• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Tekirdag'da Op.Dr.Tugba Dindar ameliyatımı gerçeklestirdi. Çok uzun süredir bu ameliyatı arastiriyorum ve araştırmalarıma göre tek başına meme küçültme ameliyatı iyileşme sureci acisindan en rahat geçen ameliyatlardan. Hep bu düşünce ile devam ettim bu sureç boyunca. Bir de itiraf etmem gerekir ki benim ağri eşigim cok yüksek ve genel olarak naz niyaz yapmayi reddeden bir yapim var 😊. Yani siz bu ameliyattan ne beklerseniz onu yaşarsıniz. Ölüp bitecegim derseniz ölüp bitersiniz, hemen geçip gidecek derseniz de geçip gider. Asla çok kötu yorumlara inanmayın derim, öyle 2 ay bana bakildi hicbirseye elimi suremedim diyenlerin ağrı eşiği cok dusuk sanirim ben asla öyle bir durum hissetmedim. Ama dün gece ilk gecem biraz zonklamali oldu bir sure uyuyamadim sonra dalmışım ve şimdi daha iyi uyandim. Süreçle ilgili guncelleme paylaşırım ara ara 😊
Cesaret verdiniz, çok çok k teşekkür ederim. Dilerim en içinize sinen şekilde iyileşir :)
Benim önce kilo vermem lazım, kilomu azaltıp sabitledikten sonra ameliyat düşünüyorum. Yine de şimdiden doktor ismi araştırıyorum, teşekkürler bilgi verdiğiniz için.

Onu bilmiyorum canım. Genelde estetik dikiş oluyor bu tarz ameliyatlar. Size neden yapılmamış anlamadım. Doktorunuza sorarak daha sağlıklı bilgi alabilirsin.
Normal dikiş de yapılıyor, normal dikişle ameliyat olanların iyilesme sureci konusunda ameliyatlarinin uzerinden vakit gecenlerin fikirlerini merak etmistim. Ama cok eskiden ameliyat olanlar cok sık uğramiyor sanırım foruma 😊

Normal dikiş de yapılıyor, normal dikişle ameliyat olanların iyilesme sureci konusunda ameliyatlarinin uzerinden vakit gecenlerin fikirlerini merak etmistim. Ama cok eskiden ameliyat olanlar cok sık uğramiyor sanırım foruma 😊
Evet ilk zamanlar merak, bilgi alışverişi vs oluyo. Sonra zaten çabuk iyilesiyorsun.. Soracak bilgi alacak birşeyde kalmiyo. Bi ben kaldım galiba :) :)

Ameliyatlarının üzerinden vakit geçip memelerinin sekilleri toparlanan arkadaşlara bir soru sormak isterim. Benim ameliyatimin uzerinden daha 2 gün geçti ve bu sabah dikislerime pansuman yaparken bir baktim da, dikisler cok korkunç yahu 🙈. Hatta eşim gördü de frankenstein gibi dedi 🤣🤣. Dikislerdeki bu goruntu ne zaman duzeliyor acaba?
Öncelikle geçmiş olsun sabredin gecicek meme dokusu çok yumuşak katlı bir bölge meme altında kalan dikişler biraz daha geç geçiyor zaten dikişleri vücut kendisi yokediyor genelde meme ameliyatları kış aylarında yapılıyor yaz mevsiminde olduğumuz için pansumanlari ihmal etmeyin birde krem sürüyorsanz kremi asiri dökmeyin sulandiriyor yara bölgesini

merhaba bendeki bu şişlik nasıl inecek bana bir bilgi verir misin 6 gün oldu karnım şiş memelerim şiş korsede nefesim daralıyor yürümekte zorlanıyorum yemek yiyemiyorum rica etsem yardımcı olur musunuz
korseyi 2 ay taktım sıslık ödemden kaynaklı ben 6-9 ay gıbı bır surede attım odemi ama merak etme 20 gun olunca amelıyat daha ıyı hıssedeceksın kendını.hareket etmekte zorlanman normal korkma dıkıslerın iyi olsun yeter şimdilek en cok ona onem ver korseye de alısmaya bak zamanla daha gevseyecektır oda.

korseyi 2 ay taktım sıslık ödemden kaynaklı ben 6-9 ay gıbı bır surede attım odemi ama merak etme 20 gun olunca amelıyat daha ıyı hıssedeceksın kendını.hareket etmekte zorlanman normal korkma dıkıslerın iyi olsun yeter şimdilek en cok ona onem ver korseye de alısmaya bak zamanla daha gevseyecektır oda.
bana ameliyat sonrasında kopçalı korse giydirmişler o da çok zor giyimi çıkarımı çok zor cırt cırtlı alsam daha mı iyi olur acaba

Evet bende forumlardan aldigim cesaret ve bilgi ile Bursa Cekirge devlet hastahanesinde Hurrem Sebnem Gurler e ameliyat oldum heyet raporsuz ucretli olarak cuma gunu. Bazen haliyle burdaki korkutucu yorumlardan etkilendim. Bahsedilen agri esigi mevzusu sanirim gercek benim bekledigim agrilar acilar hicbir sekilde yasanmadi. Sabah 9da cizim yapilip ameliyata girdim ve 11.30da odada sedyeden yataga alinirken uyandim ki hersey bitmis😂. 1gece kalip cikis yaptik bugun drenlerim alindi onda da icinden birsey geciyor gibi oluyor agri sizi olmadi kendi kendine kaynayan dikisler var lolipop sekliyle yapiyor genel ameiyatlarini Sebnem hanim. Baska bir doktor 20.000tl den 18.000tl ye dustu ozel diye ayni islemler ve cok guven vermedi o doktor devlet olmasina ragmen oyle ozel hir ilgisi oldu ki Sebnem hanimin 4750tl ye tahlil ekg ameliyt hersey 1hfta da bitti gitti. Kaygilar korkular cok normal fakat iyi ki diyorum surec kisa oldugundan anlamadan girdim ameliyata ki 4gun gecti gitti bile bardak kaldiramayanlar olmus fln col sukur ben oyle seyler yasamadim. Dusunenler varsa bende yeni yaptirmis biri olarak paylasmak istedim. Ameliyat olanlara gecmis olsun, olmayi dusunenlere de cesaret olsun ins bosuna tasimayin o agirliklari yeniden dogmus gibiyim diyenlere abartiyorlar sanirim o kdr da degildir diyordum ama tam da oyleymis 😂😂 uzun oldu kusura bakmayin ama cok sevincliyim saka gibi bu kadar hizli ve mutlu sonuclar elde edince tabii

Evet bende forumlardan aldigim cesaret ve bilgi ile Bursa Cekirge devlet hastahanesinde Hurrem Sebnem Gurler e ameliyat oldum heyet raporsuz ucretli olarak cuma gunu. Bazen haliyle burdaki korkutucu yorumlardan etkilendim. Bahsedilen agri esigi mevzusu sanirim gercek benim bekledigim agrilar acilar hicbir sekilde yasanmadi. Sabah 9da cizim yapilip ameliyata girdim ve 11.30da odada sedyeden yataga alinirken uyandim ki hersey bitmis😂. 1gece kalip cikis yaptik bugun drenlerim alindi onda da icinden birsey geciyor gibi oluyor agri sizi olmadi kendi kendine kaynayan dikisler var lolipop sekliyle yapiyor genel ameiyatlarini Sebnem hanim. Baska bir doktor 20.000tl den 18.000tl ye dustu ozel diye ayni islemler ve cok guven vermedi o doktor devlet olmasina ragmen oyle ozel hir ilgisi oldu ki Sebnem hanimin 4750tl ye tahlil ekg ameliyt hersey 1hfta da bitti gitti. Kaygilar korkular cok normal fakat iyi ki diyorum surec kisa oldugundan anlamadan girdim ameliyata ki 4gun gecti gitti bile bardak kaldiramayanlar olmus fln col sukur ben oyle seyler yasamadim. Dusunenler varsa bende yeni yaptirmis biri olarak paylasmak istedim. Ameliyat olanlara gecmis olsun, olmayi dusunenlere de cesaret olsun ins bosuna tasimayin o agirliklari yeniden dogmus gibiyim diyenlere abartiyorlar sanirim o kdr da degildir diyordum ama tam da oyleymis 😂😂 uzun oldu kusura bakmayin ama cok sevincliyim saka gibi bu kadar hizli ve mutlu sonuclar elde edince tabii

Merhaba, sizinle "meme küçültme ameliyatı ikiziyiz" sizden tam 22 saat önce ameliyata girdim ben de 🤗😜... bugün ilk kontrolüm vardı, şimdilik herşey yolunda. Size de gelmiş gecmiş olsun tez vakitte tamamen iyileşelim inşallah 🙏🏻🥳

Merhaba, sizinle "meme küçültme ameliyatı ikiziyiz" sizden tam 22 saat önce ameliyata girdim ben de 🤗😜... bugün ilk kontrolüm vardı, şimdilik herşey yolunda. Size de gelmiş gecmiş olsun tez vakitte tamamen iyileşelim inşallah 🙏🏻🥳
😆😆😆🥰 Evet öyle olmus cidden .Cok tesekkur ederim insallah tamamen gecip gider bu da🤲. Yerinde duramayan insanlar icin hareket kisitlamasi sikintili cunku😂😂

Herkese merhaba uzun zaman oldu giremedim ameliyat sonra tüpler içim amaekiyat derken bir de ev taşıma şükür şimdi de korona evde hapis çok güzel kilo vermiştim 12 kilo aldım 4 ayda 😔ama şimdi başladım dikkat etmeye ve spora sizi seviyore özledim hepinizi öpüyorum görüşmek üzere 😘❤️

Kızlar sonunda ben de ameliyat oluyorum. Ogu'de Prof. Dr Yakup Karabağlı 'ya

😆😆😆🥰 Evet öyle olmus cidden .Cok tesekkur ederim insallah tamamen gecip gider bu da🤲. Yerinde duramayan insanlar icin hareket kisitlamasi sikintili cunku😂😂
Sormayın, ilk ayağa kalkışımda doktor kızmasın diye ağır çekimde kalkmaya zorladım kendimi. Doktorum hop hop ama çok hızlı kalktınız, bir hiperaktiflik var sizde dedi :oops:... başımıza birşey gelmeden iyileşmeye bakmalı :KK71:

herkes ne guzel yorumlar yapmis, cesaretlendim acikcasi :)
peki aranizda izmit'te herhangi bir devlet hastanesinde doktor onerebilecek olan var mi ?
simdiden tesekkurler :KK200:

Sormayın, ilk ayağa kalkışımda doktor kızmasın diye ağır çekimde kalkmaya zorladım kendimi. Doktorum hop hop ama çok hızlı kalktınız, bir hiperaktiflik var sizde dedi :oops:... başımıza birşey gelmeden iyileşmeye bakmalı :KK71:
Ay ins yavas insanlara ozebmeye basladim 🙃 tez canlilik sikinti bu durumlar da ama cok sukur cok guzel geciyor iyi ki diyorum hep

herkes ne guzel yorumlar yapmis, cesaretlendim acikcasi :)
peki aranizda izmit'te herhangi bir devlet hastanesinde doktor onerebilecek olan var mi ?
simdiden tesekkurler :KK200:
Hastahanelerin plastik cerrahlarinda hasta yorumlarina bakin derim once ulasabildikleriniz ile irtibata gecin. Umarim ise yarar ben cok arastirdim cunku gorustum konustum sonucta zor bir karar

Arkadaşlar siteyi tam bilmiyorum..devlet hastanesinde 2020 de ameliayt olanlar kac tl ue oldu yazarmisiniz ve hangi hastane lütfen yazin lütfen..bende dusunuyorum olmayi parayi ayarlicam ona gore

Back