• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bende şimdi mamografi sonucundan sonra devlet ödemesi çıkmazsa karar vereceğim . Eğer hoca değilde asistanlar yaparsa 2300 fiyat. Bilemedim
eğer devlet hastanesinde ameliyat olacaksanız doktorun ameliyat yapmasını beklemeyin çünkü asistanlar yapar ama daha güzel yapmak için uğraşırlar doktor da başında bekler bu konuda rahat olun bence

eğer devlet hastanesinde ameliyat olacaksanız doktorun ameliyat yapmasını beklemeyin çünkü asistanlar yapar ama daha güzel yapmak için uğraşırlar doktor da başında bekler bu konuda rahat olun bence
Üniversite hastanesine gittim. Oradaki asistanda öyle söyledi. Bakalım mamagrofi çekimi istediler bayram sonrası halledebilirsem tekrar gideceğim

merhaba, ben uzun zamandır (22 yaşındayım yaklaşık 6 senedir) bu ameliyatı olmayı düşünüyorum. forumu okuyarak bi kaç doktor belirledim (istanbul'da) iki tanesiyle görüştüm ve sonunda karar verdim. ameliyat tarihi 7 ağustos olarak kararlaştırıldı ve kadıköy madicana'da olacak ameliyat. şu an DD cup giyiyorum, doktorumla B cup olarak anlaştık. ameliyat sonrası tekrardan yazıp gelişmeleri aktarırım. çok heyecanlıyım umarım her şey yolunda gider ve güzel şeyler yazabilirim buraya. sorusu olan ulaşabilir, okuyanlar pozitif mesajlarını evrene iletirse sevinirim :KK200:

merhaba, ben uzun zamandır (22 yaşındayım yaklaşık 6 senedir) bu ameliyatı olmayı düşünüyorum. forumu okuyarak bi kaç doktor belirledim (istanbul'da) iki tanesiyle görüştüm ve sonunda karar verdim. ameliyat tarihi 7 ağustos olarak kararlaştırıldı ve kadıköy madicana'da olacak ameliyat. şu an DD cup giyiyorum, doktorumla B cup olarak anlaştık. ameliyat sonrası tekrardan yazıp gelişmeleri aktarırım. çok heyecanlıyım umarım her şey yolunda gider ve güzel şeyler yazabilirim buraya. sorusu olan ulaşabilir, okuyanlar pozitif mesajlarını evrene iletirse sevinirim :KK200:
Geçmiş olsun yaşınız çok genç çok kolay iyileşir ve toparlanır sınız çiyan koyuyorum benim bugün 40 Co günüm

Merhaba bu çok bilinen bi durumdur özellikle estetik cerrahları bilir iki memenin biri muhakkah büyük oluyo genelde size has bi durum değil yani benimde çizim yapılırken doktor demişti küçük olanla eşitlicem diye sizin doktorunuz nasıl gözden kaçırmış çok enteresan ve üzücü olmuş
Malesef tekrar operasyon geçirecegıme mi yanayım birde 2000-2500 arası hastahane ücreti talep ediyor😢iyi diye gitmiştim zor toparlamıştım ücreti görkem çalışkan iyi deniyor ama malesef şanssızlık

Merhaba arkadaşlar bende devasa memelere sahibim istanbul anadolu yakasindayim dr arastirmasindayim başakşehir cam ve sakura hastanesine başvurdum çok endişeliyim üniv hastanesine başvursam ne kadar zamanda gelir sıra bilginiz varmi

Malesef tekrar operasyon geçirecegıme mi yanayım birde 2000-2500 arası hastahane ücreti talep ediyor😢iyi diye gitmiştim zor toparlamıştım ücreti görkem çalışkan iyi deniyor ama malesef şanssızlık
Çok geçmiş olsun Ben de henüz yeni oldum biri büyük gibi duruyor ama zamanla eşitlenir dediler 6 ayı bulurmus. Ama öncelikle sağlığıma kavuşmak en büyük duan bekleyip göreceğiz

Hanımlar Merhaba hepinize. İstanbul’da oturuyorum, bunun için burada hastane arıyorum. İstanbul’da hangi doktorları önerirsiniz ve ameliyat olanlar ne kadar ücret ödediniz? Şimdiden teşekkür ederim hepinize

Arkadaşlar bende ameliyatı yıllardır erteleyen ve çok korkarak giden biri olarak yazmak istedim. Buradaki mesajlar cesaretimi arttırdı. Bugün 7. günüm 4 gün yattım ve direnlerde kaldı. Ödemelere rağmen sonuçtan çok memnunum çok aşırı ağrım hiç olmadı Uzun bir ameliyat geçirmeme rağmen (2750kg alındı bu arada) gerçekten rahatsız edici boyutlara ulaşanlar hiç düşünmesin bence

Arkadaşlar bende ameliyatı yıllardır erteleyen ve çok korkarak giden biri olarak yazmak istedim. Buradaki mesajlar cesaretimi arttırdı. Bugün 7. günüm 4 gün yattım ve direnlerde kaldı. Ödemelere rağmen sonuçtan çok memnunum çok aşırı ağrım hiç olmadı Uzun bir ameliyat geçirmeme rağmen (2750kg alındı bu arada) gerçekten rahatsız edici boyutlara ulaşanlar hiç düşünmesin bence
Geçmiş olsun. Sadece sıcak aylarda bu tür ameliyatlari tavsiye etmiyorum. Eğer bulunduğunuz memleket serinse olur tabii....

Yok serin değil. Aydında yaşıyorum. Tüm gün klima çalıştırıyorum şimdiye kadar Bi problem olmadı. İşim gereği olabileceğim son zamanlardı

Çok geçmiş olsun Ben de henüz yeni oldum biri büyük gibi duruyor ama zamanla eşitlenir dediler 6 ayı bulurmus. Ama öncelikle sağlığıma kavuşmak en büyük duan bekleyip göreceğiz
Benim 1 sene geçti . Damarlıymış yana yayvanmış vs vs dedi durdu tekrar bir ara gidip görüşecegım neticede öngörüsü olması lazım yarım beden olsa yine ok ama 1 beden nedir yaa sütyen yine d beden almak zorundayım . İnanın çok sinirim bozuldu bu duurma inşlh sizinki normal esıtlenir 🙏🏼

Back