- Konu Sahibi ---Lily---
- #36.621
Arkadaşlar göğsünüzdeki şişlik tam olarak ne zaman gitti.Benim iki aya yaklasti ama sol gogsumde hala var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar göğsünüzdeki şişlik tam olarak ne zaman gitti.Benim iki aya yaklasti ama sol gogsumde hala var
Eki Görüntüle 2599394 Merhaba kızlar 25 gün oldu küçültme ameliyatı olalı. Bu sütyeni aldım kullansam sıkıntı olur mu? Sporcu sütyeni
Bildiğiniz bir model marka var mı acaba?Olmaz bana 12. Günde sporcu sutyeni giyebilirsin dedi Dr ama bunlardan çok pamuklu olanlar daha rahat
Bildiğiniz bir model marka var mı acaba?
Sporcu sütyeni mi yoksa yarım atlet tarzı bir şey mi acaba?Pentiden aldım arkadaşın tavsiyesiyle çok rahat yumusacik.
Sporcu sütyeni mi yoksa yarım atlet tarzı bir şey mi acaba?
Çok güzel kavrıyor çok güzel şekil veriyor ama dediğiniz gibi naylon sizden bu sütyenin modelini rica edeyim şu ilaç vs durumları bittikten sonra bunu kullanayım. Zira artık yatarken bile çıkarmayı düşünmüyorumHayır sporcu sutyeni belki diğerleri kadar güzel gozukmeyebilir ben de diğerlerini almak istemistim başta önden fermuarli ya da arkası carpraz askılı falan ama onları yeri naylon acitacak tarzda sert vs. Bunun yeri yumusacik.pamuk bir ürün. Bize de bu aşamada böylesi lazım sonra istediğini zaten giyebilirsin. Tercih sizin.
benim 3 aya yaklaştı,ikisinin altları hala şiş,dikey dikiş hala sert,sol sağdan biraz daha büyük,oreola şişiyor,neler nelerArkadaşlar göğsünüzdeki şişlik tam olarak ne zaman gitti.Benim iki aya yaklasti ama sol gogsumde hala var
16 aralıkta olmuştum 2 ay olcak indi hatta bedenim 85 idi 80e indi ama ben 6 kg da ameliyat sonrası verdim ondanda olabilir
80b ama canım 85b idiZayıfladıginiz için göğüs altı çevreniz kuculmus 85 den 80 e düşen orası. Göğüs olcusu cup olan o aynıdır.
Merhaba geçmiş olsun sizin ameliyatınız ğöğüs küçültmemi oldu?Bende şu an yok 26.gun... baya indi.
Merhaba geçmiş olsun sizin ameliyatınız ğöğüs küçültmemi oldu?
Protez kullanılanıldımı peki ? Benide izlemeye alırsanız sevinirim eğer fotğraf paylaşırsanız görmek isterim ameliyat sonucunuzuMerhaba evet kucultme ve diklestirme
Protez kullanılanıldımı peki ? Benide izlemeye alırsanız sevinirim eğer fotğraf paylaşırsanız görmek isterim ameliyat sonucunuzu
Ben de baya azaldı 2 ay oldu tamArkadaşlar göğsünüzdeki şişlik tam olarak ne zaman gitti.Benim iki aya yaklasti ama sol gogsumde hala var
Benimde sol gogsumde kaldi şişlik.İzleriniz nasil hangi kremi kullandinz? TeşekkürlerBen de baya azaldı 2 ay oldu tam
Ameliyat sonrası 4 gün varis çorabı giydirdi doktorum siz giymediniz mi?Merhaba, bende istanbulda 5 gün önce küçültme dikleştirme ve liposuction ameliyati oldum. 2 gece hastanede yattim. 3 gündür oteldeyim, yarın evime dönüyorum - ucakla Almanyaya.
benimde şişlik var. Ayaklarim cok şiş, ayakkabı giyemiyorum. Agrim fazla yok.