- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #37.081
merhaba Bursa da cekirge devlet hastahanesinde cuma gunu oldum ben 4750 tl herseyArkadaşlar siteyi tam bilmiyorum..devlet hastanesinde 2020 de ameliayt olanlar kac tl ue oldu yazarmisiniz ve hangi hastane lütfen yazin lütfen..bende dusunuyorum olmayi parayi ayarlicam ona gore
Cok tesekkur ederim gecmis olsun..muauene ile ameliyatınizin arası kac gun acabamerhaba Bursa da cekirge devlet hastahanesinde cuma gunu oldum ben 4750 tl hersey
Cok tesekkur ederim gecmis olsun..muauene ile ameliyatınizin arası kac gun acaba
[/QU tesekkur ederim ilk muayene gunu ameliyat gunu verdi 1hfta sonrasina yani cuma gittim sonraki sali ekg tahlil fln islemleri hallettik cuma ameliyat oldum
Ne zaman oldunuz hagi dr nMerhaba ben şişli etfalde toplamda 3000 tl ye küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum
Resim nerede bende görmek isterimPaylaşım yapan, bilgi veren, özellikle önce ve sonrası fotoğraflarını koyan herkese teşekkürler. Gerçekten hiç bir yerde bulamıyorsunuz. Cesaret ve fikir verici oldu. Teşekkürler, saygılarımı sunarım.
Biraz geriye doğru takip etmek gerekiyor forumu. Fotoğraflar özellikle son 1 sene içerisinde gönderilen mesajlarda var. Gerçekten son 1 sene içerisinde çok güzel yorumlar da yapılmış. İnsanlar aylar sonra fotoğraflarını paylaşmışlar, bilgi vermişler.Resim nerede bende görmek isterim
Cok sevindim bunu duyduguma, gece hepsini inceleyeceğim, bunu görünce korkum daha azalacaktırBiraz geriye doğru takip etmek gerekiyor forumu. Fotoğraflar özellikle son 1 sene içerisinde gönderilen mesajlarda var. Gerçekten son 1 sene içerisinde çok güzel yorumlar da yapılmış. İnsanlar aylar sonra fotoğraflarını paylaşmışlar, bilgi vermişler.
Sen karar verdin mi ne zaman ameliyat olacaksın?Cok sevindim bunu duyduguma, gece hepsini inceleyeceğim, bunu görünce korkum daha azalacaktır
Dün meme ultrasonu çekmiştim bugün, doktora watsaptan sonucu attım. Pazartesi tahliller yazilacak ve ameliyat için gün belirleyecegizSen karar verdin mi ne zaman ameliyat olacaksın?
Umarım sorunsuz çok güzel bir operasyon olur. Karar vermek en zor kısımlardan biri sanırım.Dün meme ultrasonu çekmiştim bugün, doktora watsaptan sonucu attım. Pazartesi tahliller yazilacak ve ameliyat için gün belirleyecegiz
InsAllah, karar vermek zorunda zoru. Doktorum muayeneden çıkarken çok pişman olacaksın dedi daha erken yaptirmadigin için, bundan cesaret aldım biraz da ameliyat kararı için.Umarım sorunsuz çok güzel bir operasyon olur. Karar vermek en zor kısımlardan biri sanırım.
Ben bu sene araştırmaya başladım 40 yaşındayım. Boyum 168 65 kiloyum. 56-57 kiloya indiğim zaman 75 B Cup oluyor. Şu an 80 göğüsaltı, D cup ama tam dolduruyor taşarcasına. Köprücük kemiğinden memebaşına kadarki mesafe 25 cm. 18-19 cm olması gerekiyormuş sanırım. Ağırlık yapıyorlar, denize giderken problem, sıradan bir elbise kıyafet dahi giysem ya da beyaz bir tişört Pamela Anderson gibi hissediyorum kendimi inanılmaz dikkat çekiyor, spor yaparken zorlanıyorum. Göğüs dekoltesi kullanamıyorum. Oysaki göğsün ortasına inen bir kolye ile askılı bir kıyafet çok oluyor. Evli değilim çocuğum yok ama çocuk yapmayı da düşünmüyorum açıkçası. Belki kilo verip bir kaç sene daha iyice sarktıktan sonra opere olmalıyım, bilemiyorum. Komplikasyonlar korkutuyor. Özellikle şu dönem Corona mevzusu. Ama eninde sonunda olacağım sanırım bu ameliyatı, giydiğimin yakışması, ağrılardan kurtulmak, yılları geri çevirmek, daha genç görünmek, konforlu olmak adına. Sanırım buradaki herkes beni anlıyordur :)InsAllah, karar vermek zorunda zoru. Doktorum muayeneden çıkarken çok pişman olacaksın dedi daha erken yaptirmadigin için, bundan cesaret aldım biraz da ameliyat kararı için.
Bende 29 yaşındayım bekarım, boyumuz aynı ben 70 kiloyum, göğüslerim büyük sırtım kamburlasmaya başlıyor artık dik duramuyorum, meme iyice aşağı çekiyor beniBen bu sene araştırmaya başladım 40 yaşındayım. Boyum 168 65 kiloyum. 56-57 kiloya indiğim zaman 75 B Cup oluyor. Şu an 80 göğüsaltı, D cup ama tam dolduruyor taşarcasına. Köprücük kemiğinden memebaşına kadarki mesafe 25 cm. 18-19 cm olması gerekiyormuş sanırım. Ağırlık yapıyorlar, denize giderken problem, sıradan bir elbise kıyafet dahi giysem ya da beyaz bir tişört Pamela Anderson gibi hissediyorum kendimi inanılmaz dikkat çekiyor, spor yaparken zorlanıyorum. Göğüs dekoltesi kullanamıyorum. Oysaki göğsün ortasına inen bir kolye ile askılı bir kıyafet çok oluyor. Evli değilim çocuğum yok ama çocuk yapmayı da düşünmüyorum açıkçası. Belki kilo verip bir kaç sene daha iyice sarktıktan sonra opere olmalıyım, bilemiyorum. Komplikasyonlar korkutuyor. Özellikle şu dönem Corona mevzusu. Ama eninde sonunda olacağım sanırım bu ameliyatı, giydiğimin yakışması, ağrılardan kurtulmak, yılları geri çevirmek, daha genç görünmek, konforlu olmak adına. Sanırım buradaki herkes beni anlıyordur :)
Geçmiş olsunBende araniza katıldım ameliyatım dün gerceklesti ergenligimden bu yana hep skntı yasadim aslında cok büyük degillerdi 80 C kullaniyodum ama beden egitimi ogretmeniyim spor tisortlerini rahat giyemiyodum omuzlarimda askı izleri vardi sırt agrisi yasiyodum dün itibariyle bu sıkntılarımdan kurtuldum sükür agri olmadi su anda da cok hafif sızlanma var gercekten korkulacak bi ameliyat degilmis hemen kalkıp cok rahat yürümeye basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?