Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba arkadaşlar ben 1 ay once ameliyat oldum ilk ameliyattan ciktiktan sonra sag mememde hematom olusunca tekrar ameliyata girdim ertesi gun taburcu oldum fakat bir hafta gectikten sonra bantlarim cikarildi ikinci ameliyat oldugum sag mememin alt orta kisminda aciklik oldu ilk basta kucuktu sonrasinda biraz daha buyudu ve akıntılı ici beyaz yara gibi oldu doktor baticonla gecer dedi boyle bi sorun yasayan varsa yardimci olabilirmi?

2011 yılında medipol de naci bey e oldum. Göğüslerim küçüldü ama sonuç çok kötüydü. Hastaneden çıkmadan doktora sol göğsümde şiddetli bir ağrı ve hassasiyet olduğunu söylememe rağmen normal dendi. İlk kontrolde sıkıntının devam ettiğini söyledim normal dendi. Göğsüm bir süre sonra ateş gibi yanmaya başlayınca tekrar gittim meme ucu çevresinde iç dikişlerde sorun olduğu söylendi ve dr hiç ilgilenmedi. Kontrole gittim. Bakmadı bile. Başka birini gönderdi ve cevap genel cerraha gitmem gerektiği oldu. Aynı hastanenenin genel cerrahi Figen hanım muhteşem bir doktordur sağolsun yetişti imdadıma. Tekrar bir operasyon daha geçirdim.

Arkadaşlar ameliyat olanlar dr nuzu niçin yazmadınız. Kaç bedende kaça düştünüz.
07.12.21 tarıhınde İstanbul Avrasya’da Fuat beye oldum. Küçültme diklestirme ve liposactıon kombine. 85c ile ameliyata girdim çok sarkık ve bana göre büyüktü goguslerım. Şuan b cup ama dün pansumana gittiğimde doktorum daha ödemim olduğunu ve a cup a kadar düşecegını söyledi. Boyum kısa bu arada o yüzden kucultebıldıgı kadar kucultmesını ıstedım doktorumun. Meme ucumda hıs var kan yara agrı vs hıc bıse yok. Bu operasyonlar 15bin ₺ başlayıp 35bin₺ ye kadar çıkabiliyor doktoruna göre ama yılbaşından sonra baya zam gelecekmiş. Düşünenlerin bilgisine.

Merhaba bende özelde ve araştırma hastanesi arasında kaldım. Ama makul olması sebebi ile araştırma Hastanesi'nde profesör estetik cerraha oldum. 85 beden ve d cupe kullanıyordum oda toparlayıcı olanlardan. Sırt ağrılarım dayanılmaz boyuta ulasmisti. Şu an sırt agrilarim kalmadı diyebilirim. İki ay oldu ameliyat olalı. Kesinlikle iz var ve olması normal zamanla geçeceğini düşünüyorum.Yogun bir his kaybın yok ama ksiman var zamanla geleceği söylendi ve bu konuda güveniyorum doktorlara. Boyut olarak 85 A cupe sudyen oluyor. Ben arsatirma hastanesinde oldum ama maddi durum yeterli olsaydı özel e giderdim.

Sırt kaslarını güçlendiren egzersiz yapmak gerekiyor. Zaten öncesinde de yeteri kadar güçlü olmadıkları için ağrı olusuyor meme büyüklüğü buna ayna tutuyordu. Şimdi öndeki ağırlıklar gittiğine göre postur ve sırt egzersizi yapma zamanı. Yanlış anlamayın bana fizik tedavi doktoru önerdi bu ameliyatı olmamı. Oldum ve rahatladım iki ay oldu. Üçüncü ayda egzersizlere başlayalım dedi. Biz platesle postur ve germe egzersizleri ile başlayacağız. Sizde başlarsanız sırt ve ömür sagliginiz için güzel olur.

Merhaba,meme küçültme ameliyatı olacağım.aileme söylemek istemiyorum beni çok veriyorlar her konuda zaten.Sormak istediğim şu, refakatçi olmadan ameliyat olan var mı ya da tek başıma yapabilir miyim

Sadece meme yele refakatcisiz gidilir bnce.. Bnde Haberi Baska ameliyat oldum
Merhaba,meme küçültme ameliyatı olacağım.aileme söylemek istemiyorum beni çok veriyorlar her konuda zaten.Sormak istediğim şu, refakatçi olmadan ameliyat olan var mı ya da tek başıma yapabilir miyim

Arkadaslar merhaba

Diklestirme ameliyat gecirmis arkadaslara sorum:

Protezsiz diklestirme olucam kismetse 04. Subat , operasyon sonrasi 1-2 gün sonra 2,5 saatlik bi otobüs yolculugu düsünüyurm acaba yapabilirmiyim hic kestiremiyorum agrim sizi cok olurmu, yanimda annem olucak.
Yoksa hic riske girmesemi? Bir hafta sonra tekrar geri dönmem gerek kontrol icin.

Meme küçültme ameliyatı öyle elini kesmek gibi bir şey değil malesef.9.günüm benim olalı ve özellikle ilk 3 gün zor geçiyor. Tek başınıza çok zor olur yapmayın derim

evet bende vaz gectim cesaret ve risk etmek istmedim ama sizin iyilesme süreciniz nasil gecti??? Agrisi acisi cok mu? Kac gün sonra normale gecebildiniz?

Merhaba, yolculuk yapabilirsiniz ama sarsıntılar rahatsız eder, ağrı yapar. Ben şehir içi 20 dk yolculuk yaptım ameliyatın ertesi günü, kasis ya da ani frenlerde sıkıntı yaşanıyor. Kalma ihtimaliniz varsa onu değerlendirmenizi tavsiye ederim.

tesekür ederim kalmaya karar verdim gercekten ! Hic riske giremigcem zaten canim cok tatli ödüm kopuyor gün yaklastikca.

Merhaba. Bence yapmamalısınız dikişleriniz çok yeni olacak açılma ihtimalleri oluyor ayrıca her tümsekte ve çukurda sallandıkça canınız yanar.

Merhaba bu riskler herkese söylüyorlar benim doktorum da olmadan önce aynılarını söylemişti. Merak etmeyin düşük ihtimaller bunlar..

merhabalar oncelikle tesekkurler verdiginiz bilgiler icin. doktorunuzun ismini ozelden paylasabilir misiniz bir de gorsel paylasabilirseniz cok sevinirim. tesekkurler

merhabalar ben de ameliyat olmak icin doktor arastirmasi yapiyorum da sorun olmazsa ozelden doktorunuzun ve hastanenin ismini bir de ucreti paylasabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…