- Konu Sahibi ---Lily---
- #37.201
Kızlar ameliyatın 2. Gunu gayet iyiyim ama memelerim acayip sis ağzıma girecek sağıma soluma hala dönemiyorum paralayacak gibiler.Hani çocuğu emzirmezsin süt dolar taşıyamazsın ya öyleler nasıl incek bu ödemler?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu durumu bende hemen hemen tüm ameliyat olanlardan duydum, umarım sizinde çabuk geçer ödemlerKızlar ameliyatın 2. Gunu gayet iyiyim ama memelerim acayip sis ağzıma girecek sağıma soluma hala dönemiyorum paralayacak gibiler.Hani çocuğu emzirmezsin süt dolar taşıyamazsın ya öyleler nasıl incek bu ödemler?
Peki hızlı atmak için bir yol var mı uyuyamiyorum onlar yuzundenBu durumu bende hemen hemen tüm ameliyat olanlardan duydum, umarım sizinde çabuk geçer ödemler
Bilmiyorum ki, ben daha ameliyat olmadımPeki hızlı atmak için bir yol var mı uyuyamiyorum onlar yuzunden
Sizde de var mı bilmiyorum ama benim karnımda bile şişkinlik vardı. En geç 1 haftada şişkinlik konusunda rahatlarsınız. Ben 4.gün sonrası daha rahatlamıştım. Bir de bol su ve temposuz yürüyüş yapın, benim doktorum yürüdükçe kan dolaşımı olur ve rahatlarsın demişti. Tabi zorlanmadan, yavaş yavaş...Kızlar ameliyatın 2. Gunu gayet iyiyim ama memelerim acayip sis ağzıma girecek sağıma soluma hala dönemiyorum paralayacak gibiler.Hani çocuğu emzirmezsin süt dolar taşıyamazsın ya öyleler nasıl incek bu ödemler?
Evet ya hatta kilo verdim o kadar pek bir şey de yiyemiyorum bu şişlik ne diyordum.Bir de açıp baktım ben az kalsın baygınlık geçirecektim keşke görmeseydim sağ alt mememe kan oturmuş ama böyle çok şiddetli bir darbe yemişim gibi.On tarafımda da hafif siyah morluklar var ama altımi görmemiştim keşke acmasaydimSizde de var mı bilmiyorum ama benim karnımda bile şişkinlik vardı. En geç 1 haftada şişkinlik konusunda rahatlarsınız. Ben 4.gün sonrası daha rahatlamıştım. Bir de bol su ve temposuz yürüyüş yapın, benim doktorum yürüdükçe kan dolaşımı olur ve rahatlarsın demişti. Tabi zorlanmadan, yavaş yavaş...
O morluklar da kısa sürede sarararaktan geçecek merak etmeyin. Benim 2 gün sonra 1 ay olacak ameliyatımın üzerinden, sanırım 10-12 gün sonraydı, sadece belli belirsiz sarılık kalmıştı.Evet ya hatta kilo verdim o kadar pek bir şey de yiyemiyorum bu şişlik ne diyordum.Bir de açıp baktım ben az kalsın baygınlık geçirecektim keşke görmeseydim sağ alt mememe kan oturmuş ama böyle çok şiddetli bir darbe yemişim gibi.On tarafımda da hafif siyah morluklar var ama altımi görmemiştim keşke acmasaydim
Zaten başkası yıkar herhalde ama doktor bana aşırı kızdı niye actin napmaya calisyorsun falan diye açtıkça daha çok bere çökermiş.Insallah öyle olur kendime acıdım resmen aynada görünce insan kendine bunu niye yapar dedimO morluklar da kısa sürede sarararaktan geçecek merak etmeyin. Benim 2 gün sonra 1 ay olacak ameliyatımın üzerinden, sanırım 10-12 gün sonraydı, sadece belli belirsiz sarılık kalmıştı.
Bir de bana doktorum 3. gün duş alabilirsin demişti. Kolları aşırı yukarı kaldırmadan kafanı şampuanlayacaksın, sadece şampuanlu sular göğüslere süzülecek öyle keseleme tarzı şeyler yapmayacaksın ve ılık su ile yıkanacaksın demişti. O ilk duştan sonra çok ciddi fark olmuştu, direkt koyu sarıya dönmüştü göğüsler. Hatta her duştan sonra daha bir iyileşiyorsunuz.
İlginç, her doktorun tarzı farklı ya. Ben taburcu olduğumdan beri hep açık göğüslerim kapalı bir sargı yok, sadece ilk 2 hafta sabahları dikişlere antibiyotikli krem sürüp yine sadece dikiş üzerlerini örtecek şekilde kare gazlı bezlerden koyuyor ve medikal korsemi giyiyordum, maaşallah çok da hızlı toparlandım.Zaten başkası yıkar herhalde ama doktor bana aşırı kızdı niye actin napmaya calisyorsun falan diye açtıkça daha çok bere çökermiş.Insallah öyle olur kendime acıdım resmen aynada görünce insan kendine bunu niye yapar dedim
Inşallah çok teşekkür ederim
Benim de medikal sütyenim var hiç çıkartmayacakmışım krem falan vermedi bantlar varmış onları alacakmış sadce onun için tekrar çağırdıİlginç, her doktorun tarzı farklı ya. Ben taburcu olduğumdan beri hep açık göğüslerim kapalı bir sargı yok, sadece ilk 2 hafta sabahları dikişlere antibiyotikli krem sürüp yine sadece dikiş üzerlerini örtecek şekilde kare gazlı bezlerden koyuyor ve medikal korsemi giyiyordum, maaşallah çok da hızlı toparlandım.
Iyi geçti çok şükür teşekkür ederim canım 1 buçuk kilo aşırı sarkmış yüklerimden kurtuldum.Merhaba, ameliyatınız nasıl geçti, ağrınız yoktur umarım
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun güle güle kullanın ben de ikinci doğum yaptım ve göğüslerim vücuduma göre hem büyük hem de sarktilar. Omuzlarında sutyenlerin yaptığı izler var mesela. Siz devlet üniversitesinde ameliyat olduğunuz için merakımı çektiniz. Hangi şartlar gerekiyor devlette olmak için? Öncesinde ölçü belirliyor musunuz ya da doktor size soyluyo mu en fazla su bedene kadar kuculebilir diye?Merhaba ben bugün uludag üniversitesinde yeşim hocaya ameliyat oldum hiç korkulacak bişey yok içinizi ferah tutun emşnşm çok memnun kalacaksınız ben olmadan önce çok forma baktığım için yaptıracak insanları anlıyorum bir sorunuz olursa her zaman yardımcı olurum
Bunu ben de çok merak ediyorum. Devlette ameliyat olma şartları ne?merhaba, ben 23 yaşındayım ama ergenliğimden beri hep göğüslerim dert oldu. 48 kilo olmama rağmen 85c giyiyorum ve çok sarkıklar. hem ameliyattan korkuyorum hem de öğrenci olduğum için şu an yaptırma şansım sadece devlette var. sizce devlet hastanesinde doktora gözüksem kabul edilir mi? bir de ileride emzirme sorunundan korkuyorum.
Sizinki küçültme mi. Protez mı.Merhabalaarr , ameliyatımın üzerinden 13 gün geçti, öncesi-sonrası bu şekilde. çok rahatlamış hissediyorum kendimi
Bende var. 1 ay oldu. Doktorum normal 6 ay beklenir iner dediMerhabalar ameliyat olan arkadaşlar kolaltınıza doğru şişkinlik ödem var mı? dr ödem geçici dedi ama bana meme dokusu gibi geliyor sizin de öyle miydi
Bana bir adet verdiler ancak keşke iki adet verseler. Duş sonrası kurumasını beklerken hafif ödem oluyorMerhabalar ameliyat sonrası sütyen dr biz vereceğiz demişti bi tane yeterli olur mu ki kaç hafta takmak gerek
Benim bugün üçüncü günüm ödemım var ama koltuk altında var mı anlamadım benim ameliyattan önce de koltuk altında fazla doku yoktu Sizin kaç gün oldu ameliyat olalıMerhabalar ameliyat olan arkadaşlar kolaltınıza doğru şişkinlik ödem var mı? dr ödem geçici dedi ama bana meme dokusu gibi geliyor sizin de öyle miydi