• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Arkadaşlar siteyi tam bilmiyorum..devlet hastanesinde 2020 de ameliayt olanlar kac tl ue oldu yazarmisiniz ve hangi hastane lütfen yazin lütfen..bende dusunuyorum olmayi parayi ayarlicam ona gore
merhaba Bursa da cekirge devlet hastahanesinde cuma gunu oldum ben 4750 tl hersey

Paylaşım yapan, bilgi veren, özellikle önce ve sonrası fotoğraflarını koyan herkese teşekkürler. Gerçekten hiç bir yerde bulamıyorsunuz. Cesaret ve fikir verici oldu. Teşekkürler, saygılarımı sunarım.

Resim nerede bende görmek isterim o_O
Biraz geriye doğru takip etmek gerekiyor forumu. Fotoğraflar özellikle son 1 sene içerisinde gönderilen mesajlarda var. Gerçekten son 1 sene içerisinde çok güzel yorumlar da yapılmış. İnsanlar aylar sonra fotoğraflarını paylaşmışlar, bilgi vermişler.

Biraz geriye doğru takip etmek gerekiyor forumu. Fotoğraflar özellikle son 1 sene içerisinde gönderilen mesajlarda var. Gerçekten son 1 sene içerisinde çok güzel yorumlar da yapılmış. İnsanlar aylar sonra fotoğraflarını paylaşmışlar, bilgi vermişler.
Cok sevindim bunu duyduguma, gece hepsini inceleyeceğim, bunu görünce korkum daha azalacaktır:(

InsAllah, karar vermek zorunda zoru. Doktorum muayeneden çıkarken çok pişman olacaksın dedi daha erken yaptirmadigin için, bundan cesaret aldım biraz da ameliyat kararı için.
Ben bu sene araştırmaya başladım 40 yaşındayım. Boyum 168 65 kiloyum. 56-57 kiloya indiğim zaman 75 B Cup oluyor. Şu an 80 göğüsaltı, D cup ama tam dolduruyor taşarcasına. Köprücük kemiğinden memebaşına kadarki mesafe 25 cm. 18-19 cm olması gerekiyormuş sanırım. Ağırlık yapıyorlar, denize giderken problem, sıradan bir elbise kıyafet dahi giysem ya da beyaz bir tişört Pamela Anderson gibi hissediyorum kendimi inanılmaz dikkat çekiyor, spor yaparken zorlanıyorum. Göğüs dekoltesi kullanamıyorum. Oysaki göğsün ortasına inen bir kolye ile askılı bir kıyafet çok oluyor. Evli değilim çocuğum yok ama çocuk yapmayı da düşünmüyorum açıkçası. Belki kilo verip bir kaç sene daha iyice sarktıktan sonra opere olmalıyım, bilemiyorum. Komplikasyonlar korkutuyor. Özellikle şu dönem Corona mevzusu. Ama eninde sonunda olacağım sanırım bu ameliyatı, giydiğimin yakışması, ağrılardan kurtulmak, yılları geri çevirmek, daha genç görünmek, konforlu olmak adına. Sanırım buradaki herkes beni anlıyordur :)

Ben bu sene araştırmaya başladım 40 yaşındayım. Boyum 168 65 kiloyum. 56-57 kiloya indiğim zaman 75 B Cup oluyor. Şu an 80 göğüsaltı, D cup ama tam dolduruyor taşarcasına. Köprücük kemiğinden memebaşına kadarki mesafe 25 cm. 18-19 cm olması gerekiyormuş sanırım. Ağırlık yapıyorlar, denize giderken problem, sıradan bir elbise kıyafet dahi giysem ya da beyaz bir tişört Pamela Anderson gibi hissediyorum kendimi inanılmaz dikkat çekiyor, spor yaparken zorlanıyorum. Göğüs dekoltesi kullanamıyorum. Oysaki göğsün ortasına inen bir kolye ile askılı bir kıyafet çok oluyor. Evli değilim çocuğum yok ama çocuk yapmayı da düşünmüyorum açıkçası. Belki kilo verip bir kaç sene daha iyice sarktıktan sonra opere olmalıyım, bilemiyorum. Komplikasyonlar korkutuyor. Özellikle şu dönem Corona mevzusu. Ama eninde sonunda olacağım sanırım bu ameliyatı, giydiğimin yakışması, ağrılardan kurtulmak, yılları geri çevirmek, daha genç görünmek, konforlu olmak adına. Sanırım buradaki herkes beni anlıyordur :)
Bende 29 yaşındayım bekarım, boyumuz aynı ben 70 kiloyum, göğüslerim büyük sırtım kamburlasmaya başlıyor artık dik duramuyorum, meme iyice aşağı çekiyor beni :(

Ben Tavsiye Belirtiyorum. Öncelikle bel ağrısından şikayetçiyseniz artık rahat kıyafet giymeyi ve omuzlarınızda olan yükü artık çekmeyi istemiyorsanız tek doğru adres Op. Dr.Ömer Sağır bunu bilin isterim. Doktorum Ömer Sağıra Kasım 2019 da meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum. Bugün bu kadar iyiysem tek sebebi kendisi ve muhteşem ekibidir. Sayesinde bugün sağlıklı ve mutlu artık bel ağrısından kurtulmuş rahat rahat İstediği kıyafeti giyebilen bir kişiyim. Kendisi ve çalışanları dahil çok güler yüzlü, samimi, içten davranışlarıyla beni ameliyat öncesinde de sonrasında da o kadar güzel hazırladılar ki o özgüvenle ameliyatımı başarılı bir şekilde atlattım. Bugün 8. Ayım ve dikiş izlerim git gide hafifledi ağrılarım yok hayata yeni doğmuş gibiyim istediğim bikiniyi elbiseyi seneler sonra rahatlıkla giyebiliyorum. Kendini bu kadar iyi hissetmeyi bel ağrısından kurtulmayı kim istemez ki. Eğer böyle bir probleminiz varsa kendinizi emin ve güvenilir ellere bırakın derim. Ben uzun doktor araştırmaları sonucunda kendisini buldum Ve Allah'a şükürler olsun sayesinde artık daha öz güwenli ağrısız dik bir duruşa sahibim. Sizlere de tavsiye ediyorum.

Merhabalaarr 🤗, ameliyatımın üzerinden 13 gün geçti, öncesi-sonrası bu şekilde. çok rahatlamış hissediyorum kendimi🥳🤩🙏🏻

Eklentiler

• 20200708_081126.jpg
    20200708_081126.jpg
    84,6 KB · Görüntüleme: 331
  • 20200708_081211.jpg
    20200708_081211.jpg
    79,4 KB · Görüntüleme: 322
Bende araniza katıldım ameliyatım dün gerceklesti ergenligimden bu yana hep skntı yasadim aslında cok büyük degillerdi 80 C kullaniyodum ama beden egitimi ogretmeniyim spor tisortlerini rahat giyemiyodum omuzlarimda askı izleri vardi sırt agrisi yasiyodum dün itibariyle bu sıkntılarımdan kurtuldum sükür agri olmadi su anda da cok hafif sızlanma var gercekten korkulacak bi ameliyat degilmis hemen kalkıp cok rahat yürümeye basladim

Merhabalar ben de bu ameliyatı düşünüyorum. Hatta gün aldım. 1.55 boyunda 65 kiloyum🤦🏼‍♀️ 85 e-f takıyorum toparlayıcı. Kafam çok karışık arkadaşlar sizce zayıflayıp öyle mi olayım ameliyatı. Yoksa olayım bitsin mi

Bende araniza katıldım ameliyatım dün gerceklesti ergenligimden bu yana hep skntı yasadim aslında cok büyük degillerdi 80 C kullaniyodum ama beden egitimi ogretmeniyim spor tisortlerini rahat giyemiyodum omuzlarimda askı izleri vardi sırt agrisi yasiyodum dün itibariyle bu sıkntılarımdan kurtuldum sükür agri olmadi su anda da cok hafif sızlanma var gercekten korkulacak bi ameliyat degilmis hemen kalkıp cok rahat yürümeye basladim
Geçmiş olsun :KK3:... çok haklısınız, bu ameliyatı isteyen hepimizin hem görsel takıntıları var hem de fiziksel rahatsızlıkları... Sizin de başlangıç ölçünüz 80C imiş yani çoğu kişiye göre "çok fazla büyük değil", hali ile eminim ki, çoğu kişi zayıfsın, zaten çok da büyük değil göğüslerin, ne gerek var bıçak altına yatmaya demiştir. Ama o rahatsızlığı kimse bizim yerimize çekmiyor malesef. Kolay atlatmanıza da sevindim...
Biraz yukarıda öncesi sonrası paylaşmıştım. Boyum 168 kilom 59 omasına rağmen göğüs sebebi ile 70-75 kilo gösteriyordum, ben de 80 D'den 75 B'ye düştüm ve böyle bir rahatlama yok kesinlikle değer. Zaten büyük göğüsle tempolu koşu filan kalp krizi hissiyatı yaşatıyor, ki sizin mesleğiniz spormuş. Herkes, tabi ki ön araştırmalarını da güzelce yaparak, olsun kurtulsun derim ben de :21:

Back