- 5 Temmuz 2020
- 139
- 26
- 13
- 37
- Konu Sahibi ---Lily---
- #37.241
geçmiş olsun meme küçültmesi oldunuz hangi dr acabaIzmır 9 eylül üniversitesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun meme küçültmesi oldunuz hangi dr acabaIzmır 9 eylül üniversitesi
eğer devlet hastanesinde ameliyat olacaksanız doktorun ameliyat yapmasını beklemeyin çünkü asistanlar yapar ama daha güzel yapmak için uğraşırlar doktor da başında bekler bu konuda rahat olun benceBende şimdi mamografi sonucundan sonra devlet ödemesi çıkmazsa karar vereceğim . Eğer hoca değilde asistanlar yaparsa 2300 fiyat. Bilemedim
Üniversite hastanesine gittim. Oradaki asistanda öyle söyledi. Bakalım mamagrofi çekimi istediler bayram sonrası halledebilirsem tekrar gideceğimeğer devlet hastanesinde ameliyat olacaksanız doktorun ameliyat yapmasını beklemeyin çünkü asistanlar yapar ama daha güzel yapmak için uğraşırlar doktor da başında bekler bu konuda rahat olun bence
Randevu aldınız mı meme us için ?Üniversite hastanesine gittim. Oradaki asistanda öyle söyledi. Bakalım mamagrofi çekimi istediler bayram sonrası halledebilirsem tekrar gideceğim
Hastanede cihaz yokmuş ketem diye bir yere yönlendirdi bayramdan sınra gideceğimRandevu aldınız mı meme us için ?
Ha senin memegrofi, bana usg ile baktılar, yaşınız kaçtı?Hastanede cihaz yokmuş ketem diye bir yere yönlendirdi bayramdan sınra gideceğim
Teşekkür ederim Haluk Vayvadageçmiş olsun meme küçültmesi oldunuz hangi dr acaba
43Ha senin memegrofi, bana usg ile baktılar, yaşınız kaçtı?
Geçmiş olsun yaşınız çok genç çok kolay iyileşir ve toparlanır sınız çiyan koyuyorum benim bugün 40 Co günümmerhaba, ben uzun zamandır (22 yaşındayım yaklaşık 6 senedir) bu ameliyatı olmayı düşünüyorum. forumu okuyarak bi kaç doktor belirledim (istanbul'da) iki tanesiyle görüştüm ve sonunda karar verdim. ameliyat tarihi 7 ağustos olarak kararlaştırıldı ve kadıköy madicana'da olacak ameliyat. şu an DD cup giyiyorum, doktorumla B cup olarak anlaştık. ameliyat sonrası tekrardan yazıp gelişmeleri aktarırım. çok heyecanlıyım umarım her şey yolunda gider ve güzel şeyler yazabilirim buraya. sorusu olan ulaşabilir, okuyanlar pozitif mesajlarını evrene iletirse sevinirim
Bas konuş ile gönderince mesajı tuhaf kelimeler çıkmış kusura bakmayın kolay toparlanır sınız demek istemiştimGeçmiş olsun yaşınız çok genç çok kolay iyileşir ve toparlanır sınız çiyan koyuyorum benim bugün 40 Co günüm
Malesef tekrar operasyon geçirecegıme mi yanayım birde 2000-2500 arası hastahane ücreti talep ediyoriyi diye gitmiştim zor toparlamıştım ücreti görkem çalışkan iyi deniyor ama malesef şanssızlıkMerhaba bu çok bilinen bi durumdur özellikle estetik cerrahları bilir iki memenin biri muhakkah büyük oluyo genelde size has bi durum değil yani benimde çizim yapılırken doktor demişti küçük olanla eşitlicem diye sizin doktorunuz nasıl gözden kaçırmış çok enteresan ve üzücü olmuş
Çok geçmiş olsun Ben de henüz yeni oldum biri büyük gibi duruyor ama zamanla eşitlenir dediler 6 ayı bulurmus. Ama öncelikle sağlığıma kavuşmak en büyük duan bekleyip göreceğizMalesef tekrar operasyon geçirecegıme mi yanayım birde 2000-2500 arası hastahane ücreti talep ediyoriyi diye gitmiştim zor toparlamıştım ücreti görkem çalışkan iyi deniyor ama malesef şanssızlık
Merhaba evet uludag üniversitesinde oldum profosör yeşim hanım yaptı ameliyatımı bugün 2 hafta oldu tamSiz uludağ üni. Demi oldunuz? Özel hocamı yaptı ?
Geçmiş olsun. Sadece sıcak aylarda bu tür ameliyatlari tavsiye etmiyorum. Eğer bulunduğunuz memleket serinse olur tabii....Arkadaşlar bende ameliyatı yıllardır erteleyen ve çok korkarak giden biri olarak yazmak istedim. Buradaki mesajlar cesaretimi arttırdı. Bugün 7. günüm 4 gün yattım ve direnlerde kaldı. Ödemelere rağmen sonuçtan çok memnunum çok aşırı ağrım hiç olmadı Uzun bir ameliyat geçirmeme rağmen (2750kg alındı bu arada) gerçekten rahatsız edici boyutlara ulaşanlar hiç düşünmesin bence
Benim 1 sene geçti . Damarlıymış yana yayvanmış vs vs dedi durdu tekrar bir ara gidip görüşecegım neticede öngörüsü olması lazım yarım beden olsa yine ok ama 1 beden nedir yaa sütyen yine d beden almak zorundayım . İnanın çok sinirim bozuldu bu duurma inşlh sizinki normal esıtlenirÇok geçmiş olsun Ben de henüz yeni oldum biri büyük gibi duruyor ama zamanla eşitlenir dediler 6 ayı bulurmus. Ama öncelikle sağlığıma kavuşmak en büyük duan bekleyip göreceğiz