- 10 Ekim 2019
- 145
- 119
- 23
- 35
- Konu Sahibi ---Lily---
- #36.561
Sizinki nasıl oldu dikisler. ?Yinede cok iyi duruyorlar canım geçmiş izlerde baya iyi duruyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizinki nasıl oldu dikisler. ?Yinede cok iyi duruyorlar canım geçmiş izlerde baya iyi duruyor
Bende böyle sutyensizYaaaa benim de böyleydi şimdiki hali çok iyi olmuş
Haydi bakalım seninki
Super. Daha şiş var. Ve 2 hafta sadece oldu. Sonra daha güzel olacak. Eski halinde çok kutu. Sizde kaç cücük var?Şimdiki hali ve önceki hali önceki hal için özür dilerim :)))
Siz liposuction yaptırdı göbek?Şimdiki hali ve önceki hali önceki hal için özür dilerim :)))
Siz liposuction yaptırdı göbek?
Super. Daha şiş var. Ve 2 hafta sadece oldu. Sonra daha güzel olacak. Eski halinde çok kutu. Sizde kaç cücük var?
Siyah bandaj gurdum onu için sordum. Sizin fizik çok güzel ve 2 cucugu var. Bende 1 kızım var 5 yaş olacak. 170 boyu benim 65 kg. Ve vermem daha lazım 3 kg en azYok cnm ne liposu Allah korusun :)) ilk fotoda yani eskisinde kötü çıkmış o kadar gobegim yok niye öyle çıkmış bende anlamadım :))) memeler kuculunce göbek gözüme batıyor ama lipo yaptıracak kadar kötü değilim :) 2 doğum yaptım kucugum daha 1.5 yaşında şu an normal yaza hiç kalmaz inşallah :)))
Super. Daha şiş var. Ve 2 hafta sadece oldu. Sonra daha güzel olacak. Eski halinde çok kutu. Sizde kaç cücük var?
Siyah bandaj gurdum onu için sordum. Sizin fizik çok güzel ve 2 cucugu var. Bende 1 kızım var 5 yaş olacak. 170 boyu benim 65 kg. Ve vermem daha lazım 3 kg en az
Ayyy benim de 13 Haziran kıza dogdumYok o siyah şey korse doğumdan sonra alışkanlık oldu öyle takıyorum bazen. Ama dedigim gibi göbek çok yok bende 2 çocuğun verebilecegi kadar var biraz o da yaza anca şimdi spor da yasak gitmesi zor.senin de boy kilo iyi ama.ne kadar giderse o kadar iyi tabiki :))) maşallah benim oglanla aynı yıl senin kız heralde 2015 haziran benimki
Doğumda gittim 100 kg.Ayyy benim de 13 Haziran kıza dogdum
Ben yabancıyım Ukraynalı. Biraz Türkçe kutuDoğumda gittim 100 kg.
Siz o kabukları dikatet. İslatmasin. Banyo yaptırınca kapatsın orda. Ve sonra iyi korunasin lazim2.haftam dikislerin şu anki durumu şu birleşme yeri kabuk o düşerse iyi gibi yanlar çok iyi birleşme yerleri işte kötü geliyor şu an gözüme orası da en son iyilesiyormus
Çok daha iyiler canım kilo da veriyorum ameliyattan sonra 5 kg verdimSizinki nasıl oldu dikisler. ?
Çok daha iyiler canım kilo da veriyorum ameliyattan sonra 5 kg verdim
Çok iyiymiş. Sizin beden acaba hangi C cap D capÇok daha iyiler canım kilo da veriyorum ameliyattan sonra 5 kg verdim
Fotoda büyükler canım 120 den 85b ye indiCnm.senin beden kaç oldu yapılmış hali . Foto da mı büyük. Duruyor
B cup canım 85Çok iyiymiş. Sizin beden acaba hangi C cap D cap