Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Benim hala sag gogsumde minik bir yer damla damla kan sizdiriyor. Bugun 10. Gunum. Sizde de boyle oldu mu ya? Korkmaya basladim.

Hayirli olsun simdiden. Umarim memnun kalirisiniz

Benim hala sag gogsumde minik bir yer damla damla kan sizdiriyor. Bugun 10. Gunum. Sizde de boyle oldu mu ya? Korkmaya basladim.
Hayır drenler çıktığında sonraki ilk 3 gün kan topladı ama akmadı dışarıya. Kaç saattr bir geliyor kan
Doktorunuza sordunuz mu bence bilgilendirin normal mi diye. Yani bana kalırsa forumlarda okuduğum kadarıyla bunu 15 gün 20 gün yaşayan olmuş. Ateş falan iltihap yoksa korkmayın ama bence doktorunuza yazın danışın içinizi rahat tutun.
Herkesin memeleri farklı demek benim içten hematom oldu dışarıya vermedi sizin dışarıya sızmış olabilir. Yada dikişlerin üzerindeki bantlar tahriş edip kanamış olabilir mi

Merhaba nasıl oldunuz? Sonuçtan memnun musunuz

Merhaba nasıl oldunuz? Sonuçtan memnun musunuz
Ameliyatlarda sonda takılıyormu

Çarşamba günü meme küçüktme ameliyatı olacağımm korkuyorum tüm detayları sizinle paylaşacağım aslında aklımda çok soru var direnler acıtırmı makyajla amrliyata girebilir miyim sonda takılırmı çıkarılırken acırmı kovid testi burundan mı ameliyattan önce hangi testler yapılıyor vs birsürü soru var kafamda

Şimdiden geçmiş olsun. Bende 20 gün önce ameliyat olduoldum. Çok heyecanlıydım gözümde çok büyütüyordum anesteziyi alana kadar. Sonra bir uyandım her şey bitmiş
Ameliyat sonrası 3 saat boyunca serumlar veriliyor ağrı kesici serumu antibiyotik vs. Ağrı hissetmiyorsun o yüzden çok fazla sadece anestezi etkisinş hissediyorsun.
*Makyajla girilmiyor.
* Boğaz burun sürüntü testi yapılıyor benn devlett 1 gün öncesinden yaptım.
* Sonda %99 takılmıyor çok nadir yaşlıysa vs takılır.
* dren uygulanır mutlaka kan toplamasın diye. Taburcu edilirken yada 2 3 gün sonra kişiye bağlı çıkartılır.
*drenler çıkartılırken birdeb çekilirse acı olmuyor ama yavaş yavaş çekilirse çok acıyor
*dren varken ilk gün dren ağrısı oluyor dren konulan alt kısım çok acıyor ana çıkarıldıktab sonra ağrı kalmıyor.
Ameliyat öncesi Ekg , kan testi ve göğüs filmi çekilir.

Öncelikle verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederimmm. Doktorum ertesi günü taburcu ediceğini söyledi covid testinden çok korkuyorum kandan baksalardı keşke ameliyatı olduğunuz gece uyuyabiliyormusunuz yürümek tuvalete gitmek vs nasıl oluyor hep birinin yardımı mı lazım

Ameliyattan bir gün önce sabah 9 da hastaneye gidecem tahliller kaça kadar sürüyor acaba uzun iş mi ben özelde ameliyat olacağım

Öncelikle verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederimmm. Doktorum ertesi günü taburcu ediceğini söyledi covid testinden çok korkuyorum kandan baksalardı keşke ameliyatı olduğunuz gece uyuyabiliyormusunuz yürümek tuvalete gitmek vs nasıl oluyor hep birinin yardımı mı lazım

SOn bir sorum daha olacak ameliyattan kaç gün sonraya kadar acı çekiyorsub

Rica ederim. Kendim yürüdüm kimse koluma girmedi. Sadece kapıları açamadım kapatamadım yani ilk gün kollarımı hiç oynatamadım her şeyi refakatçim yaptı. Yani kola baskı uygulayamıyorrsunz direk göğse gidiyor sancı. Onun dışında gayette hastanede yürüdüm tek başına. Drenlerden kan boşalması için bol nol yürümelisin ilk gün.
Uyudum gece ama bir ara sancılanma başlayınca hemşire geldi aprı kesici yaptı 10 dk içinde bişeyim kalmadı tekrar uydum

Ameliyattan bir gün önce sabah 9 da hastaneye gidecem tahliller kaça kadar sürüyor acaba uzun iş mi ben özelde ameliyat olacağım
Ben de özelde oldum. 6 da hastaneye giriş yaptım. 7 de tahliller yapıldı 8 e kadar sürdü. Sonra doktorum geldi çizimlerimi yaptı. 9 da da ameliyata girdim. 11.30 da çıktım. Yani ameliyata girene kadar 2 saatte en geç hallolur

SOn bir sorum daha olacak ameliyattan kaç gün sonraya kadar acı çekiyorsub
Taburcu olurken doktor bana 2 ağrı kesici 1 antibiyotik yazdı. Onları evde kullanıcağın için inan öyle ağrı çekmiyorsun. Hatta gündüz hiç ağrım olmuyordu. Ama gece ilaç içemediğim için biraz ığneleme oluyordu. Sadcee hep sırtüstü yattığımız için sırt ağrıyor. Yani göğüsler de ağrı olmuyor çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…