- Konu Sahibi ---Lily---
- #37.181
Canım doğum yaptın mı hiç? Emin ol ondan daha kolayBenim canımda hiç kıymetli değildir ama masaya yatana kadar sanırım korkmaya devam edeceğim, bilinmemezlik korkutuyor maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım doğum yaptın mı hiç? Emin ol ondan daha kolayBenim canımda hiç kıymetli değildir ama masaya yatana kadar sanırım korkmaya devam edeceğim, bilinmemezlik korkutuyor maalesef
Yok, evli değilim canımCanım doğum yaptın mı hiç? Emin ol ondan daha kolay
Devlet mi canım?Slm hanımlar hastaneye yatışım yapıldı oda üç yataklı servis benden başka kimse kalmıycak ama oda da tuvalet yok (tv ve buzdolabıda yok) onlar o kadar önemli değilde tuvalet olmaması ne bileyim sizce zorlanırmıyım sizlerin nasıldı
Izmır 9 eylül üniversitesiDevlet mi canım?
Normalde tuvaletli olması gerekiyor ve tek yataklı, odanızın değiştirilmesini isteyebilirsiniz belki tuvalet olan bir odaya yerlestirebilirlerIzmır 9 eylül üniversitesi
Söyledik canım bizde öyle olucağını zannediyorduk şok oldukNormalde tuvaletli olması gerekiyor ve tek yataklı, odanızın değiştirilmesini isteyebilirsiniz belki tuvalet olan bir odaya yerlestirebilirler
Öyle olması gerekiyor , çünkü akşam lavaboya kalkabilirsin, uygun lavabo mu arayacaksi ameliyattan yeni çıkmışken, tuhaflarSöyledik canım bizde öyle olucağını zannediyorduk şok olduk
Evet canım dün çıktım yarın da direnleirm çıkacakCanım hastaneden çıkışın yapıldı mi?
Canım saat kaçta ameliyatınBen de artık sonuca odaklanmaya çalışıyorum ameliyatım güzel geçer inşallah
3.gün yani? Bana da 3 gun demişlerdi diren içinEvet canım dün çıktım yarın da direnleirm çıkacak
Saat 11 de lütfen dua edin hayırlısıyla atlatayımCanım saat kaçta ameliyatın
Yarın mi yapılacak canım? Rabbim yanında olsun, kolay atlatacaksın inşAllah ❤Saat 11 de lütfen dua edin hayırlısıyla atlatayım
Aynen bir sıkıntı çıkmazsa inşallahYarın mi yapılacak canım? Rabbim yanında olsun, kolay atlatacaksın inşAllah ❤
Yaaa şaşırdım, benim ameliyat günüm 17 ağustos, saat 09:00 dan sonra yeme ve su içme dediler, 13:30 yatışım yapılacak o gün ameliyat olacağım. Bu arada odanız değişti mi?Ayn
Aynen bir sıkıntı çıkmazsa inşallah
Benimde gece ikiden sonra yeme iiçmedediler.cuma günü hasta taburcu olursa yerine alabiliriz dediler.Yaaa şaşırdım, benim ameliyat günüm 17 ağustos, saat 09:00 dan sonra yeme ve su içme dediler, 13:30 yatışım yapılacak o gün ameliyat olacağım. Bu arada odanız değişti mi?
Benim odamda tuvalet vardı ama sonda takıldığı için ertesi sabah taburcu edilmeden önce sonda çıkarılana kadar tuvalet ihtiyacım olmadı. Yani sonda takılacaksa problem yaşamazsınız.Slm hanımlar hastaneye yatışım yapıldı oda üç yataklı servis benden başka kimse kalmıycak ama oda da tuvalet yok (tv ve buzdolabıda yok) onlar o kadar önemli değilde tuvalet olmaması ne bileyim sizce zorlanırmıyım sizlerin nasıldı
Inşallah çok teşekkür ederimBenim odamda tuvalet vardı ama sonda takıldığı için ertesi sabah taburcu edilmeden önce sonda çıkarılana kadar tuvalet ihtiyacım olmadı. Yani sonda takılacaksa problem yaşamazsınız.
Bu arada şimdiden geçmiş olsun, çok hızlı ve rahat geçecek göreceksiniz