- Konu Sahibi ---Lily---
- #37.141
Su an degil ama yarindan itibaren pansumana baslayacagim icin mecbur acicamHavalandiriyor musunuz arada çıkarıp, bendeolacagim önümüzdeki ay, tam sutyen ölçüsünü bilmiyorum oraya gelecekmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su an degil ama yarindan itibaren pansumana baslayacagim icin mecbur acicamHavalandiriyor musunuz arada çıkarıp, bendeolacagim önümüzdeki ay, tam sutyen ölçüsünü bilmiyorum oraya gelecekmis
Çoook geçmiş olsun canım harika olmuşsun.Inşallah darısı benim ve benim gibi bekleyenlerin başına
Cok Tesekkür ederim..Kolay sıkıntısız agrısız bi sekilde olursunuz sizde inşallahÇoook geçmiş olsun canım harika olmuşsun.Inşallah darısı benim ve benim gibi bekleyenlerin başına
Merhabalar ben de elazığda ahmet arslana meme büyütme ameliyat olmayı düşünüyorum siz Oldunuz mu olan var mı kimseden tavsiye alamıyorum benim de çevremde yok bu doktoru bilenArkadaşlar merhaba meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı olmak istiyorum fakat elazığda yaşıyorum ve burada seçenek az malesef medical parkta ahmet arslan var ama nasıl bşr dokyordur bilemiyorum. İnstagram sayfasına baktım hiç yaptığı operasyonları paylaşmamış.. bir de Fırat üniversitesinde plastik cerrahi var ama orada da doktor kim bilemiyorum
Henüz ikisine de muayeneye gitmedim çünkü giden kimse yok çevrem de tavsiye almaya ihtiyacım var doktorlarla ilgili..
Sizlere bir kaç sorum var:
1) Elazığda meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı olan var mı? Var ise doktor tavsiyesi ve tecrübeleriniz nedir?
2) İstanbul avrupa yakasında da gerçekten memnun kaldığınız doktor tavsiyelenize de talibim
3) 20 kg kadar fazlam var kafamda hep bu kgyi verdikten sonra ameliyat olmalıyım gibi bir mantık var eğer kiloluyken olursam zayıflayıncavtekrar sarkmasından korkuyorum. Sizce ne zaman ameliyat olmalı?
4) Sizce ameliyat yazın mı kışın mı ideal?
5) Ve EN ÖNEMLİ SORUM; İzler geçiyor mu? Ve asimetri oluyor mu? Yaptıran arkadaşlarım memnunmusunuz ameliyat olduğuna veya pişmanlığınız var mı?
Biliyorum biraz fazla sordum ama yardımcı olursanız çoookkk sevinirim
Aa mesajınızı yeni gördüm 21 Temmuz'da olcagimGözünüz aydın ne zaman oluyorsunuz
Bende bi olsaydım
Yani biraz zor görünüyo direnler zaten 4 gün kaliyoKızlar merhaba ben 21 Temmuz'da ameliyat olacağım 25 Temmuz'a da sınav görevi çıkmış kabul etmeyi düşünmüyorum ama toparlar miyim acaba diye de düşünmeden edemiyorum
Yani biraz zor görünüyo direnler zaten 4 gün kaliyo
Ay beni sadce 1 gün önceden çağırdı kan tahlili için o kadar detaylı bakmayackAnesteziden felan onay almak yok mu, diret nasıl olur. Ben 1 temmuzda muayene oldum, 3 temmuz meme usg , bu haftada ameliyat günü tahliller (kanlar, röntgen, ekg) , anesteziyede 10 ağustos, 11 ağustosta da korona testi olacak, 17 si ameliyat. Sizi nasıl hemen alıyorlar şaşkınım
Banada en fazla 4800 tl tutar dedi profesör
Temmuzun 9.nda Ahmet Arslan'a ameliyat oldum. Gözün kapalı guvenebilirsin. Ben hiçbir sorun yaşamadım. Van'da ameliyat olmustum oraya da geliyor.Merhabalar ben de elazığda ahmet arslana meme büyütme ameliyat olmayı düşünüyorum siz Oldunuz mu olan var mı kimseden tavsiye alamıyorum benim de çevremde yok bu doktoru bilen
Kime oldunuz acab?Arkadaşlar merhaba,
28 mayısta göğüs kucultme ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi buraya birçok kez girip yorumlarımızı okudum. Bende sizler gibi deneyimlerimi paylaşmak istedim. Ameliyat öncesi goguslerim çok büyük oldugundan omuz ve sırt ağrılarım vardı ve benim gibi kadınlarda çok iyi bilir ki giymek istediğimiz hiç birseyi rahatlikla giyemeyiz. Daha önce de çok istiyordum ama bir türlü cesaretim yoktu bir sabah kalktım ve dedim ki ameliyat olacağım hemen araştırmalara başladım doktorumu buldum ve ameliyat oldum. 1 gece hastanede yattım direnler 1 gece kaldi. Ameliyat sonrası ağrım sizim oldu tabiki ama asla dayanılmayacak kadar değil VE çekilen acıya da değer:) zaten hastanede kuvvetli ağrı kesiciler yapılıyor. Ve siz artık üzerimden büyük yük kalktı diye sevincten o aciyi hissetmiyorsunuz:)) suan da neredeyse 1.5 ay oldu gogsumde odem sislik vs gitti sayilir. Doktor da cok iyi durumda olduğumu söyledi ve dikiş izlerinin geçmesi için bant kullanmaya başladm. Insallah 6 aya kadar da tam son halini alacakmis. Bu arada toplam 2 göğsümden de 800 gr alindi. Şuan ki beden oldum. 80 B oldu. Hep hayalimdı. Hanımlar istiyorsaniz cesaret edin ve yapın asla pişman olacaginiz bir durum söz konusu olamaz ama en onemlisi doktorunuzu iyi ve referanslı seçin.
Arkadaşlar merhaba,
28 mayısta göğüs kucultme ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi buraya birçok kez girip yorumlarımızı okudum. Bende sizler gibi deneyimlerimi paylaşmak istedim. Ameliyat öncesi goguslerim çok büyük oldugundan omuz ve sırt ağrılarım vardı ve benim gibi kadınlarda çok iyi bilir ki giymek istediğimiz hiç birseyi rahatlikla giyemeyiz. Daha önce de çok istiyordum ama bir türlü cesaretim yoktu bir sabah kalktım ve dedim ki ameliyat olacağım hemen araştırmalara başladım doktorumu buldum ve ameliyat oldum. 1 gece hastanede yattım direnler 1 gece kaldi. Ameliyat sonrası ağrım sizim oldu tabiki ama asla dayanılmayacak kadar değil VE çekilen acıya da değer:) zaten hastanede kuvvetli ağrı kesiciler yapılıyor. Ve siz artık üzerimden büyük yük kalktı diye sevincten o aciyi hissetmiyorsunuz:)) suan da neredeyse 1.5 ay oldu gogsumde odem sislik vs gitti sayilir. Doktor da cok iyi durumda olduğumu söyledi ve dikiş izlerinin geçmesi için bant kullanmaya başladm. Insallah 6 aya kadar da tam son halini alacakmis. Bu arada toplam 2 göğsümden de 800 gr alindi. Şuan ki beden oldum. 80 B oldu. Hep hayalimdı. Hanımlar istiyorsaniz cesaret edin ve yapın asla pişman olacaginiz bir durum söz konusu olamaz ama en onemlisi doktorunuzu iyi ve referanslı seçin.
[/QUOTE
Maşallah arkadaşım ne güzel anlatmışsın Benim de cuma ameliyat günüm heyecanlıyım ve korkuyorum izlerin çok belli mi? En erken ne zaman dışarı çıkabildin terleme olumsuz etkiliyor mu
Peki his kaybı var mı göğüslerinde
Ameliyat sonrası en erken ne zaman duş aldın sorulara cevap verirsen çok sevinirim
Çok geçmiş olsun canım ağrınız çok oldu mu çok korkuyorumArkadaşlar merhaba,
Ataşehir Estethica hastanesinde oldum Dr Sinan UlusoyKime oldunuz acab?
Teşekkür ederim canım tabikii de ağrı oldu ama inan ki korkabilecegin kadar değil hiç korkmaÇok geçmiş olsun canım ağrınız çok oldu mu çok korkuyorum
Hiç korkmayın, en zoru ameliyat gününü beklemek öyle diyeyim. O kadar hızlı gelip geçiyor ki... Uyandığınızda zaten uyuşukluk oluyor sizin ağrı çekmenizi sizin kadar doktorunuz da istemez ve bu yüzden çok güçlü ağrı kesiciler verilmiş halde çıkıyorsunuz ameliyattan. Yine de ağrım var derseniz zaten ilave ağrı kesizi yapılır bu yüzden hep olumlu bakın ve sonrasını, yaşayacağınız mutluluğu düşünün.Çok geçmiş olsun canım ağrınız çok oldu mu çok korkuyorum
Teşekkür ederim canım tabikii de ağrı oldu ama inan ki korkabilecegin kadar değil hiç korkma