• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ya ücretli miydi?
Benimde pandemiden dolayı 17 ağustosa gün verildi. Haftada 1 yapıyormuşlar.
6 7 bin arası dediler.Iki gün önce aradılar akşam gelin yarın sabah ameliyat dediler şehir dışından gideceğimiz için kabul etmedik eşimin işyerinden izin alması gerekiyordu çünkü

6 7 bin arası dediler.Iki gün önce aradılar akşam gelin yarın sabah ameliyat dediler şehir dışından gideceğimiz için kabul etmedik eşimin işyerinden izin alması gerekiyordu çünkü
Anesteziden felan onay almak yok mu, diret nasıl olur. Ben 1 temmuzda muayene oldum, 3 temmuz meme usg , bu haftada ameliyat günü tahliller (kanlar, röntgen, ekg) , anesteziyede 10 ağustos, 11 ağustosta da korona testi olacak, 17 si ameliyat. Sizi nasıl hemen alıyorlar şaşkınım 🙄
Banada en fazla 4800 tl tutar dedi profesör :KK64:

Anesteziden felan onay almak yok mu, diret nasıl olur. Ben 1 temmuzda muayene oldum, 3 temmuz meme usg , bu haftada ameliyat günü tahliller (kanlar, röntgen, ekg) , anesteziyede 10 ağustos, 11 ağustosta da korona testi olacak, 17 si ameliyat. Sizi nasıl hemen alıyorlar şaşkınım 🙄
Banada en fazla 4800 tl tutar dedi profesör :KK64:
Onay almaz olurmuyum canım 7 ocak 'ta muayene oldum 6 nisan ameliyat olmam gerekiyordu iptal oldu.9 haziran da çağırdılar anestezi, kan tahlili, ekg bir ay önceden de mamografi çektirdim 10 haziran ameliyat dediler akşam arayıp iptal ettiler.
Benimkide üniversite hastanesi ama sizin fiyat iyiymiş benimkine göre

Onay almaz olurmuyum canım 7 ocak 'ta muayene oldum 6 nisan ameliyat olmam gerekiyordu iptal oldu.9 haziran da çağırdılar anestezi, kan tahlili, ekg bir ay önceden de mamografi çektirdim 10 haziran ameliyat dediler akşam arayıp iptal ettiler.
Benimkide üniversite hastanesi ama sizin fiyat iyiymiş benimkine göre

Ben tahlilleri verdim şimdiden ama anesteziyi geç tarihe aldım sorun olmaz inşAllah.
Benim bursa uludağ üniversitesi. Banada fiyat çok uygun geldi.
Sizinde şansınıza işler ters gitmiş o_O Inşallah benim başımda böyle birşey gelmez. Hiç hayatımda anesteziden de onay falan almadım 1 güne biter inşAllah 🙄

Merhaba ben 1 sene önce görkem çalışkana izmirde oldum gogus küçültme ameliyatını . Sol gögsum ilk zamankar saga göre daha büyüktü dr m ödem vs dedi 1 sene sınundaki muayanede sol gogsun diğerine göre daha büyükmüş normalde ikisinde de 750 gr m aldım dedi dilersen düzeltme ameliyatı yaparız esıtlerız dedı . Ameliyattan korkmuyorum ama vaktim yok . Sütyen alırken bu sorundan yine zorlanıyorum keşke sağ gögsüm gibi olsaydı ıkısı de hem kıyafetlerde hem sütyende rahat ederdim başına gelen varmı bu durumdan ?

Merhaba ben 1 sene önce görkem çalışkana izmirde oldum gogus küçültme ameliyatını . Sol gögsum ilk zamankar saga göre daha büyüktü dr m ödem vs dedi 1 sene sınundaki muayanede sol gogsun diğerine göre daha büyükmüş normalde ikisinde de 750 gr m aldım dedi dilersen düzeltme ameliyatı yaparız esıtlerız dedı . Ameliyattan korkmuyorum ama vaktim yok . Sütyen alırken bu sorundan yine zorlanıyorum keşke sağ gögsüm gibi olsaydı ıkısı de hem kıyafetlerde hem sütyende rahat ederdim başına gelen varmı bu durumdan ?
Merhaba bu çok bilinen bi durumdur özellikle estetik cerrahları bilir iki memenin biri muhakkah büyük oluyo genelde size has bi durum değil yani benimde çizim yapılırken doktor demişti küçük olanla eşitlicem diye sizin doktorunuz nasıl gözden kaçırmış çok enteresan ve üzücü olmuş

Bir de ameliyat olduktan ne kadar süre sonra dışarı çıkabiliriz
Direnler 4.gün cıkarildı dün tüm gün disardaydim su an 5.günüm ben her isimi yapabiliyorum sadece cok zorlamiyorum agri aci sızı yok hatta dikis yerlerim tatlı tatlı kasinmaya basladi..ben de cok korktum dedim en kötü 1 ay evde kalırım dedim ama Allaha sükür cok ama cok kolay atlattım ve cok mutluyum iyi ki diyorum kıyafet deneyip duruyorum esim bile cok razı olmamasina ragmen gec bile kaldın dedi sonucu görunce😆

Merhabalar ameliyat sonrası sütyen dr biz vereceğiz demişti bi tane yeterli olur mu ki kaç hafta be
Merhabalar ameliyat sonrası sütyen dr biz vereceğiz demişti bi tane yeterli olur mu ki kaç hafta takmak gerek
1 ay takıcaksın dedi doktor hem sekillenmesi hem de dikislerin daha kolay kapanması icin zaten cok rahatsiz edici degil hem kendini güvende hissettiriyo dikislerin acik olmasindansa böylesi daha iyi

Direnler 4.gün cıkarildı dün tüm gün disardaydim su an 5.günüm ben her isimi yapabiliyorum sadece cok zorlamiyorum agri aci sızı yok hatta dikis yerlerim tatlı tatlı kasinmaya basladi..ben de cok korktum dedim en kötü 1 ay evde kalırım dedim ama Allaha sükür cok ama cok kolay atlattım ve cok mutluyum iyi ki diyorum kıyafet deneyip duruyorum esim bile cok razı olmamasina ragmen gec bile kaldın dedi sonucu görunce😆
Maşallah ya 😍

1 ay takıcaksın dedi doktor hem sekillenmesi hem de dikislerin daha kolay kapanması icin zaten cok rahatsiz edici degil hem kendini güvende hissettiriyo dikislerin acik olmasindansa böylesi daha iyi
Havalandiriyor musunuz arada çıkarıp, bendeolacagim önümüzdeki ay, tam sutyen ölçüsünü bilmiyorum oraya gelecekmis 🙄

K
Ben bu alıntılı cevaplama işini beceremedim bi türlü besyo cu arkadaşa mesajım
Tesekkür ederim arkadaslar bende bu forumu takip ettim sürekli burda yazılanlardan psikolojik olarak iyi gittim ameliyata o yuzden birazda katkım olursa cok cok mutlu olurum öncesi sonrasi paylasayim ama kiyafetli olarak diger türlü utanırım🤣

Screenshot_20200712-155925_Instagram~2.jpg

Back