• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ben de meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum. Uzun süredir takipteyim çünkü emziriyorum hala. Büyük olan memelerim emzirme sonrası göbeğime kadar gelecek neredeyse. Ailecek kardeşlerim de olmak istiyor çünkü gerçekten çok kötü bu koca meme işleri. Emzirmeden sonra kaç ay geçince ameliyat oldunuz ? Ya da emzirme sonrası ameliyat olan var mı ? Teşekkürler

Ben de meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum. Uzun süredir takipteyim çünkü emziriyorum hala. Büyük olan memelerim emzirme sonrası göbeğime kadar gelecek neredeyse. Ailecek kardeşlerim de olmak istiyor çünkü gerçekten çok kötü bu koca meme işleri. Emzirmeden sonra kaç ay geçince ameliyat oldunuz ? Ya da emzirme sonrası ameliyat olan var mı ? Teşekkürler
Araştırdığım kadarıyla emzirmen bittikten 6 sonra yapılabiliyorumuş benim yarın ameliyatım var çok korkuyorum

Bonemi güzelce takmışlar hatta her yerimi örtü ile sarmışlardı çok titriyordum bildiğinz çenemden ses çıkıyordu istemsizce. Hemen ısıtıcı koydular örtü altına 5 dk ısındım.
Boneni sen takmadın mı ameliyata girerken
Bonemi güzelce takmışlar hatta her yerimi örtü ile sarmışlardı çok titriyordum bildiğinz çenemden ses çıkıyordu istemsizce. Hemen ısıtıcı koydular örtü altına 5 dk ısındım.

Kızlar merhaba,

Ben 6 şubat'ta ameliyat olmuştum. 18. günüm oluyor yaklaşık. Dikişlerimin bir kısmı kurudu, dökülüyor, soyuluyor. Bir kısmı ise duruyor.

Üzgün olduğum 2 konu var,

1. Dikişlerimin birleşim noktaları yara oldu. Bazen kanıyor da, inanılmaz üzgünüm. Her şey güzel gidiyor diyodum tam da, bugün bir baktım birleşim yerleri açılmış gibi. Hemen doktora yazıcam yarın.
2. Sağ meme ucum nedense garip duruyor. Meme ucumun yuvarlaklığını tam ayarlayamışlar. Biraz düzeldi diyodum ama, düzelmiyor sanırım.

Aşırı üzülüyorum ne zaman bu yaralar tamamen dökülecek? Bu izler ne zaman hafifleyecek kızlar? Ne zaman renkleri soluklaşacak?? Lütfen içimin rahatlaması için yorum yapar mısınız? Çok üzgünüm.
Memenin alt birleşim yerini söylüyorsan benimde geçen hafta kabuk tutan o yer birden sarımsı beyaz bir hal aldı yaklaşık nohut kadardı. Hemen foto atıım doktoruma ve alt birleşim yeri herkeste mutlaka böyle olurmuş en son iyileşen yer orasıymış neyseki şuan mercimek kadar oldu gitgide kapanıyor ama her pansuman yaptığımda kanıyor kabuk tutamıyor tam..
Doktorum mutlaka 2 defa batikon ile pansuman artı duşa devam et kapanır yakında dedi ama ağrı sancı ateş olursa enfeksiyon dedi. Sonra rahatladım.
BU ARADA BENİM DE TAM 26. GÜNÜM

Kızlar 1 ay sonra meme kucultme ameliyatı için randevum var sizden ricam daha önce ameliyat olan arkadaşlar hastanede en çok neye ihtiyacımız oluyor pijama atlet çamaşır sabahlık vs. Nasıl olsun kactane olsun en çok neye ihtiyacımız olacak bilgi verirseniz çok sevinirim

Kızlar 1 ay sonra meme kucultme ameliyatı için randevum var sizden ricam daha önce ameliyat olan arkadaşlar hastanede en çok neye ihtiyacımız oluyor pijama atlet çamaşır sabahlık vs. Nasıl olsun kactane olsun en çok neye ihtiyacımız olacak bilgi verirseniz çok sevinirim
BEn yarın ameliyat oluyorum haber veririm:)

Inşallah çok güzel geçer herşey yolunda gider bizim gibi bir çok insan var ve hepsi memnun oluyor sonrasında sizde stres olmayın çok güzel olacak herşey oýle düşünün duamizdasiniz
Çok teşekkür ederrimm uyumamla uyanmam bir oldu gögüslerim c kuptu ama doktorum işine okadar özeniyorki tam 4 saat ameliyathanede kalmışım uyandığımda donuyordum

Bu sorunun cevabını buldum terlik😁

OLdum canım hatta yeni ayıldım😢 dikiş yerlerim çok ağrıyor parol serum veriyolar ama ağrıyı almıyo
Çok geçmiş olsun. Parol çok hafif aprı kesici. Bana Buscopan serum takıyorlardı hemen kesiyordu. Gerçi doktor hemşireler daha iyi bilir.
Dikiş yerlerin değil bence dren baskı yapıyor ya drenler dikişine baskı yapıyor

Back