How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Geçmiş olsun gerçekten..ilk hali ne kadar büyük ve sizi yoruyormuş..Şimdi harika olmuşlar..izleriniz de gayet iyi görünüyor daha da güzel olsunlar inşallah

Çok teşekkür ederim ben zaten estetik olarak düşünmedim hiç o yüzden yakınmış uzakmis biri kucukmus diğeri büyükmüş inanin hiç umrumda değil küçüldü mu evet sırt agrilarim omuz cokuklugum gitti mi evet kamburlugum gitti mi evet çok şükür bugunume gerisi bulupta begenmemek olur benim için :)

Eki Görüntüle 2593469 Penti ye gittim dayanamadim 80 b hayalimdeki gibi :))))) şimdi giymiycem tabi yaza inşallah :))
yaa bu işk alışverişi yapmak çok heyecanlı ☺️ hayırlı olsun bende gidip aynılarından almıştım 🙈 ve bi de sporcu sütyeninden o da çok harika duruyor daha yeni 1 ay oldu ben ameliyat olalı evde onu takıyorum dışarıda normal olanı ☺️ ve braleti giymek için yazı bekliyorum heyecanla

yaa bu işk alışverişi yapmak çok heyecanlı ☺ hayırlı olsun bende gidip aynılarından almıştım 🙈 ve bi de sporcu sütyeninden o da çok harika duruyor daha yeni 1 ay oldu ben ameliyat olalı evde onu takıyorum dışarıda normal olanı ☺ ve braleti giymek için yazı bekliyorum heyecanla

Evett hemde ne heyecanliydi ama giymek için o heyecanımi hala sakliyorum yaza anca inşallah :))) sporcu sutyeni ben ameliyattan önce almıştım uzulmustum denerken çok kötü olmuştu hatta ilkinde almamistim ikinciye gidip almıştım şimdi nasıl güzel oluyor :))) o eski halinden eser yok simdi :P Bnde dönüşümlü olarak medikal sutyen ve sporcu sutyenini kullanıyorum ama çoğunluk medikal olan ikisi de gayet güzel ve rahat :)

Hanımlar bugün 15 gün oldu kontrolüm vardı doktor herşey yolunda dedi. Bir ay boyunca sabah nemlendirip akşam antibiyotik krem süreceğim. Bir aydan sonra iz giderici kreme başlayacakmışım. Nemlendirici olarak nar ve kuşburnu çekirdeği yağı kullanacağım.

Benim ilk 3 hafta şekli baya kötüydü kare gibiydi. Yavaş yavaş düzeliyor sanki yada benim gözüm alışıyor bilemiyorum.
Ya elips şeklinde duruyor resmen ve meme uçları da tam ortada değil de sanki birbirine yakınmış gibi dört gün sonra bir ay olacak benim de ama böyle kalırlarsa üzülürüm gerçekten çok kafama takıldı :(

Bir bucuk ay oldu ameliyatim.Sag göğsümde sislik kalmadi ama sol gogsumde hala var.Tam olarak sekil almasi 2 ayi buluyor denmisti bekleyecegim bakalim.Sisligi giden gogsum yuvarlak ama hala şiş olanin sekli kotu.Zaman gerekiyor .Zoru atlattik geriside gelir inşallah 🤗

Bir bucuk ay oldu ameliyatim.Sag göğsümde sislik kalmadi ama sol gogsumde hala var.Tam olarak sekil almasi 2 ayi buluyor denmisti bekleyecegim bakalim.Sisligi giden gogsum yuvarlak ama hala şiş olanin sekli kotu.Zaman gerekiyor .Zoru atlattik geriside gelir inşallah 🤗
Çok geçmiş olsun o da hızlıca düzelir inşallah :)

merhaba gerçekten çok iyi iyileşme süreciniz var ve iyi görünüyor.benim şu an105-100c arası değişiyor çok sarkık biraz daha kilo verip ameliyat olmak istiyorum.nerde ameliyat oldunuz.doktor ismi verebilecekmisiniz?maliyeti ne kadar.

merhaba gerçekten çok iyi iyileşme süreciniz var ve iyi görünüyor.benim şu an105-100c arası değişiyor çok sarkık biraz daha kilo verip ameliyat olmak istiyorum.nerde ameliyat oldunuz.doktor ismi verebilecekmisiniz?maliyeti ne kadar.
Merhaba. Ben de hep kilo vermeyi hedefledim hep ama vakit kaybettim. Keşke daha önce yaptırsaymışım diyorum sürekli. Operasyonu geçirdikten sonra kilo verme motivasyonu daha yüksek oluyor. Ben 13bin liraya İstanbul'da oldum ve çok memnun kaldım. İsterseniz özelden detaylarını ve doktorumun ismini paylaşabilirim.

Back