• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Hiç korkmayın, en zoru ameliyat gününü beklemek öyle diyeyim. O kadar hızlı gelip geçiyor ki... Uyandığınızda zaten uyuşukluk oluyor sizin ağrı çekmenizi sizin kadar doktorunuz da istemez ve bu yüzden çok güçlü ağrı kesiciler verilmiş halde çıkıyorsunuz ameliyattan. Yine de ağrım var derseniz zaten ilave ağrı kesizi yapılır bu yüzden hep olumlu bakın ve sonrasını, yaşayacağınız mutluluğu düşünün.
Ben ameliyattan 14:30'da çıktım, ertesi sabah 9'da taburcu oldum. Dayanılmayacak bir ağrı olsa taburcu edilir miydim... Pozitif düşünün, hep olumlu olun :)... tez vakitte gelsin geçsin inşallah :KK39:
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sağolun.Gercekten bu forum insana acayip cesaret veriyor keske daha önce gorseydim de bunca yıl taşımazdım belkide neyse hayırlısı böyleymiş :KK200:

merhaba, ben 23 yaşındayım ama ergenliğimden beri hep göğüslerim dert oldu. 48 kilo olmama rağmen 85c giyiyorum ve çok sarkıklar. hem ameliyattan korkuyorum hem de öğrenci olduğum için şu an yaptırma şansım sadece devlette var. sizce devlet hastanesinde doktora gözüksem kabul edilir mi? bir de ileride emzirme sorunundan korkuyorum.

Ben tahlilleri verdim şimdiden ama anesteziyi geç tarihe aldım sorun olmaz inşAllah.
Benim bursa uludağ üniversitesi. Banada fiyat çok uygun geldi.
Sizinde şansınıza işler ters gitmiş o_O Inşallah benim başımda böyle birşey gelmez. Hiç hayatımda anesteziden de onay falan almadım 1 güne biter inşAllah 🙄
Merhaba ben bugün uludag üniversitesinde yeşim hocaya ameliyat oldum hiç korkulacak bişey yok içinizi ferah tutun emşnşm çok memnun kalacaksınız ben olmadan önce çok forma baktığım için yaptıracak insanları anlıyorum bir sorunuz olursa her zaman yardımcı olurum

Merhaba ben bugün uludag üniversitesinde yeşim hocaya ameliyat oldum hiç korkulacak bişey yok içinizi ferah tutun emşnşm çok memnun kalacaksınız ben olmadan önce çok forma baktığım için yaptıracak insanları anlıyorum bir sorunuz olursa her zaman yardımcı olurum
Merhaba canım, yazını görünce mutluluktan havalara uçacaktım resmen, anestesi etkisinden ne zaman kurtuldunuz, yani ameliyattan hemen sonra kendinize geldiniz mi? Hastanede ne kadar kalacaksınız? Birde sizede bir kart verdi mi ameliyat tarihine yakın aramanız için medikal ürünleri verdiyse ücreti hastane çıkışımı ödeyeceksiniz , ameliyat öncesi göğüs ölçüsünü belirlemiş miydiniz ?

Günaydın canım ameliyattan sonra hemen kendine geliyorsun agrın olmuyor sadece çok az Bi sızısı var ama hemşireler anestrsi teknikerleri çok iyi ben bu gün çıkıcam büyük bir ihtimalle bir gece demişti şimdi yeşim hanım ilk gece Biraz halsizlik oluyor tabi ama ben kalktım yürüdüm bu sabahta kontrole geldiler gayet iyi dediler korkma hiç seni de yeşim hoca mı yapacak bu arada bana da kart vermişti bir iki gün önceden zaten malzemesi sana mesaj atıyor 2500 TL istiyor burda da 1845 TL veznye ödüyorsun sormak istediğin bişey olursa her zaman yazabilirsin

Günaydın canım ameliyattan sonra hemen kendine geliyorsun agrın olmuyor sadece çok az Bi sızısı var ama hemşireler anestrsi teknikerleri çok iyi ben bu gün çıkıcam büyük bir ihtimalle bir gece demişti şimdi yeşim hanım ilk gece Biraz halsizlik oluyor tabi ama ben kalktım yürüdüm bu sabahta kontrole geldiler gayet iyi dediler korkma hiç seni de yeşim hoca mı yapacak bu arada bana da kart vermişti bir iki gün önceden zaten malzemesi sana mesaj atıyor 2500 TL istiyor burda da 1845 TL veznye ödüyorsun sormak istediğin bişey olursa her zaman yazabilirsin
Evet benide yeşim hanım ameliyat yapacak, bu konularda pek birşey bilmediğim için kafam karışıyor bir de zaman var daha iyice panik yapıyorum

Merhaba canım çok geçmiş olsun gerçekten hiç ağrınız olmadı mı ben çok korkuyorum ağrım çok olcak diye yarın sabah yatış yapılacak perşembe ameliyat bir haftadır geçmiş forumdakileri okuyup rahatlamaya çalışıyorum

Back