• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Slm hanımlar hastaneye yatışım yapıldı oda üç yataklı servis benden başka kimse kalmıycak ama oda da tuvalet yok (tv ve buzdolabıda yok) onlar o kadar önemli değilde tuvalet olmaması ne bileyim sizce zorlanırmıyım sizlerin nasıldı

Yaaa şaşırdım, benim ameliyat günüm 17 ağustos, saat 09:00 dan sonra yeme ve su içme dediler, 13:30 yatışım yapılacak o gün ameliyat olacağım. Bu arada odanız değişti mi?
Benimde gece ikiden sonra yeme iiçmedediler.cuma günü hasta taburcu olursa yerine alabiliriz dediler.

Slm hanımlar hastaneye yatışım yapıldı oda üç yataklı servis benden başka kimse kalmıycak ama oda da tuvalet yok (tv ve buzdolabıda yok) onlar o kadar önemli değilde tuvalet olmaması ne bileyim sizce zorlanırmıyım sizlerin nasıldı
Benim odamda tuvalet vardı ama sonda takıldığı için ertesi sabah taburcu edilmeden önce sonda çıkarılana kadar tuvalet ihtiyacım olmadı. Yani sonda takılacaksa problem yaşamazsınız.

Bu arada şimdiden geçmiş olsun, çok hızlı ve rahat geçecek göreceksiniz :KK3:

Benim odamda tuvalet vardı ama sonda takıldığı için ertesi sabah taburcu edilmeden önce sonda çıkarılana kadar tuvalet ihtiyacım olmadı. Yani sonda takılacaksa problem yaşamazsınız.

Bu arada şimdiden geçmiş olsun, çok hızlı ve rahat geçecek göreceksiniz :KK3:
Inşallah çok teşekkür ederim :KK200:

Merhaba siz amelyat oldunuz mu hangi doktora oldunuz yazarmisiniz simdiden tesekkur ederim.ben yeni oye oldum izmirde amelyat olanlar yazabilirlerdi

Back