• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba,

Ben Seka Devlet Hastanesi'nde Sedat Vatansever'e ameliyat oldum. Sedat Bey aşırı yoğun; şimdi gitseniz yaz sonuna anca olursunuz belki (Ben 10 ay bekledim)
Kocaeli Devlet hastanesinde plastik cerrah 3-4 taneydi. Buradaki bi arkadaş o hastanede olmuştu ama doktordan emin değilim. Orada sıra gelme süresi daha kısa olur sanırım.
Bayadır seni bekliyorum neden girmiyorsun özeldeyse mesaj attım girersen lütfen geri dönüş yap🙏🙏

Merhabalar bende Bakırköy devlette olucam şuan tahlil yaptırma aşamasındayım ve pazartesi günü anestezi randevum var. Sizin gördüğüm kadarıyla çok güzel olmuş göğüsleriniz sizin paylaşımınızı görerek bende randevu aldım Bakırköyden doktorum mehmet gencer, umarım sizin gibi sonuçdan bende memnun kalırım. Ameliyat sonrası nasıl geçti çabuk toparlandınızmı benim 2.5 yaşında kızım var onun için biraz endişeliyim. Birde özel odadımı kaldınız?kusura bakmayın Biraz fazla soru sordum sanırım😊yeni yaptıran birini bulunca bilgi almak istedim sevgiler...

Kızlar Meraba. 16.12.2019 oldum ameliyatı meme kucultme. Bakirkoy Devlet Hastanesi. Dr. Gengiz Ozdemir. Guzel bir doktor. 3000 bin tele odedim. 140 TL sutyene aldim. Bu kadar
Merhabalar bende Bakırköy devlette olucam şuan tahlil yaptırma aşamasındayım ve pazartesi günü anestezi randevum var. Sizin gördüğüm kadarıyla çok güzel olmuş göğüsleriniz sizin paylaşımınızı görerek bende randevu aldım Bakırköyden doktorum mehmet gencer, umarım sizin gibi sonuçdan bende memnun kalırım. Ameliyat sonrası nasıl geçti çabuk toparlandınızmı benim 2.5 yaşında kızım var onun için biraz endişeliyim. Birde özel odadımı kaldınız?kusura bakmayın Biraz fazla soru sordum sanırım😊yeni yaptıran birini bulunca bilgi almak istedim sevgiler..

Merhabalar bende Bakırköy devlette olucam şuan tahlil yaptırma aşamasındayım ve pazartesi günü anestezi randevum var. Sizin gördüğüm kadarıyla çok güzel olmuş göğüsleriniz sizin paylaşımınızı görerek bende randevu aldım Bakırköyden doktorum mehmet gencer, umarım sizin gibi sonuçdan bende memnun kalırım. Ameliyat sonrası nasıl geçti çabuk toparlandınızmı benim 2.5 yaşında kızım var onun için biraz endişeliyim. Birde özel odadımı kaldınız?kusura bakmayın Biraz fazla soru sordum sanırım😊yeni yaptıran birini bulunca bilgi almak istedim sevgiler..
Meraba. Vala ben çok hızlı ilestim. Ve sıkıntı yaşamadım. Benim de kızım var 4.5 yaş. Odada ben varım ve daha 1 tane kadın. Oda 2 kişilik. 1 gece hastane yarım. 5 gün sonra drenaj bana doktor çıkartmış. Karkmain. Ve doktorun telefon numera mutlaka alın.

Meraba. Vala ben çok hızlı ilestim. Ve sıkıntı yaşamadım. Benim de kızım var 4.5 yaş. Odada ben varım ve daha 1 tane kadın. Oda 2 kişilik. 1 gece hastane yarım. 5 gün sonra drenaj bana doktor çıkartmış. Karkmain. Ve doktorun telefon numera mutlaka alın.
Çook teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alıcam... İyi geceler🤗

Kızlar herkese geçmiş olsun bende artık olmak istiyorum 2çocugum var ortaokul çağından beri hep büyük göğüslü olmaktan bıktım badi giyemezsin gömlek giyemezsin dekolte giyemezsin evet göbeğimde var ama göğüslerimin büyüklüğü göbeğimi örtüyor. Şuan meme ölçümü yapıldı 2 hafta önce 31cm 😏sütyen ölçümü pek bilemiyorum(95c olması lazım) çünkü sütyen almaktan nefret ediyorum Pazar’dan toparlayıcı tarzda aldıklarımı yıllarca kullanıyorum yırtılsada artık inat ettim almıyorum ameliyat olunca güzel güzel çeşit çeşit alıcam 😎 çok güzel olup yazanlara çok özeniyorum o kadar istiyorum ki küçülmesini bıktım artık hiç sevmiyorum kendimi uçları hissetmek hissetmemek umurumda değil 🤷‍♀️ sadece tek istegim küçülmeleri😔 ama sizlere bir sorum var benim troitlerimde kanlanmalı nodül var daha önce biyopsi alındı şimdi yine istiyor dr eğer biyopside kötü huylu (kanserli) çıkarsa ameliyat olucam sizce onu ertemelimiyim ya da biyopsi aldırsam Nisan gibi göğüs ameliyatı olsam sorun olurmu dr soramadım önüme engel çıkar diye 🤦‍♀️ Siz ne dersiniz acaba....

Kızlar herkese geçmiş olsun bende artık olmak istiyorum 2çocugum var ortaokul çağından beri hep büyük göğüslü olmaktan bıktım badi giyemezsin gömlek giyemezsin dekolte giyemezsin evet göbeğimde var ama göğüslerimin büyüklüğü göbeğimi örtüyor. Şuan meme ölçümü yapıldı 2 hafta önce 31cm 😏sütyen ölçümü pek bilemiyorum(95c olması lazım) çünkü sütyen almaktan nefret ediyorum Pazar’dan toparlayıcı tarzda aldıklarımı yıllarca kullanıyorum yırtılsada artık inat ettim almıyorum ameliyat olunca güzel güzel çeşit çeşit alıcam 😎 çok güzel olup yazanlara çok özeniyorum o kadar istiyorum ki küçülmesini bıktım artık hiç sevmiyorum kendimi uçları hissetmek hissetmemek umurumda değil 🤷‍♀️ sadece tek istegim küçülmeleri😔 ama sizlere bir sorum var benim troitlerimde kanlanmalı nodül var daha önce biyopsi alındı şimdi yine istiyor dr eğer biyopside kötü huylu (kanserli) çıkarsa ameliyat olucam sizce onu ertemelimiyim ya da biyopsi aldırsam Nisan gibi göğüs ameliyatı olsam sorun olurmu dr soramadım önüme engel çıkar diye 🤦‍♀️ Siz ne dersiniz acaba....
Gecmis olsun..Inşallah sonuclariniz güzel olur ama ne olursa olsun öncelik Tabii ki sağlık.. biliyorum insan çok daralıyor..ama memeler gerekirse biraz daha bekleyebilir. Ister istemez bir operasyon esnasında vücut direnci değişebiliyor. Geçmiş olsun sonuçlariniz iyi çıksın inşallah

Geçmiş olsun ama kesinlikle önce tiroit e öncelik verin sizi cok iyi anlıyorum benim de 32 cm idi baya sarkık sizin de demekki ortaokul döneminden beri yasitlara göre benim de aynı sizin gibi hep sorunluydu ama artık çok şükür o dert bitti Bnde 30 yıl sonra ... darısı başınıza ama öncelik her zaman sağlık evet bu meme büyüklüğü de bi hastalık adeta ama önceliği kesinlikle tiroite verin onu halledin sonra memeyi düşünün kolay bir ameliyat değil meme küçültme de sonrası daha zahmetli benim 3 hafta oluyor dahaki başladı ağrılarım çocuk olmasa sadece kendime bakardim ama 2 çocuk ve tek başına hareket kisitligiyla zor sonuca değer mi değer o başka geçen gün yeni çamaşır alisverisi mutlulugunu tattim :) inşallah darısı başınıza

Geçmiş olsun ama kesinlikle önce tiroit e öncelik verin sizi cok iyi anlıyorum benim de 32 cm idi baya sarkık sizin de demekki ortaokul döneminden beri yasitlara göre benim de aynı sizin gibi hep sorunluydu ama artık çok şükür o dert bitti Bnde 30 yıl sonra ... darısı başınıza ama öncelik her zaman sağlık evet bu meme büyüklüğü de bi hastalık adeta ama önceliği kesinlikle tiroite verin onu halledin sonra memeyi düşünün kolay bir ameliyat değil meme küçültme de sonrası daha zahmetli benim 3 hafta oluyor dahaki başladı ağrılarım çocuk olmasa sadece kendime bakardim ama 2 çocuk ve tek başına hareket kisitligiyla zor sonuca değer mi değer o başka geçen gün yeni çamaşır alisverisi mutlulugunu tattim :) inşallah darısı başınıza
Kafam çok karışık yorumunuz için ayrıca teşekkürler ama dr bana gün verirse zaten 8 ay beklemiş olucam bir daha başa sarmış olmayacakmıyım 🤦‍♀️😏 birde çalışıyorum Yanımda annem varçocuklarımla ilgileniyor ama ne bileyim bıktım bu gögüslerden koca koca çirkin 😔😔

Çok teşekkür ederim kızlar kafam baya karışık ikiside önemli sağlık sorunları ama biri hayatıma mal olabilir biri agrılardan kurtarır hakkımızda hayırlısı 🙏🙏

Çok teşekkür ederim kızlar kafam baya karışık ikiside önemli sağlık sorunları ama biri hayatıma mal olabilir biri agrılardan kurtarır hakkımızda hayırlısı 🙏🙏

Agrilardan kurtulmak yerine tabiki hayatiniza mal olmamasi daha önemli o yüzden iyi düşünüp bir karar alın. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah iki dertten de kurtulmaniz dileğiyle

Kızlar mrb. Meme küçültme olmadan önce burdaki arkadaşlardan çok cesaret aldığım için bende tecrübelerimi paylaşıp yol göstermek istiyorum. Perşembe günü saat 1 de gazi universitesi hastanesinde oldum ameliyatımı. 3 buçuk saat sürdü. 80 E cup takıyordum, sanırım şimdi B cup oldu. Öyle abartıldığı gibi bi ağrım olmadı. Drenler takılı onların olduğu yerler aciyo biraz. Birde bende astım olduğu için o zorladı. Nefes problemi yaşıyorum. Yara yerlerimle ilgili bi sıkıntı yok şükür. Çok küçük gözüküyorlar gözüme. Biraz meşakatli ama kesinlike değer. Hiç korkmayın olacak arkadaşlar.

F2761D8D-D131-4731-9C47-F50857C8A3DC.png
Merhaba kızlar 25 gün oldu küçültme ameliyatı olalı. Bu sütyeni aldım kullansam sıkıntı olur mu? Sporcu sütyeni

Back