Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Çok geçmiş olsun doktorunuz iyiymiş benimki gibi anlattığınız şeylerin aynısını yaşadım benim bir de küçültmede vardı doktor işinde uzmansa çok rahat süreci olan bir ameliyat

Bu devlet hastaneleri hep aynı şeyi söylüyor bana da size dedikleriniz aynısı dediler kesinlikle emziremiceksin ve Gögüs ucunda hissizlik olacak ddiler ciddi derece izler kalacak dediler vazgeçtim bende devlette olmaktan özelde olmayı düşünüyorum özelde ki doktorlar tam tersini söylüyor devlete göre hangisine inanacağımı şaşırdım

Merhabalar. Ben de meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı olmak istiyorum. İstanbul'da devlette olanlar yardımcı olabilir mi? Süreç nasıl işliyor nedir nereden başlayacağımı bilmiyorum forumu okudum kafam çok karıştı. Benimkiler aşırı büyük sırt ağrısından duramıyorum artık omuzlarım iz içinde. Devlette profesöre cüzi ücretle yaptırmak istiyorum ama tesettürlü olduğumdan kadın doktor ilk tercihim. Hem çok korkuyorum hem artık taşıyamıyorum

Merhaba ameliyatim ve sonrasi benim icin cok iyi gecti teşekkür ederim ben ankara medicalpark hastanesinde dr adile dikmen hanıma ameliyat oldum cokta memnun kaldim
Meraba bende meme küçültme olmak istiyorum ama çok korkuyorum ağrı olur diye nasıl bı süreç rica etsem anlatabilir misiniz

Herkese merhaba ben silikon implantlarımı cıkaracağım sanırım sizinle benzer ameliyatım olacak.. gerekli görürse toparlama yaparım ama henuz belli değil dedi..
Biraz gerginim.. Carsamba sabah ameliyat olucam.. ameliyat sonrası sımsıkı bandajla saracakmıs dokular yapıssın bosluk kapansın diye.. implant ile 80D gögüslere sahiptim ama sağlık sorunları yaptı implant zehirledi beni cıkarttırıyorum 5. yıldayım..
Doktorum gece yatıs yapmazsın dedi sabah ameliyat olur akşam eve gidersin dedi. yatıs yapmayan eve giden var mı aynı gün kücülttürme yapanlarda

Ameliyat olmadım ama uzun süredir bu topiği takip ediyorum hiç akşamına eve çıkana denk gelmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…