- 26 Eylül 2018
- 772
- 2.165
- 113
- 34
- Konu Sahibi ---Lily---
- #37.061
Cesaret verdiniz, çok çok k teşekkür ederim. Dilerim en içinize sinen şekilde iyileşir :)Tekirdag'da Op.Dr.Tugba Dindar ameliyatımı gerçeklestirdi. Çok uzun süredir bu ameliyatı arastiriyorum ve araştırmalarıma göre tek başına meme küçültme ameliyatı iyileşme sureci acisindan en rahat geçen ameliyatlardan. Hep bu düşünce ile devam ettim bu sureç boyunca. Bir de itiraf etmem gerekir ki benim ağri eşigim cok yüksek ve genel olarak naz niyaz yapmayi reddeden bir yapim var . Yani siz bu ameliyattan ne beklerseniz onu yaşarsıniz. Ölüp bitecegim derseniz ölüp bitersiniz, hemen geçip gidecek derseniz de geçip gider. Asla çok kötu yorumlara inanmayın derim, öyle 2 ay bana bakildi hicbirseye elimi suremedim diyenlerin ağrı eşiği cok dusuk sanirim ben asla öyle bir durum hissetmedim. Ama dün gece ilk gecem biraz zonklamali oldu bir sure uyuyamadim sonra dalmışım ve şimdi daha iyi uyandim. Süreçle ilgili guncelleme paylaşırım ara ara
Benim önce kilo vermem lazım, kilomu azaltıp sabitledikten sonra ameliyat düşünüyorum. Yine de şimdiden doktor ismi araştırıyorum, teşekkürler bilgi verdiğiniz için.