- Konu Sahibi ---Lily---
- #37.221
Küçültme, 800gr doku alındıSizinki küçültme mi. Protez mı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Küçültme, 800gr doku alındıSizinki küçültme mi. Protez mı.
Benim 35 ci günüm şişlik var. Kolaltinda. Dr sabredin 6 aya kadar inecek dediAmeliyat olalı 8.Gün oldu. kolaltına doğru şişlik ameliyat sonrası hep vardı şimdi de hiç azalma yok. Ve çok sertler
Sizin de böyle miydi
Kolaltımda şişlik pek hissetmiyorum ama benimde çok sert patlıcak gibilerAmeliyat olalı 8.Gün oldu. kolaltına doğru şişlik ameliyat sonrası hep vardı şimdi de hiç azalma yok. Ve çok sertler
Sizin de böyle miydi
Ben hiç sormadım kaç Gr alındı diye. Bende sorayimKüçültme, 800gr doku alındı
Merhaba ilk olarak fakülteden randevu aldım hoca ne şikayetin var dedi sizin gibi anlattım ancak benimkisi fakültede ama özel oldu ücret karşılığında ameliyat günü çizim yapıyor o zaten vücuduma göre olması gereken haline getiriyor benim şuan 80 ama şuanda çok şiş çünkü henüz bir hafta anca olduMerhaba, öncelikle geçmiş olsun güle güle kullanın ben de ikinci doğum yaptım ve göğüslerim vücuduma göre hem büyük hem de sarktilar. Omuzlarında sutyenlerin yaptığı izler var mesela. Siz devlet üniversitesinde ameliyat olduğunuz için merakımı çektiniz. Hangi şartlar gerekiyor devlette olmak için? Öncesinde ölçü belirliyor musunuz ya da doktor size soyluyo mu en fazla su bedene kadar kuculebilir diye?
Merhaba bende dün uludağ üniversitesinde görüştüm mamografi istedi sonuca göre ssk karşılamazsa ücret söyledi ama asistanlar yapıyor dedi hocalarda başımızda duruyor vs. Uludağda siz ameliyat oluğunuzda hocaya mı oldunuz(prof ,doç vs) ona ayrı bir ücret ödedinizmi? odalar tek kişilik mi?son olarakta diren takıldı mı? çok zordum ama teşekkürlerEvet benide yeşim hanım ameliyat yapacak, bu konularda pek birşey bilmediğim için kafam karışıyor bir de zaman var daha iyice panik yapıyorum
Yok canım ben 17 sinde olacağım ücretli benim, diren takılacak demişti hocaMerhaba bende dün uludağ üniversitesinde görüştüm mamografi istedi sonuca göre ssk karşılamazsa ücret söyledi ama asistanlar yapıyor dedi hocalarda başımızda duruyor vs. Uludağda siz ameliyat oluğunuzda hocaya mı oldunuz(prof ,doç vs) ona ayrı bir ücret ödedinizmi? odalar tek kişilik mi?son olarakta diren takıldı mı? çok zordum ama teşekkürler
Ben randevu alıp gittim ama ücret ödemedim muayene için size be kadar ücret söylendi ameliyat için bana 2300 dedilerYok canım ben 17 sinde olacağım ücretli benim, diren takılacak demişti hoca
Doktor muayenesine 144 tl ödedim
Siz uludağ üni. Demi oldunuz? Özel hocamı yaptı ?Günaydın canım ameliyattan sonra hemen kendine geliyorsun agrın olmuyor sadece çok az Bi sızısı var ama hemşireler anestrsi teknikerleri çok iyi ben bu gün çıkıcam büyük bir ihtimalle bir gece demişti şimdi yeşim hanım ilk gece Biraz halsizlik oluyor tabi ama ben kalktım yürüdüm bu sabahta kontrole geldiler gayet iyi dediler korkma hiç seni de yeşim hoca mı yapacak bu arada bana da kart vermişti bir iki gün önceden zaten malzemesi sana mesaj atıyor 2500 TL istiyor burda da 1845 TL veznye ödüyorsun sormak istediğin bişey olursa her zaman yazabilirsin
Ben mesai dışı randevu aldım canım, direkt yeşim hanımla görüştüm 16:30 da.Ben randevu alıp gittim ama ücret ödemedim muayene için size be kadar ücret söylendi ameliyat için bana 2300 dediler
Bende şimdi mamografi sonucundan sonra devlet ödemesi çıkmazsa karar vereceğim . Eğer hoca değilde asistanlar yaparsa 2300 fiyat. BilemedimBen mesai dışı randevu aldım canım, direkt yeşim hanımla görüştüm 16:30 da.
Banada yaklaşık 5 bin civarı dedi.
Yok o da yeşil hanımda olduSiz uludağ üni. Demi oldunuz? Özel hocamı yaptı ?
Asistanmı uzmanmı artık bir dr vardı biz sürekli yapıyoruz bu ameliyatları endişe etmeyin dediYok o da yeşil hanımda oldu
Aynen banada öyle dedilerAsistanmı uzmanmı artık bir dr vardı biz sürekli yapıyoruz bu ameliyatları endişe etmeyin dedi
Ankara Cebeci Hastahanesinde yaptırdım. Prof. Dr. Savaş Serel meme küçültme ameliyatımı gerçekleştirdi. Ve çok memnunum . Alanında 1 numara bir doktor . Kessinlikle tavsiye ederim.Küçültmeyi adana da yaptıran varmı varsa hangi hastanede
Şimdiden teşekkürler