Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba, tabi ki en iyi bilgiyi doktorunuzla görüşerek alırsınız, ancakbildiğim kadarı ile, sabit olacağını düşündüğünüz kilo ile ameliyata girmek en çok tavsiye edilen.

Cok tesekkür ederim o kadar güzel anlatmışsınız kikesinlikle doktoru cok iyi arastırıp karar verilmeli bu sürece sonuc olarak bicak altına yatıyosun olan herkese gecmis olsun diyorum olmayı düsünen varsa da hic geciktirmeden girsin bu ise o kadar korkmaya ertelemeye hic gerek yokmus onu anladım

Merhaba hanımlar daha önce de yazmıştım ameliyatım iki defa ertelediler diye üçüncüye aradılar ama bu seferde biz erteledik
Dün sabah eşimi aradılar akşam gelin yarın ameliyat dediler damdan düşer gibi
Eşimde dedi iki gün önceden haber verseniz çalışıyorum izin almam lazım dedi sekreter de ne zaman olur bilemem demiş
Nedense yine ertelendi diye bi rahatlama geldi ama ameliyat olamadığım içinde çok üzülüyorum aynı zamanda çok korkuyorum​

Aynı duygularla girdim bende ameliyata korku vardı ama aynı zamanda bi an önce olsun bitsin istiyodum son güne kadar vazgecmek istedim ama simdi iyi ki diyorum yıllardır yasadigim skntıdan kurtuldum doktorla mı ilgili benim vucud direncimle mi ilgili bilmiyorum ama cok kolay oldu su an 3.günüm direnlerde olmasa ameliyat oldugumu tamamen unutucam o kadar rahatım Allaha sükür insallah sizinde öyle olur

Direnler çıkana kadar hastanede mi kaldınız.

Nişantaşı hastanesinde ameliyat olan var mi...arkadaslqr devlet hastaneleri pandemoden dolayı yapmiyor istanbulda yapan hastane var mi...ve nisantasi hastanesi nasil..dr m aydinol..nasil..cok gerginim birnyanim hala ameliyat olmasam mi ne gerek var diyor ama olmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…