- 9 Eylül 2014
- 164
- 124
- 103
- Konu Sahibi ---Lily---
- #37.661
Benim hala sag gogsumde minik bir yer damla damla kan sizdiriyor. Bugun 10. Gunum. Sizde de boyle oldu mu ya? Korkmaya basladim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun simdiden. Umarim memnun kalirisinizHanımlar merhaba, bende su anda eskisehire ameliyat için gidiyorum cuma ameliyatın yapılacak. Ben 165 boyunda 50 kiloyum göğüslerim d cup ama fazla dolgun ve sarkık oldukları için çok rahatsız edici sırt agrıları ve omuz çöküklüğü cabası. 2013 de annem de göğüs küçültme ameliyatı oldu bende aynı doktora olacagım cuma günü. Şuan için çok heyecanlıyım, ameliyattan sonra deneyimlerimi aktarırım
Evet inşallah yaşamazsın banada öyle söyledi doktorumBen de 25 yaşındayım ve evli de degilim. Ileride cocuk sahibi olursam emzirme sorun yaşamayacağımı soyledi doktor.
Hayır drenler çıktığında sonraki ilk 3 gün kan topladı ama akmadı dışarıya. Kaç saattr bir geliyor kanBenim hala sag gogsumde minik bir yer damla damla kan sizdiriyor. Bugun 10. Gunum. Sizde de boyle oldu mu ya? Korkmaya basladim.
Merhaba nasıl oldunuz? Sonuçtan memnun musunuzAyy inanamıyorum resmen yıllaar sonra hayalini kurduğum şeyi yaptım ve ameliyat oldum 28 ocak salı günü hastane derinderede dr altan yücetaşa hem meme küçültme ve dikleştirme hem de rinoplasti yaptırdım. İlk gecem ne yalan söyleyeyim epey zorlu geçti. Kombine ameliyat olmak hiç de kolay değilmiş. Drenler beni resmen öldürdü.Burnumdaki tamponlar da çıkınca daha da rahatlayacağım sanırım.Dikişlerimde hafif sızı var ama elimi kolumu rahat kullanabiliyorum. Kendimi iyi hissettiğim sürece yazacağım buraya. Merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz seve seve cevaplarım.Eki Görüntüle 2582617 Eki Görüntüle 2582615 Eki Görüntüle 2582616
Merhaba nasıl oldunuz? Sonuçtan memnun musunuz
Ameliyatlarda sonda takılıyormuAntibiyotik krem verdi doktor onu kullaniyorum. Gunde 2 defa sutyeni cikarip takıyodum krem surmek icin. Ondan dolayi kanama oldu diye dusundum. Cikar tak yaparken zedeledim diye dusundum. Simdi dun sabah krem surdum ve bu gece yatarken surucem krem. Kanamam kurusun diye.
Meme ucu seviyesinin yerine gelecegine sevindim.
Benim ters t seklinde yapildi ameliyatim. Cok iz kalacak diye uzuluyodum hep.
Dikis izleri de tahmin ettigim kadar kalmayacak sanirim. Ben eski usul dikisler olur ya boyle yorgan ignesiyle dikilmis gibi genis genis. Oyle olacak sanıyodum. Ama daha ince dikisler. Misinayla dikilmis gibi. Silinecekler insallah.
Evet takılıyorAmeliyatlarda sonda takılıyormu
Hayır takılmıyorAmeliyatlarda sonda takılıyormu
İki farklı cevap oldu sanırım doktora göre değişiyorEvet takılıyor
Şimdiden geçmiş olsun. Bende 20 gün önce ameliyat olduoldum. Çok heyecanlıydım gözümde çok büyütüyordum anesteziyi alana kadar. Sonra bir uyandım her şey bitmişÇarşamba günü meme küçüktme ameliyatı olacağımm korkuyorum tüm detayları sizinle paylaşacağım aslında aklımda çok soru var direnler acıtırmı makyajla amrliyata girebilir miyim sonda takılırmı çıkarılırken acırmı kovid testi burundan mı ameliyattan önce hangi testler yapılıyor vs birsürü soru var kafamda
Şimdiden geçmiş olsun. Bende 20 gün önce ameliyat olduoldum. Çok heyecanlıydım gözümde çok büyütüyordum anesteziyi alana kadar. Sonra bir uyandım her şey bitmiş
Ameliyat sonrası 3 saat boyunca serumlar veriliyor ağrı kesici serumu antibiyotik vs. Ağrı hissetmiyorsun o yüzden çok fazla sadece anestezi etkisinş hissediyorsun.
*Makyajla girilmiyor.
* Boğaz burun sürüntü testi yapılıyor benn devlett 1 gün öncesinden yaptım.
* Sonda %99 takılmıyor çok nadir yaşlıysa vs takılır.
* dren uygulanır mutlaka kan toplamasın diye. Taburcu edilirken yada 2 3 gün sonra kişiye bağlı çıkartılır.
*drenler çıkartılırken birdeb çekilirse acı olmuyor ama yavaş yavaş çekilirse çok acıyor
*dren varken ilk gün dren ağrısı oluyor dren konulan alt kısım çok acıyor ana çıkarıldıktab sonra ağrı kalmıyor.
Ameliyat öncesi Ekg , kan testi ve göğüs filmi
Ameliyattan bir gün önce sabah 9 da hastaneye gidecem tahliller kaça kadar sürüyor acaba uzun iş mi ben özelde ameliyat olacağımŞimdiden geçmiş olsun. Bende 20 gün önce ameliyat olduoldum. Çok heyecanlıydım gözümde çok büyütüyordum anesteziyi alana kadar. Sonra bir uyandım her şey bitmiş
Ameliyat sonrası 3 saat boyunca serumlar veriliyor ağrı kesici serumu antibiyotik vs. Ağrı hissetmiyorsun o yüzden çok fazla sadece anestezi etkisinş hissediyorsun.
*Makyajla girilmiyor.
* dren uygulanır mutlaka kan toplamasın diye. Taburcu edilirken yada 2 3 gün sonra kişiye bağlı çıkartılır.
*drenler çıkartılırken birdeb çekilirse acı olmuyor ama yavaş yavaş çekilirse çok acıyor
*dren varken ilk gün dren ağrısı oluyor dren konulan alt kısım çok acıyor ana çıkarıldıktab sonra ağrı kalmıyor.
Ameliyat öncesi Ekg , kan testi ve göğüs filmi çekilir.
Öncelikle verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederimmm. Doktorum ertesi günü taburcu ediceğini söyledi covid testinden çok korkuyorum kandan baksalardı keşke ameliyatı olduğunuz gece uyuyabiliyormusunuz yürümek tuvalete gitmek vs nasıl oluyor hep birinin yardımı mı lazımŞimdiden geçmiş olsun. Bende 20 gün önce ameliyat olduoldum. Çok heyecanlıydım gözümde çok büyütüyordum anesteziyi alana kadar. Sonra bir uyandım her şey bitmiş
*Makyajla girilmiyor.
SOn bir sorum daha olacak ameliyattan kaç gün sonraya kadar acı çekiyorsubŞimdiden geçmiş olsun. Bende 20 gün önce ameliyat olduoldum. Çok heyecanlıydım gözümde çok büyütüyordum anesteziyi alana kadar. Sonra bir uyandım her şey bitmiş
*Makyajla girilmiyor.
Rica ederim. Kendim yürüdüm kimse koluma girmedi. Sadece kapıları açamadım kapatamadım yani ilk gün kollarımı hiç oynatamadım her şeyi refakatçim yaptı. Yani kola baskı uygulayamıyorrsunz direk göğse gidiyor sancı. Onun dışında gayette hastanede yürüdüm tek başına. Drenlerden kan boşalması için bol nol yürümelisin ilk gün.Öncelikle verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederimmm. Doktorum ertesi günü taburcu ediceğini söyledi covid testinden çok korkuyorum kandan baksalardı keşke ameliyatı olduğunuz gece uyuyabiliyormusunuz yürümek tuvalete gitmek vs nasıl oluyor hep birinin yardımı mı lazım
Ben de özelde oldum. 6 da hastaneye giriş yaptım. 7 de tahliller yapıldı 8 e kadar sürdü. Sonra doktorum geldi çizimlerimi yaptı. 9 da da ameliyata girdim. 11.30 da çıktım. Yani ameliyata girene kadar 2 saatte en geç hallolurAmeliyattan bir gün önce sabah 9 da hastaneye gidecem tahliller kaça kadar sürüyor acaba uzun iş mi ben özelde ameliyat olacağım
Taburcu olurken doktor bana 2 ağrı kesici 1 antibiyotik yazdı. Onları evde kullanıcağın için inan öyle ağrı çekmiyorsun. Hatta gündüz hiç ağrım olmuyordu. Ama gece ilaç içemediğim için biraz ığneleme oluyordu. Sadcee hep sırtüstü yattığımız için sırt ağrıyor. Yani göğüsler de ağrı olmuyor çok.SOn bir sorum daha olacak ameliyattan kaç gün sonraya kadar acı çekiyorsub