- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #3.581
o önden kopçalı sudyenlerden de aldım da .şekil verici sudyen diye bişi kullan dedi doktor .şu bizim ameliyattan önceki minimayzır südyene benziyor yanlarında plastikleri var üçgen üçgen duruyor göğsüm sivri sivri.aslında altı kalın sudyen bulsamn daha iyi alttaki potlığu azaltmak için.normal südyene ne zaman geçeriz bilmiyorum.ayyy bende korkuyorum varya nazar değecek diye.ama ne yapıyım merak ediyorlar yakınlarım kötüyüm diyemem ki iyiyken.neyse bişicik olmaz insallah.pazartesi dikişlerimin bir kısmını doktor alacak.valla ben kendimi pek sakınmadım eşimle birlikte bu gün yemek yaptık.ama yukarıya kaldırmadım kollarımı.çok az kollarımla birleşme yerlerinde ağrılarım var ama hafif yorgunluk kas ağrısı gibi.birde ara ara kasılıyo göğüslerim ine batıyormuş gibi oluyor.sende dikkat et kendine insallah atlatırız şu meselelri bu arada sen şu an kaç südyen takıyorsun.benim 85 DDden 85B ye düştü.belki daha önce sormuşumdur kusura bakma. hadi geçmişler olsun sorunların düzelir insallah.bakalım bana doktor ne diyecek
duqii cim meraba cnm
çok geçmiş olsu kendine dikkat et valla benimde aklıma geliyor nazar değmiş olabilir.
o önden kopçalı sudyenlerden de aldım da .şekil verici sudyen diye bişi kullan dedi doktor .şu bizim ameliyattan önceki minimayzır südyene benziyor yanlarında plastikleri var üçgen üçgen duruyor göğsüm sivri sivri.aslında altı kalın sudyen bulsamn daha iyi alttaki potlığu azaltmak için.normal südyene ne zaman geçeriz bilmiyorum.ayyy bende korkuyorum varya nazar değecek diye.ama ne yapıyım merak ediyorlar yakınlarım kötüyüm diyemem ki iyiyken.neyse bişicik olmaz insallah.pazartesi dikişlerimin bir kısmını doktor alacak.valla ben kendimi pek sakınmadım eşimle birlikte bu gün yemek yaptık.ama yukarıya kaldırmadım kollarımı.çok az kollarımla birleşme yerlerinde ağrılarım var ama hafif yorgunluk kas ağrısı gibi.birde ara ara kasılıyo göğüslerim ine batıyormuş gibi oluyor.sende dikkat et kendine insallah atlatırız şu meselelri bu arada sen şu an kaç südyen takıyorsun.benim 85 DDden 85B ye düştü.belki daha önce sormuşumdur kusura bakma. hadi geçmişler olsun sorunların düzelir insallah.bakalım bana doktor ne diyecek
canım bende 75 DD 85 B ye düştüm o iğne batması gibi ağrıların olması normal hiç endişelenme o içinin iyleşmesinden dolayı oluyor.
canım bende 75 DD 85 B ye düştüm o iğne batması gibi ağrıların olması normal hiç endişelenme o içinin iyleşmesinden dolayı oluyor.
valla 43l verdim ama markası hiçte tanınmış değil ilk kez duydum.ama dediğim gibi aynı minimayzır südyenlere benziyor.altan konfeksiyon yazıyo.bide net adresi var.altan com.tr.diye komik ilkkez görüyorum böyle reklamlı südyen.netten bak bakalım varmı.şekil verici diyeCanımcım teşekkür ederim.. Şimdilik iyi gibi herşey dediğin gibi nazarda değiyor olabilir..
Sağ gögüs ucumda hala his yok ona takıldım bazen düşünmemeye çalışıyorum ama bir tuhaf duruyor özellikle banyodan çıkınca
Bakalım neler olacak
Canım o yorgunluk falan çok normal sen genede kendini fazla kasıp yorma dikkatli ol..
Buarada anlattığın sütyen hangi markanın? Bende güzel bir sütyen arıyorum ama daha bulamadım
Valla delalcim senin sayende içim rahatlıyor
İğne batması bendede oluyor bazen artık senin sayende endişelerimi bir yana attım
Kocamaan öpüyorumm
bu arada a_blt yukarıdaki cevabım sanaydı cnm dugiiiiiiiii napıon yaw amaaan takma o ağrıları sızıları hadi geçti bizimki artık ağrı sızı yok düşünme arada olur ööle kestiler biçtiler iç dikişler sızlıodur haliyle geçio bunlar onun belirtisi ayyy hayatımda aldığım ikinci en güzel karar diyebilirim birincisi eşimdi onuda söölemeden geçemeyeceğim iyi seçim yanee ahahahahaha tinacım aman sen iyisin seviniyorum bu duruma dellalede bir o kadar üzülüyorum ne şans varmış be güzelim sen de yaa ama olsun beaa hep iyi olacak değil ya ameliyat bu problemde çıkcak yanee aman küçüldü yaa mühüm olan o takma fazla sende iyileşecek göreceksin güzel olduk güzeeeeeeel boşverin ööle bööle ağrı sızı dikiş felan ohhhhh giyinin cicileri dökülün ortaya fıstıklaaar
yaaa çok zamn oldu .. belki siz beni unutmuşsunuzdur bile.
doğum iznim bitti işe başladım iş ev bebek offff zxor günler işte.
ocak sonu gibi ameliyatımı olucam.
ben olucam diyorum ama hala bi doktor görüşmem olmadı. ama kendimi şanslı hissediyorum,üniversite hastanesine çok iyi bir prof gelmiş onunla görüşücem farklı bir ilde olmama gerek kalmadı.
hepinize maşallah çok sağlıklısınız.. darısı bana innşş
Valla canım benimde estetik yani dediğim gibi yazıyor ve sıkıntı çıkmadı 15 gün sonra gidin alın paranızı herhangi bir ptt'den dendi yani.. Bakalım eğer alırsam sana bilgi veririm..
Çok saol canım.. Valla şimdi iyi gibiyim ağrı yok gibi yanii :)
Bir daha olursa danışıcam söz :)
Çok saol canım benim evet şimdilik iyi gibi ağrı yok yani geçti ama arayıp sorarım inşallah..
Hiç sevmedim bende gerçekten
Canım :) merhaba öncelikle valla ben evli değilim ama sözlüm eğer gerçekten çok rahatsız oluyorsan ve sağlığını etkiliyorsa ol demişti bende oldum kurtuldum :)
Darısı sana olur inşallah..
insallah birdaha olmaz.geçmiş olsun.bende yarın doktora gidicem benim de sol göğsümün altı sancı yapıyo kolumu kaldıramıyorum.görünüştede birşey yok ama.nazar mı değdi ne.
ameliyat sonrası regl döneminde ağrı oluyor mu?
canım o tarz ağrıların olması normal çok sorun yapmayın geçecek bunlar ben artık doktora gidegele o ağrıları umursamıyorum.doktor ne dedi bugün gitmiş olmalısın doktora dikkatet kendine geçmiş olsun.
canım hiç endişelenme tabiki hafif ağrılar yaşanıyor buda içteki dikişlerin iyleştiğini gösterir sonuçta 2.5-3 saat sürüyo ameliyat o dediğimiz ağrılar iğne batması gibi oluyor sonra geçiyor.doktoruna sorman lazım araba olayını kollarını çok yormaman gerekiyor.Allah hakkında hayırlısını versinselam,
ben yavas yavas korkmaya basladim simdi.. ne bileyim, agrilardan bahsediyorsunuz..benim ameliyattan iki hafta sonra ise baslamam gerek. bunun icinde muhakkak araba sürmem gerekiyor. cok sorun olurmuki acaba?? Cok seviniyordum ameliyat olucam diye ama son okuduklarim biraz endiselendirdi beni.. cok agri oluyormu? Kolunuzu oynatamiyormusunuz? :26:
selam,
ben yavas yavas korkmaya basladim simdi.. ne bileyim, agrilardan bahsediyorsunuz..benim ameliyattan iki hafta sonra ise baslamam gerek. bunun icinde muhakkak araba sürmem gerekiyor. cok sorun olurmuki acaba?? Cok seviniyordum ameliyat olucam diye ama son okuduklarim biraz endiselendirdi beni.. cok agri oluyormu? Kolunuzu oynatamiyormusunuz? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?