• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Arkadaşlar göğsünüzdeki şişlik tam olarak ne zaman gitti.Benim iki aya yaklasti ama sol gogsumde hala var

Eklentiler

• Screenshot_2020-03-03-09-46-18.png
    Screenshot_2020-03-03-09-46-18.png
    166,6 KB · Görüntüleme: 78
Sporcu sütyeni mi yoksa yarım atlet tarzı bir şey mi acaba?

Hayır sporcu sutyeni belki diğerleri kadar güzel gozukmeyebilir ben de diğerlerini almak istemistim başta önden fermuarli ya da arkası carpraz askılı falan ama onları yeri naylon acitacak tarzda sert vs. Bunun yeri yumusacik.pamuk bir ürün. Bize de bu aşamada böylesi lazım sonra istediğini zaten giyebilirsin. Tercih sizin.

16 aralıkta olmuştum 2 ay olcak indi hatta bedenim 85 idi 80e indi ama ben 6 kg da ameliyat sonrası verdim ondanda olabilir

Hayır sporcu sutyeni belki diğerleri kadar güzel gozukmeyebilir ben de diğerlerini almak istemistim başta önden fermuarli ya da arkası carpraz askılı falan ama onları yeri naylon acitacak tarzda sert vs. Bunun yeri yumusacik.pamuk bir ürün. Bize de bu aşamada böylesi lazım sonra istediğini zaten giyebilirsin. Tercih sizin.
Çok güzel kavrıyor çok güzel şekil veriyor ama dediğiniz gibi naylon sizden bu sütyenin modelini rica edeyim şu ilaç vs durumları bittikten sonra bunu kullanayım. Zira artık yatarken bile çıkarmayı düşünmüyorum

Merhaba, bende istanbulda 5 gün önce küçültme dikleştirme ve liposuction ameliyati oldum. 2 gece hastanede yattim. 3 gündür oteldeyim, yarın evime dönüyorum - ucakla Almanyaya.
benimde şişlik var. Ayaklarim cok şiş, ayakkabı giyemiyorum. Agrim fazla yok.

Merhaba, bende istanbulda 5 gün önce küçültme dikleştirme ve liposuction ameliyati oldum. 2 gece hastanede yattim. 3 gündür oteldeyim, yarın evime dönüyorum - ucakla Almanyaya.
benimde şişlik var. Ayaklarim cok şiş, ayakkabı giyemiyorum. Agrim fazla yok.
Ameliyat sonrası 4 gün varis çorabı giydirdi doktorum siz giymediniz mi?

Back