- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #37.721
Hayır ama yataktan kaldırmıyolarmış 5 saat bu yüzden of ya şimdi bidaha kan aldılar tekrardan iğne soktular bıktım ya ağladımYaa neden takmışlar ki şaşırdım. Bir rahatsızlığın falan mı vardı.
Sorduk yokmuş botla gezicem ya hahhahaBana Allahtan hastane vermişti
Direnler çıkarılınca çok ağrıyomu ya acı çekmek istemiyorum artık of yaÇok geçmiş olsun. Parol çok hafif aprı kesici. Bana Buscopan serum takıyorlardı hemen kesiyordu. Gerçi doktor hemşireler daha iyi bilir.
Dikiş yerlerin değil bence dren baskı yapıyor ya drenler dikişine baskı yapıyor
Çok geçmiş olsun canım sen işini büyük kısmını geçtin bundan sonrasıda çabucak iyileşir insallah akşam hatırlayacaktım terlik falan diye keşke söyleseydim birinden rica ederseniz hemşire falan alır sizin için refakatciniz yada yakında marketten falan 1 gecemi kalicaksin herkes eve geçince rahatladığını söylüyor ama bana başka bir ameliyatta dren takılmıştı 2 gün durdu drenler bence ağrı yapıyor ve huzursuzluk onlar çıkınca ohhh be diyo insan çok korkmuştum ama çokta acımadı canım dinlendiğinde raHat hissettiğinde yorumlarını bekliyoruz ihtiyaç listesini de tabikiSorduk yokmuş botla gezicem ya hahhaha
Bana 4 saat kalkmıcan anestezinin etkisinden dolayı dedi lazımlık gibi bir şeye yatağın içinde yapılıyormuş. Bende ona yapamam diye Kimse yokken 1 saat içinde tuvalete gittim. Allahtan anestezi yan etki yapmamıştı.Hayır ama yataktan kaldırmıyolarmış 5 saat bu yüzden of ya şimdi bidaha kan aldılar tekrardan iğne soktular bıktım ya ağladım
Doktorumla hemşire aynı anda çekti. Doktorum hızlı çekti acımadı ama hemşire tam çekemedi takıldı. çookkkk acıdıDirenler çıkarılınca çok ağrıyomu ya acı çekmek istemiyorum artık of ya
size de çok geçmiş olsun. muhtemelen bendeki de kist. ameliyat olduğum doktora muayeneye gittiğimde bana 'ultrason için yaşın itibarıyla daha erken, 6 ay dolsun şikayetin devam ederse sana ultrason ben yazarım' gibisinden birşeyler söyledi. ultrasona gitmedim ben de, biraz daha bekleyeyim dedim. şimdi 4 ay dolmak üzere. o kistler yumuşadı. hatta sağda alt dikiş izi boyunca sertlik vardı o gitti. dikiş izinin birleşme yerinde ve yukarı doğru olan yumrular biraz yumuşamış çok şükür korkutucu şekilde serttiler. hala rahatça hissediliyorlar.geçmiş olsun aynı sıkıntı bende de var sağ memede özellikle yumrular ve sertlik doktora gittim ultrason çekildim kist olduğunu söyledi doktor ameliyat sonrası oluşabiliyor Muş 6 ayda bir kontrol lendi şu an siz nasılsınız merak ettim
Tüm sorularını sorabilirsin ben bi pijama aldım yanıma canım başka bişeyede ihtiyaç almıyor saç lastiği al yanına terlik al ben botla yürüdüm çünkü ama canım çok acıyo direnlerden dolayı galibaÇok geçmiş olsun canım sen işini büyük kısmını geçtin bundan sonrasıda çabucak iyileşir insallah akşam hatırlayacaktım terlik falan diye keşke söyleseydim birinden rica ederseniz hemşire falan alır sizin için refakatciniz yada yakında marketten falan 1 gecemi kalicaksin herkes eve geçince rahatladığını söylüyor ama bana başka bir ameliyatta dren takılmıştı 2 gün durdu drenler bence ağrı yapıyor ve huzursuzluk onlar çıkınca ohhh be diyo insan çok korkmuştum ama çokta acımadı canım dinlendiğinde raHat hissettiğinde yorumlarını bekliyoruz ihtiyaç listesini de tabiki
Kız sorma bende kendim kalktım tuvalete gittim büyük tuvaletim gelmişti kızdılar resmen bana hahahahahBana 4 saat kalkmıcan anestezinin etkisinden dolayı dedi lazımlık gibi bir şeye yatağın içinde yapılıyormuş. Bende ona yapamam diye Kimse yokken 1 saat içinde tuvalete gittim. Allahtan anestezi yan etki yapmamıştı.
Valla 1,5 litre doldu ya baya yapmışımDevamlı serum veriyorlar ya ameliyat sonrası. Tuvalete sık gitme diye mi takmışlsr acaba.
Rahatladım saolun. İnşallah öyledir. Bazıları sülük tavsiye etti. Sülük koydurdum. O da ödem yaptı. Geçer inşallah. Allah korktuğunu ugratmasinsize de çok geçmiş olsun. muhtemelen bendeki de kist. ameliyat olduğum doktora muayeneye gittiğimde bana 'ultrason için yaşın itibarıyla daha erken, 6 ay dolsun şikayetin devam ederse sana ultrason ben yazarım' gibisinden birşeyler söyledi. ultrasona gitmedim ben de, biraz daha bekleyeyim dedim. şimdi 4 ay dolmak üzere. o kistler yumuşadı. hatta sağda alt dikiş izi boyunca sertlik vardı o gitti. dikiş izinin birleşme yerinde ve yukarı doğru olan yumrular biraz yumuşamış çok şükür korkutucu şekilde serttiler. hala rahatça hissediliyorlar.
doktor ararken görüştüğüm doktorlardan biri 'bazı doktorlar asistanına yaptırıyor işin yarısını dikkat et öylelerine denk gelme' demişti. sanırım denk geldim:) sol tarafımın kesisi düz kist vs oluşmadı. ama sağ tarafın hem kesi, hem kist hem de kötü dikiş izi sağ tarafı farklı kişinin yaptığını düşündürüyor. doktorum da çok güven vermişti aslında ama işte. belki sizinki de öyledir, tek tarafta olmasına başka bir açıklama getiremiyorum çünkü.
dediğim gibi anca 4. ayda yumuşamaya başladı bendekiler. 6. ayda daha da azalır inşallah. ama tam iyileşme için ısrarla 1 yıl diyor doktorum.
ben çok telaşlanmıştım fark ettiğimde korkmayın siz 6. aya kadar izlemeye devam:)
Doktor pansuman yapıcakmış çok acırmıDoktorumla hemşire aynı anda çekti. Doktorum hızlı çekti acımadı ama hemşire tam çekemedi takıldı. çookkkk acıdı
canım bugün nasıl geçti zorlmuydu geceDoktor pansuman yapıcakmış çok acırmı
Canım korsem varya pijamanın üstünü giymedim muhtemelen sende giymezsin ama giyersen önden ilikli al mutlaka. Dün gece hayatımın en zor gecesiydi acı eşiğim çok düşükmüş birsürü ağrı kesici verdiler ama hiç biri işe yaramadıcanım bugün nasıl geçti zorlmuydu gece
pijama onden acılan mi Olsun kısa kollumu uzun mu atlet falan giyebiliyormuyuz canım
ağrılar sızılar nasıl bugün çıkıyormu sun eve
Doktor daha yanıma gelmedi gelip direnleri çıkartıp pansuman edicekmiş sonrada eve gidicem ama okadar çok korkuyorum kicanım bugün nasıl geçti zorlmuydu gece
pijama onden acılan mi Olsun kısa kollumu uzun mu atlet falan giyebiliyormuyuz canım
Ya ben boşuna korkmuşum direnleri çıkarırken acımıyo bile sakın korkma internette herkes acıyo demiş ama hiç bi acı yok pansumandada acı yok kurtuldum eve geçicem şimdi:)canım bugün nasıl geçti zorlmuydu gece
Ozaman artık tadını çıkar ağırlıklar gitti yeni bir hayat başlıyor drenler çıkınca çok rahatlıyor insan meme dede öyle olmuştur eminim ki cok geçmiş olsun canm darısı başımıza sen yine sessiz bırakma ara ara deneyimlerini ne yapsak daha iyi olur yaz bizeYa ben boşuna korkmuşum direnleri çıkarırken acımıyo bile sakın korkma internette herkes acıyo demiş ama hiç bi acı yok pansumandada acı yok kurtuldum eve geçicem şimdi:)
Tek tavsiyem sakın acı çekiceğini düşünme ben öyle düşündüm ve direnler çıkarılana kadar ağladım nasıl olcak diye kendi kendimi işkenceye soktum korkulacak hiç bi tarafı yokmuş dirende sondada hiç bi şekilde acı vermiyor dikişlerim şuan sadece sızlıyor ama gögüslerimin yarısından fazlası gitmiş:))Ozaman artık tadını çıkar ağırlıklar gitti yeni bir hayat başlıyor drenler çıkınca çok rahatlıyor insan meme dede öyle olmuştur eminim ki cok geçmiş olsun canm darısı başımıza sen yine sessiz bırakma ara ara deneyimlerini ne yapsak daha iyi olur yaz bize
Doktor pansuman yapıcakmış çok acırmı
Çok geçmiş olsun. Evet drenleri doktor çıkarınca acımıyor pansumanda rahatlatıyor bence.Tek tavsiyem sakın acı çekiceğini düşünme ben öyle düşündüm ve direnler çıkarılana kadar ağladım nasıl olcak diye kendi kendimi işkenceye soktum korkulacak hiç bi tarafı yokmuş dirende sondada hiç bi şekilde acı vermiyor dikişlerim şuan sadece sızlıyor ama gögüslerimin yarısından fazlası gitmiş:))
Şu anda gayet iyiyim ya dikiş yerleri sızlıyor ama olsun okadar da:)Çok geçmiş olsun. Evet drenleri doktor çıkarınca acımıyor pansumanda rahatlatıyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?