Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Arkadaslar bu ameliyati 17 gun once oldum. Gogsum epey kucultulmustu saniyorum a b arasi bir seydi. Gogsum son bir haftadir buyuyor su an d cup a yakin gorunuyor. Ameliyatin ilk haftasi hic siskinlik yoktu... benim durumumu yasayan var mi aranizda, epey tedirginim

Merhaba,benim de önümüzdeki ay ameliyatım var,fotoğraf rica edebilir miyim. Aslında pek korkum yok ama merakımı ve heyecanımı bastiramiyorum

Adet dönemine yaklaştıysan belki ondan büyümüştür.

Merhaba,benim de önümüzdeki ay ameliyatım var,fotoğraf rica edebilir miyim. Aslında pek korkum yok ama merakımı ve heyecanımı bastiramiyorum
Ben hiç kendi fotomu çekmedim doktorum çekiyor her hafta sonra bana atar öncesi sonrası. Ama şuan bile aynadan pansuman yapıyorum sabah akşam kendime 15. Günümdeyim. İçim cız ediyor bakamıyorum bile kendime ilk kez ameliyatlı bir yerimi gördüm ve bir an önce kırmızılıkların gitmesini istiyorm

Kizlar merhaba,
7. Gunum
Dünkü muayenede bandajlarımı çıkardılar. Ve hafif kanamalarım var. Antibiyotik krem surmeye başlamıştım doktor onerisiyle. Sutyeni cikar tak yaparken herhalde zedeledim bilmiyorum. Sizde de hafif damla damla kanama oldu mu????

Ayrica meme ucumla derim arasinda seviye farkliligi mevcut. Bu hep boyle mi kalacak?? Cok uzuluyorum umarim duzelir her sey. Yamuk yumuk duruyor memenin sekli odemden kaynakli

Ayrica meme ucumla derim arasinda seviye farkliligi mevcut. Bu hep boyle mi kalacak?? Cok uzuluyorum umarim duzelir her sey. Yamuk yumuk duruyor memenin sekli odemden kaynakli
Daha çok yeni bende de vardı 16. Günüm şuan. Düzelmeye başladı. Biraz sabretmemiz gerekiyor sanırım. Zamnla düzelir

Bandaj deriye dikişi tahriş ettiği için kanama olmuştur. İltihap gibi durum oluştu mu peki krem kuklamıyorsunz ya

Antibiyotik krem verdi doktor onu kullaniyorum. Gunde 2 defa sutyeni cikarip takıyodum krem surmek icin. Ondan dolayi kanama oldu diye dusundum. Cikar tak yaparken zedeledim diye dusundum. Simdi dun sabah krem surdum ve bu gece yatarken surucem krem. Kanamam kurusun diye.

Meme ucu seviyesinin yerine gelecegine sevindim.

Benim ters t seklinde yapildi ameliyatim. Cok iz kalacak diye uzuluyodum hep.
Dikis izleri de tahmin ettigim kadar kalmayacak sanirim. Ben eski usul dikisler olur ya boyle yorgan ignesiyle dikilmis gibi genis genis. Oyle olacak sanıyodum. Ama daha ince dikisler. Misinayla dikilmis gibi. Silinecekler insallah.

Çok geçmiş olsun olabilir sütyenden de kanamış olabilir. Evet bende ters t şeklinde oldu. Bende öyle sanıyordum sadece düğüm yerlerinde biraz kırmızılık var onun haricinde çok ince saç telimden bile çok çok ince bir çizgi var görünmüyor bile . Bu duruma çok sevindim
Meme başı kahverengi ksıımda buruşukluk ve yamukluk olabiliyor dikiş eridikçe düzeliyor

Meltem hanım yorumunuz o kadar rahatlattı ki, çok teşekkür ederim. Meme başımda hem yamuklu hem de ne bileyim çok garip geliyor daha önce hiç dikişli bi vücut görmediğim için ama , eridikçe düzeleceğini yazmışsınız çok sevindim.

Ben dikişlerin bu denli az izle gözükeceğini hayal etmezdim ama gerçekten söyledikleri gibi ince olacak gibi duruyor.. En çok şeyi merak ediyorum. Beyazladıktan sonra falan mesela memeye dokunduğumuzda meme başının altında giden çizgi elle hissedilebilir olacak mı.. Zamanla göreceğiz.

Ay bu arada şeyi söylememişim hiç. Benim meme hacmim çok da yokmuş aslında ama derim aşırı sarkık olduğu için büyük gelirdi. sırt genişliğim 68 cm. Cup ölçümden kaynaklı uygun bedende sütyen bulamazdım. Sırtım incedir benim bu yüzden uygun cup bulabilmek için sırtı bol olan sütyenler almak zorundaydım. En son ıntımıssımı'dan iç çamaşırı almıştım, 75f miydi neydi. Şu an şiş haliyle mememi ölçtüğümde 70B'ye denk geliyor bedenim. İstediğim gibi tam da. Hatta ödem inince merak ediyorum kaç olacak cup ölçüm. A'ya düşer mi bilmiyorum.

Ben de çok korkmuştum hem doktorum söyledi hem de günden güne dikişker erimeye başlayınca farkettim ki meme ucu kahverengi kısım yavaş yavaş yuvarlak olup düzeliyor ki çoğu doktor 6 ay süre veriyor düzelmesi için. Dikiş kısımları ince çizgi halinde ama dokunduğumda taş gibiler haftaya cuma tam 1 ayım dolacak ozman ki kontrolümde iz tedavisine başlıcaz. İz tedavisinde o kremler silikon bantlar falan yumuşatacak dikişleri....
Çok çok ağrılı süreç olmuyor ama iyiyleşmesi zaman alıyor ve biz kadınlar hemen iyielşsin istyoruz.

Kaç gram alındı sizden. Ben de de çok sarkıklık vardı zayıf olmamam rağmen D E cup kullanıyordum. Ameliyattan çıktığım halimle şuan arasında 2 beden fark var diyebilriim bende çok ödem oluştu.
Sizin A ya kadar da düşebilir. Ameliyattan çıkınca göğüslerinizi gördünüz mü hemen boyutu aynı mıydı

Gram olarak sormayı hiç akıl edemedim ben. (Meme ucunu 7 cm yukarı aldık dediler başta anlaştığımız gibi) Keşke sorsaymışım ama. Ameliyattan çıktığımda memelerim küçülmüştü dışardan bakanların anlayabileceği derecede. Bana yine de eski büyüklüğünde gibi geliyordu gerçi şişliklerden dolayı. Hatta keşke biraz daha küçülttürseydim dediğim de oldu. Aynada yandan bakınca epey fark ediyordu ama. A bedenden ziyade B cup olmayı istiyodum ben hep ama zaten büyümeye meyilli memelerim bir şey olmaz a cup olsa da. Ayrıca küçük memeye çözüm var. Bir sürü iç çamaşırıyla büyük meme görüntüsü elde edebiliyoruz ama büyüğe çare yok ne yazık ki. Babaanne sütyenleri kullanmaktan yılmıştım.

Sizde kaç gr almışlar acaba? Ayrıca doğum yapmış biri misiniz? O da önemli tabi biraz.

Benimde 10 cm yukarı alındı. 530 grm sağ memede, 550 grm sol dan toplam 1080 gram alındı. Hatta hastane odama koydu tıbbi atık olarak görmek için. Baya inceledim. Çok iyi oldu yani.
Doğum yapmadım henüz 25 yaşındayım bekarımda. Mecbur kaldım bu ameliyatı olmak için yıllardır 18 yaşından beri istiyordum. Artık doğum falan filan istemediğim için ena z 10 yıl herlade bunu çekemezdim.

Hanımlar merhaba, bende su anda eskisehire ameliyat için gidiyorum cuma ameliyatın yapılacak. Ben 165 boyunda 50 kiloyum göğüslerim d cup ama fazla dolgun ve sarkık oldukları için çok rahatsız edici sırt agrıları ve omuz çöküklüğü cabası. 2013 de annem de göğüs küçültme ameliyatı oldu bende aynı doktora olacagım cuma günü. Şuan için çok heyecanlıyım, ameliyattan sonra deneyimlerimi aktarırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…