- 10 Mart 2009
- 312
- 5
- Konu Sahibi ---Lily---
- #3.621
canım antibiyotik kullanman iyi tabi ama oturduğun yerde bence sürekli kontrole gidebileceğin bi doktor ayarla ameliyatı oldun samsuna gidemezsin sürekli dediğin gibi.canım ben sigara önceden kullanıyodum ama ameliyatıma 15 gün kala bıraktım hala içmiyorum.aslında vücut direncim iyi ama doktor bile anlamadı neden geç iyleştiğini hani derlerya etim pis diye hemen biyere çarpınca moraran falan benimde öyle galiba ama az kalmış açılan dikiş yerlerin kapanmak üzre enfeksiyon yerim kapandı.Ben hastalık konusunda pimpirikliyim hoş herşeyde genelde benim başıma gelir başka bir yerim ağır doktora giderim başka bişey çıkar yediklerimiz içtiklerimizden dolayı sanırım çürüdük vallah:)herşeyin başı sağlık vallah dikkat etmek lazım.geçmiş olsun canım tez zamanda seninde dediğin gibi iyleşek kurtulak ay bide ne varsa sol göğsümde oluşuyor ama eskiye nazaran süper şimdi maşallah.
delalcim yaşadığım yer çok küçük dahiliyeci ve genel cerrah var ilgilenebilecek bilmiyorum ki ne yapsam.bende sigarayı geçen yıl martta bıraktım.aslında benimde etim narindir dediğin gibi ufak bir çarpmada morarır.ama meme başımın dikişleri birde alta doğru uzanan dikişlerin büyük kısmı kapandı.birtek o katyerinde anlattığım problem oldu orada iyileşse tamam.insallah senin kide çabuk iyileşir.dediğingibi beslenmemiz çok önemli aslında araştırmak lazım hızla iyileşmek için ne yiyip içmeliyiz