Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

3 günde toparlayabildiniz mi peki benim bugün 20. Günüm bırakın işe gitmeyi yerimden doğrularken bile ağrım sızım oluyor.işim masa başı değil 1 ay rapor verdiler ama yeterli olacağını hiç düşünmüyorum.bünye ye göre değişir tabiki ama benim baya bir sıkıntılı geçiyor maalesef

meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı olmak istiyorum. Dr. Murat Sarıcı ve Dr. Bülent Tekerekoğlu'na muayene oldum. ikisi de bu konuda uzmanlaşmış doktorlar o yüzden çok kararsız kaldım. Ameliyat olan var mı fikir paylaşırsanız çok sevinirim.

merhaba doktor ve hastaneyi söylebilir misiniz çok istiyorum bu ameliyatı

Doktorunuzun ismini paylaşır mısınız rica etsem <3

Kızlar 5. Haftam bittikten sonra controtubex kullanmaya başladım masaj yaparak sürüyorum ve sanki soyuluyormus gibi oluyor 2 gündür kullanıyorum bazı dikislerin olduğu yerlerde sivilce gibi olmuş ve dokununca iltahap çıktı yeniden fito krem sürdüm bakalım böyle bir durumu olan varmi

lütfen banada cevap verir misinn (
bende ekimde olacagım özay özkayaya
2.5 yasında kızım var ve bana cok düşkün acaba amelıyattan ne kadar sonra kucagınıza alabildinz en buyuk korkum bu

Bu arkadaş bu mesajdan sonra bir daha giriş yapmamış sisteme ama 2700 TL den bahsetmiş fiyat olarak, dediği doktorun kendine ait özel muayenesi var. Devlet hastanesinde de yapmıyor ameliyatı 30000lerdeymiş.
Devlet hastanesinde olan ve memnun olan kimse yok mudur?

Merhaba regl döneminde ameliyat olan var mı ben bugun ameliyat günü aldım reglimin 1. Gününe denk geliyor

Ben Ankara Gazi tıp da oldum ve çok memnunum tavsiye ediyorum. Ankara'da iseniz tabi

Masaj yaparak yedirirsen o krem değil silikon jel oldupu için soyulma yapar sadece imce çizgi olarak sür sadce hafif yedir ve 15 dk kurumasını bekle. Kabukların tamamen dökülünce silikpn jel kullan belki tam dökülmeden kullandıysan ondan iltihap olmuş olabilir.

Evet hatta ilk gün gece çok ağrım oldu hastanede geçirdim devmlı gece serum ağrı kesici verdiler hemen kesti ağrıyı onun dışında tabikide kolumu yukaru kaldırmadım dikkatli davrandım 3 gün sonunda ağrım kalmadı çok hafif iğne batması oldu. Belki bünyeyle alakalı ben acıya çok dayanıklılayımdır ondan olabiiir

lütfen banada cevap verir misinn (
bende ekimde olacagım özay özkayaya
2.5 yasında kızım var ve bana cok düşkün acaba amelıyattan ne kadar sonra kucagınıza alabildinz en buyuk korkum bu
Valla kucağa almak çok uzun zamn istiyor yeğenim vardı 1 ay hiç almadım. Sonra sadece oturarak kucağıma aldım ağır kaldırmak 2 ay yasak. Önden size yaslanmak yüz üstü yatmak 3 ay dikkat etmeniz lazım

Merhaba regl döneminde ameliyat olan var mı ben bugun ameliyat günü aldım reglimin 1. Gününe denk geliyor
Ben malesef 2. Yada 3. Günümde oldum. Zaten ameliyat sonrası reglim kesildi daha olmadım ilaçlar narkoz serum derken.
Ameliyata korkarak girdim kan dışına verir falan diye Allahtan bir şey olmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…