- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #37.101
Merhaba, tabi ki en iyi bilgiyi doktorunuzla görüşerek alırsınız, ancakbildiğim kadarı ile, sabit olacağını düşündüğünüz kilo ile ameliyata girmek en çok tavsiye edilen.Merhabalar ben de bu ameliyatı düşünüyorum. Hatta gün aldım. 1.55 boyunda 65 kiloyum85 e-f takıyorum toparlayıcı. Kafam çok karışık arkadaşlar sizce zayıflayıp öyle mi olayım ameliyatı. Yoksa olayım bitsin mi
Merhaba, tabi ki en iyi bilgiyi doktorunuzla görüşerek alırsınız, ancakbildiğim kadarı ile, sabit olacağını düşündüğünüz kilo ile ameliyata girmek en çok tavsiye edilen.
[/QUOT
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Zayıflamak istiyorum ama yıllardır 60 lardan inemedim doktorum ameliyatlıksın kesinlikle dedi diyetisyenle görüştüm önce zayıflamamı tavsiye etti ama ameliyat günüm 17 Temmuz arada süre yok ne yapsam bilemedim
Cok tesekkür ederim o kadar güzel anlatmışsınız kiGeçmiş olsun... çok haklısınız, bu ameliyatı isteyen hepimizin hem görsel takıntıları var hem de fiziksel rahatsızlıkları... Sizin de başlangıç ölçünüz 80C imiş yani çoğu kişiye göre "çok fazla büyük değil", hali ile eminim ki, çoğu kişi zayıfsın, zaten çok da büyük değil göğüslerin, ne gerek var bıçak altına yatmaya demiştir. Ama o rahatsızlığı kimse bizim yerimize çekmiyor malesef. Kolay atlatmanıza da sevindim...
Biraz yukarıda öncesi sonrası paylaşmıştım. Boyum 168 kilom 59 omasına rağmen göğüs sebebi ile 70-75 kilo gösteriyordum, ben de 80 D'den 75 B'ye düştüm ve böyle bir rahatlama yok kesinlikle değer. Zaten büyük göğüsle tempolu koşu filan kalp krizi hissiyatı yaşatıyor, ki sizin mesleğiniz spormuş. Herkes, tabi ki ön araştırmalarını da güzelce yaparak, olsun kurtulsun derim ben de
Cok tesekkür ederim o kadar güzel anlatmışsınız kikesinlikle doktoru cok iyi arastırıp karar verilmeli bu sürece sonuc olarak bicak altına yatıyosun olan herkese gecmis olsun diyorum olmayı düsünen varsa da hic geciktirmeden girsin bu ise o kadar korkmaya ertelemeye hic gerek yokmus onu anladım
Aynı duygularla girdim bende ameliyata korku vardı ama aynı zamanda bi an önce olsun bitsin istiyodum son güne kadar vazgecmek istedim ama simdi iyi ki diyorum yıllardır yasadigim skntıdan kurtuldum doktorla mı ilgili benim vucud direncimle mi ilgili bilmiyorum ama cok kolay oldu su an 3.günüm direnlerde olmasa ameliyat oldugumu tamamen unutucam o kadar rahatım Allaha sükür insallah sizinde öyle olurMerhaba hanımlar daha önce de yazmıştım ameliyatım iki defa ertelediler diye üçüncüye aradılar ama bu seferde biz erteledik
Dün sabah eşimi aradılar akşam gelin yarın ameliyat dediler damdan düşer gibi
Eşimde dedi iki gün önceden haber verseniz çalışıyorum izin almam lazım dedi sekreter de ne zaman olur bilemem demiş
Nedense yine ertelendi diye bi rahatlama geldi ama ameliyat olamadığım içinde çok üzülüyorum aynı zamanda çok korkuyorum
Direnler çıkana kadar hastanede mi kaldınız.Aynı duygularla girdim bende ameliyata korku vardı ama aynı zamanda bi an önce olsun bitsin istiyodum son güne kadar vazgecmek istedim ama simdi iyi ki diyorum yıllardır yasadigim skntıdan kurtuldum doktorla mı ilgili benim vucud direncimle mi ilgili bilmiyorum ama cok kolay oldu su an 3.günüm direnlerde olmasa ameliyat oldugumu tamamen unutucam o kadar rahatım Allaha sükür insallah sizinde öyle olur
Hayır 1 gece kaldım direnlerle taburcu oldum cumartesi cıkıcak direnlerDirenler çıkana kadar hastanede mi kaldınız.
Banada 3 gün takılacak dediler de korktum hastanede mi kalınacak diyeHayır 1 gece kaldım direnlerle taburcu oldum cumartesi cıkıcak direnler
Merhaba ameliyat oldunuz mu ben narkozdan değilde narkoz sonrası ağrı dan çok korkuyorumBennarkoz korkusundan bu memelere mahkum oldum
Olamadım ama büyük ölçüde korkularım geçti bu sene bitmeden kesin olucam Allah nasip ederse tabiMerhaba ameliyat oldunuz mu ben narkozdan değilde narkoz sonrası ağrı dan çok korkuyorum
O korkular hiç bitmiyor, bende korkuyordum, gözümü kararttim artikOlamadım ama büyük ölçüde korkularım geçti bu sene bitmeden kesin olucam Allah nasip ederse tabiAğrı asla yok denecek kadar az hiç korkma bian önce kurtul
Bu sefer kesin kararlıyım doktor zayıfla biraz dedi diyet egzersiz başladım en geç 2 aya inşAllahhh kurtulucamO korkular hiç bitmiyor, bende korkuyordum, gözümü kararttim artik
Hadi hayırlısı inşAllah hakkımızda güzel sonuçlar alırız, benimde 1 ay sonra, o zamana kadar 68 kiloya gelmek istiyorumBu sefer kesin kararlıyım doktor zayıfla biraz dedi diyet egzersiz başladım en geç 2 aya inşAllahhh kurtulucam
Olamadım ama büyük ölçüde korkularım geçti bu sene bitmeden kesin olucam Allah nasip ederse tabiAğrı asla yok denecek kadar az hiç korkma bian önce kurtul
İnşallah, dilerim hep beraber kurtulmuş oluruz
Benim günü belli değil bi daha ne zaman cağrılırım bilmiyorum oda ayrı bir gerginlikHadi hayırlısı inşAllah hakkımızda güzel sonuçlar alırız, benimde 1 ay sonra, o zamana kadar 68 kiloya gelmek istiyorum
Nasıl yani, bir doktora görünmediniz mi?Benim günü belli değil bi daha ne zaman cağrılırım bilmiyorum oda ayrı bir gerginlik
Inşallah dilerim hep beraber kurtulmuş oluruzOlamadım ama büyük ölçüde korkularım geçti bu sene bitmeden kesin olucam Allah nasip ederse tabiAğrı asla yok denecek kadar az hiç korkma bian önce kurtul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?