta taşımak yok)
Yarın da ilk kontrolum var burayı da güncellerim. Ayrıca instagram hesabımda da süreci paylaşıyorum arzus.alp burdan da estetik sekmesinden izleyebilirsiniz.
Herkese geçmiş olsun 😍
Çok geçmiş olsun doktorunuz iyiymiş benimki gibi anlattığınız şeylerin aynısını yaşadım benim bir de küçültmede vardı doktor işinde uzmansa çok rahat süreci olan bir ameliyat 🥰

Bugün devlet hastanesine muayene oldum göğüs küçültme için ama doktor gözümü korkttu meme başı curuyebklir yara bir sene akabilir meme ucu aşağı çekebilir kötü iyileşme denilen yarı izleri aşırı kalın ve belirgin olabilir vs dedi vazgeçip geldim 😔
Bu devlet hastaneleri hep aynı şeyi söylüyor bana da size dedikleriniz aynısı dediler kesinlikle emziremiceksin ve Gögüs ucunda hissizlik olacak ddiler ciddi derece izler kalacak dediler vazgeçtim bende devlette olmaktan 😔özelde olmayı düşünüyorum özelde ki doktorlar tam tersini söylüyor devlete göre hangisine inanacağımı şaşırdım

Merhabalar. Ben de meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı olmak istiyorum. İstanbul'da devlette olanlar yardımcı olabilir mi? Süreç nasıl işliyor nedir nereden başlayacağımı bilmiyorum forumu okudum kafam çok karıştı. Benimkiler aşırı büyük sırt ağrısından duramıyorum artık omuzlarım iz içinde. Devlette profesöre cüzi ücretle yaptırmak istiyorum ama tesettürlü olduğumdan kadın doktor ilk tercihim. Hem çok korkuyorum hem artık taşıyamıyorum

Merhaba ameliyatim ve sonrasi benim icin cok iyi gecti teşekkür ederim ben ankara medicalpark hastanesinde dr adile dikmen hanıma ameliyat oldum cokta memnun kaldim
Meraba bende meme küçültme olmak istiyorum ama çok korkuyorum ağrı olur diye nasıl bı süreç rica etsem anlatabilir misiniz

Herkese merhaba ben silikon implantlarımı cıkaracağım sanırım sizinle benzer ameliyatım olacak.. gerekli görürse toparlama yaparım ama henuz belli değil dedi..
Biraz gerginim.. Carsamba sabah ameliyat olucam.. ameliyat sonrası sımsıkı bandajla saracakmıs dokular yapıssın bosluk kapansın diye.. implant ile 80D gögüslere sahiptim ama sağlık sorunları yaptı implant zehirledi beni cıkarttırıyorum 5. yıldayım..
Doktorum gece yatıs yapmazsın dedi sabah ameliyat olur akşam eve gidersin dedi. yatıs yapmayan eve giden var mı aynı gün kücülttürme yapanlarda

Herkese merhaba ben silikon implantlarımı cıkaracağım sanırım sizinle benzer ameliyatım olacak.. gerekli görürse toparlama yaparım ama henuz belli değil dedi..
Biraz gerginim.. Carsamba sabah ameliyat olucam.. ameliyat sonrası sımsıkı bandajla saracakmıs dokular yapıssın bosluk kapansın diye.. implant ile 80D gögüslere sahiptim ama sağlık sorunları yaptı implant zehirledi beni cıkarttırıyorum 5. yıldayım..
Doktorum gece yatıs yapmazsın dedi sabah ameliyat olur akşam eve gidersin dedi. yatıs yapmayan eve giden var mı aynı gün kücülttürme yapanlarda
Ameliyat olmadım ama uzun süredir bu topiği takip ediyorum hiç akşamına eve çıkana denk gelmedim

Back