- Konu Sahibi ---Lily---
- #3.541
Şu drenler bazı hastalara takılıyor bazı hastalara takılmıyı neye göre deişiyor bilen var mı? bide ameliyattan önce tahmini ne kadar yag cıkar belli oluyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım onlar olur normal biliyorsun demircikte zamanında çok uğraştı çabaladı ama sonucuna ulaştı..
Umarım iyi geçmiştir ameliyatın canım benim Allah yardımcın olsun..
Şu drenler bazı hastalara takılıyor bazı hastalara takılmıyı neye göre deişiyor bilen var mı? bide ameliyattan önce tahmini ne kadar yag cıkar belli oluyor mu?
oh oh kolayladin tinacigim, cok güzel, masallah
tabiki belli oluyor doktor ameliyattan önceki görüşmelerde ölçüm yapıyor ve yaklaşık bir rakam söylüyor, drenleri ameliyat yerinde ödem oluşmaması için takıyorlarmış
bende gecen hafta gögüs kücültme oldum cok mutluyum,gayet iyiyim direnlerim 3 gün sonra cikarildi .doktorum ISMAIL BÜYÜKCAYIR bu arada cok rahat bir ameliyat gecirdim kizlar sol taraftan 550 gr, sagdan 750 gr almis yani ayni büyüklükte degilmis gögüslerim ohhhhhhhh kurtuldum
ben bursadayım ameliyatı allah nasip ederse istanbulda olucam 1 gece hastahanede kalınıyormuş taburcu olunca bursaya dönebilirmiyim yoksa yollarda zorlanırmıyım. birde dren 3 gün sonra cıkacaksa istanbula geri mi döneceğim ?:44:
chaki bende bursadayım neden bursada olmuosun fakültede ramazan kahvecinin
i
olduğunu
duydum
ameliyt olmus herkese coooook gecmis olsun.. oh ne güzel ya, rahatladiniz! her acidan!
sanirim her doktorun ayri bir yöntemi var..bazilari dren kullaniyo bazilari kullanmiyor. Hangisi daha iyi? birde hergün pansumana mi gitmek gerekiyor? bende yakinda olucam kismetse ama hastane kalacagim yere uzak düsüyor sanirim. hergün gidilmesi sart mi? birde özel sütyen takiliyormus..önce mi gidip aldiniz (bu durumda ölcünüzü nasil bildiniz?) yoksa daha sonrami?ya da hastanemi veriyor?
Tşk ederim bilgi için drenler biraz canımı sıkıyorda napalım yapcak bişey yok artık
tina85....iyi olduguna sevindim..gözün aydin canim...
sirasini bekleyen arkadaslara bol sabir diliyorum son günler daha bi heyecanli oluyo..ben carsamba günü oluyorum insallah..bütün gece rüyalarima giriyor..olup bitsinde yazarim sizlere nasil gectigini...